Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INLEIDING
Ben jij een stadsfanaat die houdt van karaktervolle panden en volop mogelijkheden? Zoek dan niet verder! Dit vooroorlogse herenhuis uit 1906 ligt midden in de bruisende Schrijversbuurt van Eindhoven. Met hoge plafonds, een riante achtertuin op het zuidoosten, en een ligging binnen de ring, biedt deze woning alles wat je hart begeert. Hoewel het huis een complete renovatie nodig heeft, is het de perfecte kans om jouw droomwoning te creëren.

HOOFDKENMERKEN
- Vooroorlogs Herenhuis uit 1906: Authentieke charme en historie.
- Toplocatie in Eindhoven: Gelegen binnen de ring, in de levendige Schrijversbuurt.
- Hoge Plafonds: Creëer een ruimtelijk gevoel in elke kamer.
- Grote Achtertuin: Voor stadse begrippen uitzonderlijk groot, gelegen op het zuidoosten.
- Renovatieproject: Volop mogelijkheden om je eigen stempel op de woning te drukken.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Dit vooroorlogse herenhuis uit 1906 bevindt zich in de populaire Schrijversbuurt van Eindhoven. De woning is een renovatieproject, ideaal voor kandidaten die niet bang zijn voor een uitdaging en de karakteristieke elementen en de sfeer van de woning kunnen waarderen. Denk aan hoge plafonds, originele deuren en raamkozijnen, en een gevel met karakter. 

De woning heeft een woonoppervlakte van 121 vierkante meter en een perceeloppervlakte van 380 vierkante meter. De hoge plafonds geven een ruimtelijk gevoel en bieden volop mogelijkheden voor een moderne indeling. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval, wat bijdraagt aan een aangename woonomgeving.

Een van de unieke kenmerken van deze woning is de grote achtertuin, een zeldzaamheid in deze stedelijke omgeving. Met een ligging op het zuidoosten, biedt de tuin de hele dag door zon en ruimte voor diverse tuinactiviteiten, van ontspannen met een boek tot het organiseren van een barbecue.

De locatie binnen de ring van Eindhoven is een ander groot pluspunt. De Schrijversbuurt staat bekend om zijn levendige sfeer en de nabijheid van allerlei voorzieningen zoals winkels, restaurants, parken en openbaar vervoer. Dit maakt de woning ideaal voor stadsfanaten die houden van het bruisende stadsleven.

Om een idee te geven van de mogelijkheden, hebben we in de fotopresentatie enkele impressies toegevoegd van hoe de woning eruit kan zien na een renovatie. Dit huis biedt een unieke kans om een historisch pand volledig naar eigen smaak en wensen aan te passen, waarbij de originele charme behouden blijft.

Prikkel je zintuigen en ontdek de mogelijkheden. Dit is jouw kans om een stukje geschiedenis om te toveren tot jouw ideale thuis. Plan nu een bezichtiging via onze website!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1906
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1906
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 473

Overige

Perceel oppervlakte 380

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1906
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1906
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 473

Overige

Perceel oppervlakte 380

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij