Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INTRODUCTIE

Welkom bij deze unieke kans om je droomhuis te bemachtigen in het prachtige Middelrode! Deze schitterende 2-onder-1-kapwoning, gesitueerd tegenover de pastorie en nabij het buitengebied, biedt alles wat je nodig hebt. Of je nu een tweepersoonshuishouden, jong gezin of een gezin met oudere kinderen bent dat op zoek is naar meer ruimte, deze woning heeft alles wat je hartje begeert. Hier geniet je van dorps charme, moderne luxe en rust, terwijl alle voorzieningen binnen handbereik zijn.

Deze voormalige vrijstaande woning is gesplitst en verbouwd tot een moderne 2-onder-1-kapwoning. De ruimte en sfeer van de oorspronkelijke vrijstaande woning zijn in het hele huis nog voelbaar. De kunststof kozijnen met isolatieglas en de onderhoudsarme houten buitengevel zorgen voor een uitstekende isolatie en een moderne uitstraling. Dankzij het energielabel A en de 19 zonnepanelen ben je verzekerd van een energiezuinige en duurzame woning.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

- Vijf slaapkamers: Ruim voldoende voor het hele gezin en eventuele gasten.
- Luxe keuken: Volledig uitgerust met moderne apparatuur en veel werkruimte.
- Dubbele garage: Inclusief vliering voor extra opslagmogelijkheden.
- Zes parkeerplaatsen op eigen terrein.
- Veel woonruimte: Riante woonoppervlakte van 199 m².
- Energielabel A: Energiezuinig dankzij 19 zonnepanelen en hoogwaardige isolatie.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Stap binnen in deze prachtige woning en laat je ogen de luxe en ruimte verkennen. De entree verwelkomt je met een gevoel van warmte en elegantie, dankzij de royale hal en moderne afwerking.

De riante woonkamer -met openhaard- biedt voldoende plek voor een gezellige zithoek en een grote eettafel, perfect voor familie-etentjes of het ontvangen van gasten. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval, wat bijdraagt aan een lichte en uitnodigende sfeer. Daarnaast zijn er nog diverse andere ruimtes die je naar eigen wens kunt inrichten en gebruiken.

De luxe keuken is een waar paradijs voor elke kookliefhebber. Voorzien van de nieuwste apparatuur, zoals een inductiekookplaat, vaatwasser, combi-oven, ingebouwd koffiezetapparaat, Quooker (tevens voorzien van koud en kruisend water), grote vriezer en een ruime koelkast, maakt deze keuken het bereiden van maaltijden een genot. Het royale werkblad en de vele opbergmogelijkheden zorgen ervoor dat je al je keukengerei gemakkelijk kunt opbergen en altijd binnen handbereik hebt. Deze moderne keuken is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Deze woning biedt maar liefst vijf royale slaapkamers, waardoor er voor ieder gezinslid een eigen plekje is. Of je nu een groot gezin hebt, regelmatig gasten ontvangt of op zoek bent naar extra ruimte voor een thuiswerkplek of hobbykamer, deze woning biedt alle mogelijkheden. De slaapkamers zijn flexibel in te richten en bieden voldoende ruimte voor een comfortabel bed, kledingkast en eventuele extra meubels.

Buiten geniet je van een ruime tuin op het noordoosten. Hier kun je in de ochtendzon heerlijk ontbijten of 's middags ontspannen in de schaduw. De verzorgde tuin is een oase van rust waar je kunt genieten van de frisse buitenlucht en de natuur om je heen. 

De dubbele garage biedt ruimte voor het stallen van twee auto's en meer. Dankzij de praktische vliering is er extra opslagruimte voor seizoensgebonden spullen, gereedschap of andere items die je niet dagelijks nodig hebt. Hiermee biedt deze woning niet alleen luxe en ruimte, maar ook een hoog praktisch gebruiksgemak. Tevens is het mogelijk om in totaal 6 auto's te parkeren op eigen terrein.

Deze woning is zeer energiezuinig en duurzaam dankzij het energielabel A. De 19 zonnepanelen op het dak wekken een groot deel van de benodigde energie op, wat niet alleen goed is voor het milieu maar ook voor je energierekening. Daarnaast zorgen de hoogwaardige isolatie en kunststof kozijnen met isolatieglas ervoor dat je woning in de winter warm blijft en in de zomer koel. Dit betekent comfortabel wonen met lagere energiekosten.

De centrale ligging van deze woning biedt het beste van twee werelden. Je geniet van de rust en dorpse charme van Middelrode, terwijl je tegelijkertijd alle voorzieningen binnen handbereik hebt. Op slechts enkele minuten lopen vind je een bushalte, de kerk en de gezellige vrijdagse markt op het pleintje aan de Driezeeg. Het centrum van Berlicum is binnen 10 minuten fietsen te bereiken en belangrijke uitvalswegen zoals de N279, A2 en A59 liggen op slechts 5 minuten rijden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 199
Inhoud woonhuis 706

Overige

Perceel oppervlakte 423

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 199
Inhoud woonhuis 706

Overige

Perceel oppervlakte 423

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij `s-Hertogenbosch