Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Het sfeervolle vrijstaande woonhuis met inpandige garage/ berging, tuinhuis met veranda en 641 m² is prachtig gelegen in een rustige woonwijk. De fraaie achtertuin biedt volop privacy.

De diverse kleinschalige voorzieningen van Ossendrecht, waaronder sportaccommodaties, apotheek, huisartsenpraktijk, bibliotheek, basisschool, kinderopvang, supermarkten en enkele kleine winkeltjes, zijn in de directe nabijheid. De uitgebreide voorzieningen van Hoogerheide en Bergen op Zoom zijn binnen respectievelijk 5 en 15 autominuten te bereiken. Ossendrecht heeft een goede bereikbaarheid door de ligging nabij de N289 en de A4/ A58. De steden in de omgeving zoals Antwerpen, Goes, Roosendaal, Breda en Rotterdam zijn prima bereikbaar.

Het bouwjaar van het woonhuis is omstreeks 1995. Het woonhuis heeft een gedegen traditionele bouwconstructie, gedeeltelijk betonnen (souterrain, begane grond en eerste verdieping), gedeeltelijk houten (tweede verdieping) vloeren, stenen gevels, zadeldak gedekt met pannen en plat dak met bitumineuze dakbedekking. Het woonhuis is volledig geïsoleerd, voorzien van houten, kunststof en aluminium kozijnen met dubbele beglazing (HR en HR++ beglazing) en 10 stuks zonnepanelen.  

Het woonhuis heeft een inhoud van circa 690 m³ en een woonoppervlakte van circa 165 m².

Het woonhuis wordt gekenmerkt door de riante, sfeervolle, lichte en tuingerichte woonkamer, de keuken met recente keukeninrichting in hoekopstelling, de aanwezigheid van 4 ruime slaapkamers, de complete badkamer op de eerste verdieping, de praktische inpandige garage/ berging, de ruime oprit, de fraaie en privacy biedende achtertuin met houten tuinhuis met veranda en de ligging in een rustige woonwijk.

Indeling
Begane grond: De hal/ entree aan de voorzijde van het woonhuis heeft een leistenen tegelvloer, gedeeltelijk licht schoonmetselwerk, gedeeltelijk stucwerk wanden en stucwerk plafond met sierlijsten. De hal/ entree biedt toegang tot de moderne meterkast (16 groepen, 3 aardlekschakelaars), de toiletruimte, de woonkamer, de inpandige garage/ berging en de trapopgang naar het souterrain en de eerste verdieping.

De toiletruimte heeft een tegelvloer, betegelde wanden en stucwerk plafond en is ingericht met een staand toilet en meubel met fonteintje.

De riante, sfeervolle, lichte en tuingerichte woonkamer (circa 61 m²) heeft een leistenen tegelvloer met vloerverwarming, stucwerk wanden, stucwerk plafond met sierlijsten, lichtkoepel en schouw met gashaard. De grote raampartijen bieden een schitterend uitzicht op de voor- en achtertuin. De woonkamer biedt toegang tot de keuken en de achtertuin.

De keuken (circa 10 m²) aan de achterzijde van het woonhuis heeft een laminaat vloer, gedeeltelijk betegelde, gedeeltelijk stucwerk wanden, stucwerk plafond en designradiator. De recente keukeninrichting in hoekopstelling  heeft een houten aanrechtblad, spoelbak, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, oven en losstaande vaatwasser. De keuken staat middels een aluminium schuifpui in directe verbinding met de fraaie achtertuin.

De inpandige garage/ berging (circa 19 m²) heeft een betonnen vloer, schoonmetselwerk wanden en betonnen plafond. In de garage/ berging is de CV-installatie (Remeha Calenta, bouwjaar 2017) opgesteld, zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger aanwezig en is ruimte voor het plaatsen van een (extra) koel- en/ of vrieskast. De garage/ berging is aan de voorzijde bereikbaar middels een elektrische sectionaaldeur.

Souterrain: Het souterrain (circa 48,5 m²) is momenteel niet volledig afgewerkt en heeft gedeeltelijk een betonnen, gedeeltelijk een tegelvloer, gedeeltelijk stucwerk, gedeeltelijk schoonmetselwerk wanden en gedeeltelijk gipsplaten, gedeeltelijk houten panelen plafond met spotlights. Het souterrain heeft een stahoogte van circa 2,10 meter en is voorzien van verwarming. Het souterrain is momenteel niet waterdicht. Er is een waterpomp aanwezig voor het afvoeren van water.
 
Eerste verdieping: De overloop heeft een laminaat vloer, gedeeltelijk licht schoonmetselwerk, gedeeltelijk stucwerk wanden en Agnes platen plafond met spotlights. De overloop biedt toegang tot drie ruime slaapkamers, de badkamer, de bergruimte en de trapopgang naar de tweede verdieping.

De eerste slaapkamer (circa 14 m²) aan de voorzijde van het woonhuis heeft een laminaat vloer, gedeeltelijk glasvezelbehang, gedeeltelijk stucwerk wanden, Agnes platen plafond met spotlights en kastenwand met schuifdeuren.

De tweede slaapkamer (ruim 14,5 m²) aan de achterzijde van het woonhuis heeft een laminaat vloer, glasvezelbehang wandafwerking, Agnes platen plafond met spotlights en kastenwand met schuifdeuren.

De derde slaapkamer (circa 17 m²) heef een laminaat vloer, stucwerk wanden, licht houten panelen plafond met spotlights, dakkapel en Velux dakraam. Middels een luik is vanuit deze slaapkamer een kleine bergzolder bereikbaar.

De bergruimte (circa 3,5 m²) heeft een laminaat vloer, betegelde wanden, Agnes platen plafond met spotlights en dakraam. De bergruimte is voorheen in gebruik geweest als tweede badkamer. Momenteel is er geen afvoer meer aanwezig.

De complete badkamer (circa 6,5 m²) heeft een tegelvloer, betegelde wanden, stucwerk plafond met spotlights en dakkapel en is ingericht met een breed badkamermeubel met twee kranen, doucheruimte, ligbad, hangtoilet en designradiator.

Tweede verdieping: vierde slaapkamer (ruim 13 m²) met laminaat vloer, gedeeltelijk licht schoonmetselwerk, gedeeltelijk stucwerk wanden, de dakconstructie in het zicht/ stucwerk plafond met spotlights en Velux dakraam.

Zonnepanelen
In 2020 zijn er 10 stuks zonnepanelen geïnstalleerd. Eén zonnepaneel heeft een capaciteit van 375 Wp. In 2023 is er circa 3.240 kWh opgewekt.

Tuin en verdere inrichting
De voortuin is voorzien van sierbestrating, gazon en meerjarige beplanting. De ruime oprit biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. Aan de zijkant van het woonhuis is een middels een poort afsluitbaar pad aanwezig naar de achtertuin.

De sfeervolle en privacy biedende achtertuin is voorzien van een terras, sierbestrating, siergrind, gazon, meerjarige beplanting en houten tuinhuis met veranda.

Het houten tuinhuis (circa 12,5 m²) met veranda (circa 24,5 m²) is aan de achterzijde van de tuin gesitueerd en heeft een houten vloer, houten wanden en plat dak. De veranda is voorzien van sierbestrating. Achter het tuinhuis zijn twee bergingen aanwezig voor onder andere de opslag van tuingereedschap. Naast het houten tuinhuis is een sfeervolle zitgelegenheid met siergrind en steenkorfwand aanwezig.

Vanuit deze zitgelegenheden kan er volop genoten worden van de fraaie en privacy biedende achtertuin.

Bijzonderheden
- Sfeervol, verrassend ruim en gunstig gelegen vrijstaand woonhuis;
- Riante, sfeervolle, lichte en tuingerichte woonkamer met een oppervlakte van circa 61 m²;
- Dichte keuken met recente keukeninrichting in hoekopstelling;
- Praktische inpandige garage/ berging met de aansluitingen voor de wasmachine en droger;
- Drie ruime slaapkamers en complete badkamer op de eerste verdieping;
- Vierde slaapkamer op de tweede verdieping;
- De woonkamer is gedeeltelijk voorzien van elektrische bedienbare rolluiken. De slaapkamers op de eerste verdieping zijn voorzien van handmatige rolluiken;
- Het woonhuis is volledig geisoleerd, voorzien van houten, kunststof en aluminium kozijnen met HR en HR++ beglazing en er zijn 10 stuks zonnepanelen aanwezig;
- De kozijnen zijn voorzien van het praktische draai-/ kiepsysteem;
- Het woonhuis is voorzien van een glasvezelaansluiting;
- Fraaie en privacy biedende achtertuin met zitgelegenheden en houten tuinhuis met veranda;
- Ruime oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s;
- Schitterende en centrale ligging in rustige woonwijk;
- Om een goede indruk te krijgen van het woonhuis is een bezichtiging aan te bevelen!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 165
Inhoud woonhuis 690
Aantal verdiepingen 4

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Samengesteld Dak
Tuin zij Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel C
In overleg Ja
Rolluiken Ja
Schuifpui Ja
BouwjaarCV 2017
Hellend dak Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 641
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Remeha Calenta Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 61
Garage inpadig Ja
Tuin kwaliteit Fraai Aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Hout
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 7
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 2300 Breedte: 1350 Oppervlakte: 311
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 165
Inhoud woonhuis 690
Aantal verdiepingen 4

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Samengesteld Dak
Tuin zij Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel C
In overleg Ja
Rolluiken Ja
Schuifpui Ja
BouwjaarCV 2017
Hellend dak Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 641
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Remeha Calenta Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 61
Garage inpadig Ja
Tuin kwaliteit Fraai Aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Hout
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 7
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 2300 Breedte: 1350 Oppervlakte: 311
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Ilse Vastgoed