Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Het sfeervolle en goed onderhouden vrijstaande woonhuis met twee multifunctionele garages en 333 m² grond is centraal gelegen in het dorp Ossendrecht. De twee garages hebben een gezamenlijke oppervlakte van circa 58 m² en bieden volop mogelijkheden.

De diverse kleinschalige voorzieningen van Ossendrecht, waaronder sportaccommodaties, huisartsenpraktijk, bibliotheek, basisschool, kinderopvang, supermarkten en enkele kleine winkeltjes, zijn in de directe nabijheid. De uitgebreide voorzieningen van Hoogerheide en Bergen op Zoom zijn binnen respectievelijk 5 en 15 autominuten te bereiken. Ossendrecht heeft een goede bereikbaarheid door de ligging nabij de N289 en de A4/ A58. De steden in de omgeving zoals Antwerpen, Goes, Roosendaal, Breda en Rotterdam zijn prima bereikbaar.

Het bouwjaar van het vrijstaande woonhuis is omstreeks 1980 (aanbouw omstreeks 1990). Het woonhuis heeft een gedegen traditionele bouwconstructie, gedeeltelijk betonnen (begane grond), gedeeltelijk houten (eerste en tweede verdieping) vloeren, stenen buitengevels (in 2021 voorzien van spuitkurk), zadeldak gedekt met pannen en plat dak met bitumineuze dakbedekking. Het woonhuis is voor het merendeel voorzien van spouwmuurisolatie, dakisolatie en kunststof kozijnen met HR++ beglazing en draai-/ kiepsysteem. Het woonhuis heeft een definitief energielabel C.

Het woonhuis heeft een inhoud van circa 365 m³ en een woonoppervlakte van circa 105 m².

Het vrijstaande woonhuis wordt gekenmerkt door het goede onderhoud, de sfeervolle woonkamer met schouw met houtkachel, de woonkeuken met L-vormige keukeninrichting, de badkamer op de begane grond, de aanwezigheid van 3 slaapkamers op de eerste verdieping, de twee multifunctionele garages met een gezamenlijke oppervlakte van maar liefst 58 m², de onderhoudsvriendelijke en privacy biedende achtertuin/ patio met berging, de ruime en afsluitbare oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s en de centrale ligging.

Indeling
Begane grond: De hal/ entree aan de zijkant van het woonhuis biedt toegang tot de inbouwkast met meterkast (9 groepen inclusief kookgroep, 2 aardlekschakelaars), de toiletruimte, de woonkamer, de woonkeuken en de trapopgang naar de eerste verdieping. De hal/ entree heeft een tegelvloer, gedeeltelijk spachtelputz, gedeeltelijk schoonmetselwerk wanden en houten panelen plafond.

De toiletruimte heeft een tegelvloer, gedeeltelijk betegelde, gedeeltelijk stucwerk wanden en kunststof panelen plafond en is ingericht met een staand toilet en fonteintje.

De sfeervolle woonkamer (circa 28 m²) aan de voorzijde van het woonhuis heeft een tegelvloer, gedeeltelijk spachtelputz, gedeeltelijk schoonmetselwerk wanden, balken plafond en schouw met houtkachel. De woonkamer biedt toegang tot de woonkeuken.

De woonkeuken (circa 13 m²) heeft een tegelvloer, gedeeltelijk betegelde, gedeeltelijk lambrisering/ behang wanden en kunststof panelen plafond. De L-vormige keukeninrichting heeft een composiet aanrechtblad, anderhalve spoelbak, 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, elektrische oven, vaatwasser, inbouwradio en opstelplaats voor een koel- en/ of vrieskast. De woonkeuken biedt toegang tot het achterportaal.

Het achterportaal heeft een tegelvloer, spachtelputz wanden en licht houten panelen plafond en biedt toegang tot de inbouwkast, de badkamer en de achtertuin.

De praktische inbouwkast (circa 2 m²) heeft een tegelvloer, stucwerk wanden en gipsplaten plafond. In de inbouwkast is de CV-installatie (Nefit Trendline 2 HRC30/ CW5, bouwjaar 2017) opgesteld.

De badkamer (circa 5,5 m²) aan de achterzijde van het woonhuis heeft een tegelvloer, betegelde wanden, kunststof panelen plafond en mechanische ventilatie en is ingericht met een badkamermeubel met wastafel en badkamerkasten, douchecabine en de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Eerste verdieping: Middels een wenteltrap is de overloop bereikbaar. De overloop heeft een laminaat vloer, spachtelputz wanden, houten panelen plafond en dakkapel en biedt toegang tot de drie slaapkamers en middels een vlizotrap de bergzolder.

De eerste slaapkamer (ruim 15 m²) aan de voorzijde van het woonhuis heeft een laminaat vloer, gedeeltelijk stucwerk, gedeeltelijk behang wanden, panelen plafond, kastenwand met schuifdeuren en airconditioning (bouwjaar 2022).

De tweede slaapkamer (circa 7 m²) aan de zijkant van het woonhuis heeft een laminaat vloer, stucwerk wanden, panelen plafond en dakkapel.

De derde slaapkamer (circa 11,5 m²) aan de achterzijde van het woonhuis heeft een laminaat vloer, gedeeltelijk stucwerk, gedeeltelijk wanden, panelen plafond en kastenwand. De slaapkamer biedt toegang tot het plat dak van de aanbouw.

Tweede verdieping: middels vlizotrap bereikbaar bergzolder met een houten vloer en de dakconstructie in het zicht.

De twee multifunctionele garages
Aan de achterzijde van de tuin zijn de twee multifunctionele garages gesitueerd.
 
De eerste garage is gebouwd omstreeks 1980 en heeft een traditionele bouwconstructie, betonnen vloer, stenen gevels (spouw) en zadeldak gedekt met pannen. De garage is in 2017 voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing. De garage heeft een oppervlakte van circa 23 m² (binnenmaten circa 6,50 x 3,50 meter). De garage is voorzien van een tweede groepenkast (5 groepen, 3 x 220V en 2 x 380V (krachtstroom) ten behoeve van beide garages) en veel elektriciteitspunten (elektriciteit volledig vernieuwd), smeerput met elektriciteitsvoorziening, stalen hijsconstructie, wateraansluiting met fonteintje en middels vlizotrap bereikbare bergzolder. De garage is bereikbaar middels een geïsoleerde elektrische op afstand bedienbare sectionaaldeur en loopdeur.

De tweede garage is gebouwd omstreeks 2017 en heeft een traditionele bouwconstructie, betonnen vloer, stenen gevels (spouw) en zadeldak gedekt met pannen. De garage is volledig geïsoleerd en voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing. De garage heeft een oppervlakte van circa 35 m² (binnenmaten circa 11,40 x 3,10 meter). De garage is voorzien van veel elektriciteitspunten, krachtstroom, twee stalen hijsconstructies, eenvoudige keukeninrichting met spoelbak, staand toilet en middels vlizotrap bereikbare bergzolder. De bergzolder heeft een hoogte van circa 1,60 meter en is tevens voorzien van elektriciteitspunten. De garage is bereikbaar middels een geïsoleerde elektrische op afstand bedienbare sectionaaldeur en loopdeur.

Beide garages zijn multifunctioneel en kunnen aldus naast het stallen van voertuigen onder andere geschikt zijn als hobbyruimte, praktijkruimte, thuiswerkplek en/ of (tijdelijke) mantelzorgwoning.

Tuin en verdere inrichting
Naast het woonhuis is een ruime en middels een dubbele stalen poort afsluitbare oprit aanwezig, welke parkeergelegenheid biedt aan meerdere auto’s.  

De voortuin is voorzien van siergrind en middels een fraaie stenen muur omheind.

De onderhoudsvriendelijke en privacy biedende achtertuin/ patio is voorzien van een terras, sierbestrating, buitenkraan en berging.  De berging (circa 6,5 m²) aan de achterzijde van de tuin heeft een betonnen vloer, stenen gevels en lessenaarsdak gedekt met damwandprofielplaten, is gedeeltelijk onderkelderd en is voorzien van elektriciteit.

Bijzonderheden
- Centraal gelegen goed onderhouden en sfeervol vrijstaand woonhuis;
- Sfeervolle woonkamer met schouw met houtkachel en woonkeuken met L-vormige keukeninrichting;
- Badkamer op de begane grond met badkamermeubel met wastafel, douchecabine en de aansluitingen voor de wasmachine en droger;
- Drie slaapkamers op de eerste verdieping. De eerste slaapkamer is voorzien van airconditioning (bouwjaar 2022);
- Het woonhuis is voor het merendeel voorzien van spouwmuurisolatie (gerealiseerd in 2019), dakisolatie en kunststof kozijnen met HR++ beglazing en draai-/ kiepsysteem (geplaatst in 2019 en met uitzondering van de voordeur) en heeft een definitief energielabel C;
- De eerste verdieping is in 2019 voorzien van nieuwe radiatoren;
- Het woonhuis is voorzien van een glasvezelaansluiting;
- In 2021 is de buitenzijde van het woonhuis voorzien van spuitkurk, dat zorg draagt voor een sfeervolle uitstraling;
- Twee multifunctionele garages met een gezamenlijke oppervlakte van circa 58 m² en onder andere voorzien van voldoende elektriciteitspunten, krachtstroom, wateraansluiting, stalen hijsconstructie, bergzolder en bereikbaar middels een geisoleerde elektrische op afstand bedienbare sectionaaldeur en loopdeur. De tweede garage is gebouwd omstreeks 2017 en volledig geisoleerd;
- Parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s middels ruime oprit welke afsluitbaar is middels een dubbele stalen poort;
- Onderhoudsvriendelijke en privacy biedende achtertuin/ patio met berging;
- Om een goede indruk te krijgen van het woonhuis is een bezichtiging aan te bevelen!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 365
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Dak type Samengesteld Dak
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Dorpskern Ja
Energielabel C
In overleg Ja
BouwjaarCV 2017
Hellend dak Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 333
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Nefit Trendline 2 Hrc30/ Cw5 Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 28
Stadscentrum Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Airconditioning Ja
Bijgebouw schuur Steen
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 7
Garage vrijstaand Ja
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 1300 Breedte: 500 Oppervlakte: 65
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 365
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Dak type Samengesteld Dak
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Dorpskern Ja
Energielabel C
In overleg Ja
BouwjaarCV 2017
Hellend dak Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 333
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Nefit Trendline 2 Hrc30/ Cw5 Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 28
Stadscentrum Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Airconditioning Ja
Bijgebouw schuur Steen
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 7
Garage vrijstaand Ja
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 1300 Breedte: 500 Oppervlakte: 65
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Ilse Vastgoed