Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wij bieden u een prachtig vrijstaand woonhuis met grote multifunctionele praktijkruimte gelegen op een mooie hoeklocatie in de gewilde wijk Hoevebraak. Het geheel is in een prima staat van onderhoud en biedt tal van mogelijkheden. Op korte afstand gelegen van alle voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer en rondwegen.

U zult niet snel een dergelijk object met zoveel potentie tegenkomen.

Het vrijstaande woonhuis is gerealiseerd eind jaren 50 en heeft een mooie uitstraling en architectuur. Het is degelijk gebouwd en ruim van opzet. Naast de woning een oprit welke toegang biedt tot een grote, brede en diepe garage welke is voorzien van een sectionaldeur, lichtkoepel, elektra en verwarming. Deze garage biedt ruimte aan meerdere auto’s

In de jaren negentig heeft men een grote praktijkruimte gerealiseerd met meerdere kantoorruimtes/spreekkamers, een receptie, toiletgroepen, pantry, wachtkamer en magazijn.
Deze praktijkruimte is multifunctioneel en voor vele doeleinden geschikt, het kan dienen als een mooie kantoorruimte of praktijkruimte maar is tevens geschikt om er een aanleunwoning, hobbyruimte, woonruimte of zelfs een herontwikkeling tot appartementen te realiseren.
Zoals eerder vermeld, een pand met zoveel potentie komt u maar zelden tegen!

Woonhuis;
Via de oprit bereikt men de entree, achter de voordeur een ruime hal met garderobe, toegang tot alle ruimtes op de begane grond. Aan de rechterzijde heeft men een toiletruimte met hangcloset en een wastafelmeubel met kast. Naast het toilet een deur naar de ruime garage.
Aan de voorzijde toegang tot de ruime woonkamer met een eetgedeelte en een ruim zitgedeelte.
De eetkamer is vanuit de gang te bereiken en voorzien van houten vloerdelen, 3 grote ramen en middels schuifdeuren af te sluiten van de gang.
Het zitgedeelte is royaal en heeft een prachtige lichtinval door de grote ramen, een houtkachel en openslaande deuren naar de patiotuin. Er zijn meerdere inbouwkasten aanwezig en in het midden toegang tot de ruime kelder op stahoogte.

Men heeft aan de achterzijde een uitbouw gerealiseerd met een serre waar de keuken is geplaatst. Het voorste deel is multifunctioneel en kan ook nog als werkruimte dienst doen. De lichtstraat alsmede de openslaande tuindeuren naar de patio maken het geheel zeer sfeervol.

Het keukenmeubel is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van inbouwapparatuur als keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, koelkast en dubbele spoelbakken. Het houten werkblad is vanuit de keuken doorgetrokken naar de serre waar een eettafel of werkplek gerealiseerd kan worden.

In de gang heeft men de trapopgang naar de eerste verdieping alwaar een overloop toegang biedt tot 3 slaapkamers, een toiletruimte en een luxe badkamer met groot rond bad, halfronde douche, wastafel, sauna en radiator. De badkamer doet ruimtelijk aan door het hoge plafond en heeft een raam in de zijgevel alsook een Velux dakraam.

Aan de achterzijde een slaapkamer met 2 ramen en schroten plafond.
Aan de voorzijde een grote slaapkamer met 2 ramen en schroten plafond.
De derde slaapkamer is eveneens aan de voorzijde gelegen en heeft ook 2 ramen maar is smal en breed. Op de overloop een toilet met closet en fonteintje.

Patiotuin:
Aangrenzend aan de woonkamer en de serre ligt de omsloten patiotuin met vijvertje, gevarieerde
beplanting en een terras. Ondanks dat de praktijkruimte om de patiotuin heen is gebouwd heeft men een optimale privacy.

Praktijkruimte:
Deze zelfstandige en royaal praktijkruimte heeft de ingang aan de Hertog Jan II Laan.
Voor de praktijkruimte liggen 5 parkeerplaatsen en een fietsenstalling (niet overdekt).

Entree, gang met wachtruimte en ontvangstbalie. De ontvangstbalie is royaal en heeft veel werkruimte, kastruimte en een afsluitbare archiefruimte.
Aan de rechterzijde een brede gang naar 2 mooie kantoren, beiden voorzien van airconditioning en op de kop een prachtige multifunctionele ruimte met veel ramen, een bergkast en hoog plafond. De gehele praktijkruimte is voorzien van een leisteen tegelvloer met vloerverwarming en heeft veel ramen waardoor men overal een prachtige lichtinval heeft.

Vanaf de ontvangstbalie is er een rechte gang met toiletruimte, pantry, bergkast portaal met toegang tot een kantoorruimte eveneens met airconditioning en deur naar een achtergelegen inpandige berging. Op de kop van de hal een multifunctionele ruimte met hoog plafond en grote lichtkoepel waardoor er een prachtige lichtinval ontstaat.
Vanuit deze ruimte is er toegang tot de grote inpandige garage.

Alle kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout met dubbel glas, dak-,vloer en muurisolatie, airconditioning aanwezig en per ruimte afzonderlijk te bedienen.

Al met al een fantastische praktijkruimte met tal van mogelijkheden. Gelegen op mooie hoeklocatie, voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, representatieve uitstraling.

Voor meer informatie of bezichtigingsafspraak belt u met ons kantoor.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 297
Inhoud woonhuis 1284
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 36
Garage opp 36.64
In overleg Ja
Tuin patio Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 550
Tuin diepte 9
Tuin breedte 4
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage electra Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 297
Inhoud woonhuis 1284
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 36
Garage opp 36.64
In overleg Ja
Tuin patio Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 550
Tuin diepte 9
Tuin breedte 4
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage electra Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Marc Tummers Makelaardij