Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Heeft u altijd al in het centrum van Eindhoven willen wonen maar toch de rust kunnen ervaren van een riant balkon annex dakterras dan is dit uw kans! Deze comfortabele riante bovenwoning (type: maisonnette) van maar liefst 155m2 woonoppervlak met een dakterras van ruim 60m2 is gelegen in de gewilde Schrijversbuurt van Eindhoven op loopafstand van het stadscentrum maar ook nabij tal van winkels voor de dagelijkse boodschappen, kortom komt dat zien!!

Entree met ontvangsthal met meterkast, bergruimte en trapopgang naar de eerste verdieping. De naast de entree van de woning gelegen afsluitbare poort biedt toegang middels de achter gelegen gang tot de bergingen waarvan er één tot het verkochte behoort en voorzien is van elektra en ca 11m2 groot is.

Hier bevindt zich een overloop welke toegang biedt aan een betegelde toiletruimte met fonteintje alsmede de garderobe onder de vaste trap naar de tweede verdieping, een werkkamer en de toegang tot de woonkamer. De lichte woonkamer wordt gekenmerkt door een grote raampartij aan de voorzijde en openslaande deuren naar het fenomenale beschutte dakterras wat een oase van rust betreft te midden van het centrum. Het dakterras is geheel omheind en is uitgevoerd met een zonnescreen tegen de woning aan wat het buitenleven veraangenaamd. De wanden en de plafonds zijn in de woning voorzien van stucwerk, de woonkamer is uitgevoerd met een houten vloer welke deels is doorgelegd in de aangrenzende eetkeuken. De eetkeuken is uitgevoerd met een eetbar maar er kan ook een tafel worden geplaatst. De kunststof keukeninstallatie voorziet in een ruime hoek-wandopstelling met diverse onder- en bovenkasten alsmede diverse inbouwapparatuur zoals o.a. een kookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser en een oven. Het werkblad is uitgevoerd met een tweetal rvs-spoelbakken. De keuken biedt eveneens toegang tot het dakterras en heeft daarnaast nog de beschikking over een handige berg- annex provisiekast.

Overloop met aansluitend een drietal slaapkamers en de badkamer. De gehele verdieping is voorzien van vloerbedekking. Slaapkamer 1 aan de voorzijde is ruim en fungeert als hoofdslaapkamer en heeft de beschikking over een dakkapel alsmede een tv-aansluiting. Slaapkamer 2 is gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze kamer heeft de beschikking over een eigen dakterras van maar liefst 20m2! Daarnaast bevindt zich in deze kamer een deur naar een bergkast met de trap naar de ruime bergzolder. Slaapkamer 3 is aan de zijkant van de woning gelegen en is bijvoorbeeld ook ideaal te gebruiken als thuiskantoor. De betegelde badkamer is v.v. een douche, een ligbad en een groot wastafelmeubel met dubbele wastafel en spiegel wat veel opbergmogelijkheden voor tal van spullen biedt.

Riante bergzolder met opstelling nieuwe Intergas HR cv combi-ketel (huur, bwjr. 2024).

Een dakterras van 60m2 in L-vorm op de eerste verdieping waar men in alle rust kan genieten van het buitenleven en zelfs een tweede dakterras op de tweede verdieping van ruim 20m!.

ALGEMEEN:
- Comfortabele bovenwoning, op loopafstand van het stadscentrum;
- Gelegen op de eerste en tweede verdieping;
- Groot dakterras op eerste verdieping (60m2) alsmede op de tweede verdieping (20m2);
- 3 slaapkamers;
- In de straat is voldoende parkeergelegenheid (betaald) aanwezig, voor bewoners en eigenaren is het mogelijk een parkeervergunning aan te vragen.
- Het object beschikt over een energielabel C (afgegeven in 2024)
- Het betreft een VVE in oprichting de servicekosten zijn vastgesteld op € 150,-- per maand op basis van een uitgebreide bouwtechnische rapportage welke ook ter inzage is. Object verkeert in een goede conditie.

LIGGING: De Gestelsestraat is gelegen in de gewilde Schrijversbuurt, stadsdeel Gestel. Op loopafstand van de winkels voor de dagelijkse boodschappen aan de Hoogstraat, een lagere- en een middelbare school, diverse horecagelegenheden en de Kleine Berg. Het centrum van Eindhoven is circa 5 à 10 minuten lopen. Tevens is de woning op een paar minuten lopen gelegen van het Dommelplantsoen wat helemaal doorloopt in de Genneper Parken. Ideaal om lekker te wandelen met de hond of om te gaan joggen. Daarnaast vindt u binnen een straal van circa 10 minuten fietsen de TU/e, Fontys, Strijp-S, het Philips Stadion, diverse sportvoorzieningen rondom de Aalsterweg en Eikenburg en de High Tech Campus. Door de ligging nabij directe uitvalswegen (Ring & Aalsterweg) bent u snel onderweg in alle richtingen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1921
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1921
Woon oppervlakte 155.3
Inhoud woonhuis 582
Aantal verdiepingen 4

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom huur
LeeftijdCV ketel 2024
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1921
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1921
Woon oppervlakte 155.3
Inhoud woonhuis 582
Aantal verdiepingen 4

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom huur
LeeftijdCV ketel 2024
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

KBA Makelaardij & Taxaties