Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Karakteristieke vrijstaande jaren-30 gezinswoning met aanbouw, berging op riant perceel van 555m² aan rand bebouwde komt in Etten-Leur. Typisch jaren-30: het tapsvormig metselwerk (hanenkammen) boven de ramen in de voorgevel, de knipvoegen, de glas-in-lood ramen in het kozijn aan de voorzijde bij de woonkamer en het ronde raampje in de topgevel. Maar dat geldt ook voor het met donkere stenen gemetselde trasraam en de erker aan de zijkant van de woning. Indeling begane grond o.a.: entree, L-vormige woonkamer, voorraadkelder, gesloten keuken, bijkeuken met cv-kast (Remeha HR-combi bj. 2020 CW4), toiletruimte en badkamer. Indeling eerste verdieping: overloop met een 3-tal slaapkamers. Tweede verdieping: via vlizotrap bereikbare bergzolder. Bij de woning een ruime vrijstaande berging (halfsteens) en zowel links als rechts van de woning is een oprit voor het parkeren van meerdere auto’s op eigen terrein. Aan de rechterzijde en achter is een geheel nieuwe erfafscheiding (hekwerk) geplaatst en de woning heeft rondom tuin. De achtertuin (noordoost) is ca 14m diep en 15m breed. De ca. 10m diepe en ca. 12,50m brede voortuin zorgt voor de nodige privacy vanaf de straatzijde. De achtertuin heeft voldoende ruimte voor de bouw van een garage/ berging. De woning zelf is in spouw uitgevoerd (5cm), de aanbouw is halfsteens. Met modernisering van de woning moet rekening worden gehouden. Jaren-30 woningen zijn erg geliefd vanwege de uitstraling aan de buitenzijde en de niet “standaard” indeling van de woning. Wat is het hier heerlijk wonen op dit riante perceel! Bouwjaar woning ca. 1935, inhoud ca. 420m³, gebruiksoppervlakte wonen 105,9m² en perceel groot 555m². (Pand nr. 05555)

Wonen in Etten-Leur: de dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot een zeer gevarieerd winkelaanbod. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. De A58 en de A16 liggen op zeer geringe afstand van de woning.

Van de woning is een officieel inmeetrapport aanwezig. Tevens kun je alle afmetingen terugvinden in de floorplanners die zijn toegevoegd op onze internetsite en op Funda.

Ben je geïnteresseerd in de woning en wil je een bod uitbrengen? Dan kan dat direct via onze site met de knop “Eerlijk bieden”. Onze site is voorzien van een online Biedlogboek (*). Hier kunnen kandidaten ook alle info van de woning direct downloaden. Vanaf 1 januari 2023 is het verplicht dat alle makelaars gebruik maken van een gecertificeerd Biedlogboek.

(*) Het biedlogboek is een digitaal overzicht waarin alle stappen in het verkoopproces terug te vinden zijn. Met behulp van dit logboek kunnen alle kandidaten die een bod hebben uitgebracht, achteraf inzien welke biedingen er ingezonden zijn voor een woning en zo nodig het verkoopproces controleren. Ten behoeve van de privacy zijn alle persoonsgegevens geanonimiseerd.

Indeling begane grond:
• Entree: aan voorzijde met hierachter de ontvangsthal en de trapopgang naar de eerste verdieping. In de hal tapijt, systeemplafond en schrootjeswanden. Boven de voordeur glas-in-lood raam.
• Meterkast: 4 groepen, 1x aardlek en krachtstroom voor kookplaat.
• L-vormige woonkamer: sfeervolle woonruimte met aan zijkant een erker en in de kamer een open haard (nooit gebruikt). Wanden van behang, systeemplafond en tapijt als vloerafwerking. De vele ramen zorgen voor meer dan voldoende lichtinval. In de woonkamer is ook de toegang tot de voorraadkelder.
• Voorraadkelder: de kelder is volledig betegeld en heeft ramen gezet met brute figuurglas die zorgen voor de ventilatie van deze ruimte.
• Leefkeuken: gesloten keuken met recht keukenblok dat in ca. 2021 is gerenoveerd en voorzien van nieuwe apparatuur: keramische kookplaat, afzuigkap, oven en nieuw werkblad. Wanden deels betegeld en deels stuukwerk.
• Bijkeuken: hier zit de aansluiting voor het witgoed en de toegangsdeuren naar de achtertuin, badkamer en toiletruimte.
• Toiletruimte: staand closet met fonteintje en volledig betegeld. Ventilatie via uitzetraampje.
• Badkamer: volledig betegeld en voorzien van douche, wastafel met planchet en spiegel en een badkamer kastje. Ventilatie via uitzetramen.

Indeling eerste verdieping:
• Overloop: via de trapopgang kom je gelijk in een ruime slaapkamer die ligt aan de achterzijde van de woning.
• Slaapkamers: de slaapkamer aan de achterzijde heeft o.a. vaste kasten en een toegangsdeur naar het plat dak van de aanbouw. De vloer is afgewerkt met laminaat en een zachtboard plafond. Hier is ook de vlizotrap naar de tweede verdieping. Verder zijn er nog een 2-tal slaapkamers aan de straatzijde, beide afgewerkt met laminaatvloer.

Indeling tweede verdieping:
• Bergzolder: volledig beplankte zolderverdieping met rond raampje in de voorgevel

Tuinen, oprit en berging:
• Tuinen: bij de woning ligt rondom tuin. Het is hoofdzakelijk een gazonweide. Aan beide zijden is een oprit, parkeren op eigen terrein voor meerdere auto’s is geen probleem. Aan de straatzijde is ook ruimte voor openbaar parkeren. De berging in de achtertuin: hier zijn de ABC-golfplaten door een bedrijf verwijderd en vervangen (tijdelijk) door damwandplaten. De berging is voorzien van o.a. elektra en verwarming.

Bouwtechnisch-overig: begane vloer beton bij hal, bijkeuken, toilet en badkamer. Alle overige vloeren zijn van hout. Schilderwerk buitenzijde 2023. De gasmeter zit buiten in een metalenkast tegen de aanbouw. Op de stenen berging/schuur zijn de ABC platen weggehaald en vervangen door damwandplaten (met voor de zekerheid plastic afdichting).

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend.

Een inmeetrapport volgens de NEN-norm is verplicht bij vastgoed. Zopfi Makelaardij levert standaard bij al zijn vastgoed een inmeetrapport dat door een erkend bedrijf wordt opgesteld. U hoort als kandidaat-koper immers te weten hoe groot de inhoud van de woning is en de daadwerkelijke woonoppervlakte. Dat mag zeker geen inschatting zijn.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Het deponeren van een bankgarantie door koper is een vereiste. Indien het object ca. 20 jaar oud is kan de ouderdomsclausule worden opgenomen. Eventuele clausules treft u aan in de Vragenlijst.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner. Bij ons voel jij je thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 97.3
Inhoud woonhuis 420
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Openhaard Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 555
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10
Tuin breedte 12.5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2020
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 97.3
Inhoud woonhuis 420
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Openhaard Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 555
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10
Tuin breedte 12.5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2020
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!