Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

BEZICHTIGEN? Wilt u een afspraak maken om de woning te bezichtigen? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via 'plan een bezichtiging' op Funda.

VIEWING? Would you like to make an appointment to view the property? Then we would like to receive your request via 'plan a viewing' on Funda.

Gelegen aan een zijstraat van de karakteristieke en gewilde ‘’Kleine Berg’’ en ‘’Het Wilhelminaplein’’, bruisende straten met horeca en diverse winkels, bevindt zich deze bovenwoning bestaande uit twee separate woningen/studio's: 30 en 30A. Beide objecten hebben dus een eigen huisnummer en worden gezamenlijk aangeboden. Dubbele bewoning is officieel toegestaan. Indien u op zoek bent naar een woning in het centrum is dit uw kans. Plan snel een bezichtiging in, wij heten u van harte welkom!

BIJZONDERHEDEN
- Ruim object voorzien van twee woonlagen waar zich twee bovenwoningen bevinden met beiden een eigen huisnummer én brievenbus!
- De eigenaar van het object krijgt beschikking over een parkeervergunning om in de straat te kunnen parkeren;
- Vanwege de mogelijkheid tot dubbele bewoning beschikt het object over twee energielabels, te weten: C (huisnummer 30) en A (huisnummer 30a, gasloos!);
- Op het dak bevinden zich 14 zonnepanelen!
- Rustig, doch in het centrum van Eindhoven.

ALGEMEEN
Deze dubbele bovenwoning beschikt over een tweetal bergingsruimten op de begane grond en een aan de eigenaar van het object toebedeelde parkeervergunning, verder bestaat de mogelijkheid dit object als twee bovenwoningen te gebruiken of te exploiteren afhankelijk van uw wens.

De objecten zijn intern geheel gerenoveerd en beschikken over alle gemakken zoals airconditioningssysteem, vernieuwde kozijnen aan de voorzijde voorzien van HR++ beglazing, intercomsysteem op de twee woonlagen en beiden voorzien van eigen faciliteiten.

PARKEREN EN BERGING
Parkeren is mogelijk aan de Heilige Geeststraat middels de parkeervergunning, verder bereikt u via het voetpad de entree van deze woning. Naast de entree bevindt zich een deur, welke toegang biedt tot de twee bergingsruimten behorende bij dit object.

ENTREE
De entree is voorzien van de brievenbussen (per bovenwoning), de centrale meterkast, witgoedaansluitingen en de trapopgang richting de eerste verdieping waar zich de eerste bovenwoning bevindt.

EERSTE BOVENWONING
Vanuit de trap in de entree bereikt u de overloop van deze eerste etage, deze eerste etage biedt toegang tot de (uiteraard afsluitbare) toegangsdeur van de 2e bovenwoning. Aan deze entree bevinden zich: de woonkamer aan de voorzijde, toiletruimte geheel voorzien van tegelwerk, de afsluitbare keuken met daarin de badkamer en de slaapkamer aan de rustige achterzijde van deze woonlaag.

WOONKAMER
Aan de voorzijde bevindt zich deze fijne woonkamer, deze is voorzien van een vernieuwd kozijn met HR++ beglazing en een inbouwkast. Tevens bevinden zich in deze woonkamer diverse stroompunten en een televisiekabel. Vanuit deze woonkamer kijkt u uit op de authentieke Heilige Geeststraat.

KEUKEN
Via de hal bereikt u de keuken, deze is voorzien van een L-opstelling tegen de beide wanden, tevens beschikt deze keuken over een eigen raamkozijn zodat ook hier natuurlijk lichtinval aanwezig is. Deze keuken beschikt over veel bergingsruimte, een kast met de C.V.-ketel en inbouwapparatuur, te weten:
- Koelkast;
- Vriezer;
- Vaatwasser;
- Combi-oven;
- Gaskookplaat;
- Afzuigkap.

BADKAMER
Via de keuken krijgt u toegang tot de badkamer, deze beschikt over een douchecabine en is geheel voorzien van tegelwerk.

SLAAPKAMER
Aan de achterzijde van de eerste woonlaag bevindt zich de eerste slaapkamer, deze slaapkamer beschikt over een wastafel en biedt de mogelijkheid te ventileren vanwege de raamkozijnen. Deze slaapkamer biedt u vanwege zijn fijne afmetingen diverse indelingsmogelijkheden en is voorzien van ruime stroompunten en vast internet en televisie. Om een indruk van deze fijne afmetingen te krijgen verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde indelingsplattegronden.

TWEEDE BOVENWONING
De tweede bovenwoning is identiek ingedeeld ten opzichte van de eerste bovenwoning. Boven de trapopgang bevindt zich de garderobe van deze tweede bovenwoning, via de trapopgang bereikt u de overloop welke toegang biedt tot de woonkamer aan de voorzijde, de keukeninrichting met daarin de badkamer en toiletruimte, beiden in eenzelfde stijl als bovenwoning 1 en wederom de slaapkamer aan de achterzijde.

WOONKAMER
Ook de woonkamer op deze tweede woonlaag beschikt over het vernieuwde kozijn met de HR++ beglazing en biedt eenzelfde uitzicht ten opzichte van de eerste woonlaag. Deze woonkamer beschikt ook over een airconditioningssysteem mét verwarmingsfunctie, deze tweede woonlaag is namelijk gasloos uitgevoerd en beschikt derhalve over energielabel A! Verder wederom een fijne ruime woonkamer met talloze indelingsmogelijkheden met betrekking tot zit- en eethoek. Ook hier treft u een vaste televisiekabel en diverse elektrapunten.

KEUKEN
De afsluitbare keuken op de tweede woonlaag beschikt over een elektrische boiler ten behoeve van de warmwatervoorziening, daarbij is de keuken tegen de achterwand geplaatst en voorzien van boven- en onderkasten waardoor u ruime bergingsmogelijkheid heeft. Aan apparatuur treffen we:
- Koelkast;
- Inductiekookplaat;
- Afzuigkap.

Vanuit de keuken krijgt u toegang tot de badkamer en toiletruimte welke identiek zijn aan dezelfde ruimten op de eerste woonlaag.

BADKAMER
Vanuit de keuken krijgt u toegang tot de badkamer en toiletruimte welke identiek zijn aan dezelfde ruimten op de eerste
woonlaag.

SLAAPKAMER
Identiek aan de slaapkamer op de eerste woonlaag, deze beschikt derhalve wederom over fraaie afmetingen, een goede afwerking, wastafel, ruime elektra aansluitingen, vaste televisiekabel, internetaansluiting én een raamkozijn ten behoeve van ventilatie. Vanwege dezelfde situering beschikt ook deze slaapkamer over ideale afmetingen en derhalve is deze slaapkamer ideaal in gebruik.

BERGINGEN BEGANE GROND
Middels de toegangsdeur aan de linkerzijde van het object krijgt u toegang tot de gang. Aan deze gang zijn gelegen twee bergingen, de eerste berging betreft de bergingsruimte onder de trapopgang, de tweede bergingsruimte (aan de achterzijde) is ruim bemeten en biedt u de mogelijkheid uw fiets, hobbymaterialen of andere voertuigen te stallen op uw eigen locatie, ideaal!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 1928
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1928
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 324
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

GasCV Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel A
In overleg Ja
BouwjaarCV 2020
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Airconditioning Ja
LeeftijdCV ketel 4
Aantal slaapkamers 2
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 1928
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1928
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 324
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

GasCV Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel A
In overleg Ja
BouwjaarCV 2020
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Airconditioning Ja
LeeftijdCV ketel 4
Aantal slaapkamers 2
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs Eindhoven