Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dat is nog eens comfortabel wonen ! Dit fijne 3 kamer appartement heeft een heerlijk groot balkon en een perfect uitzicht op de straat. En dat alles tegen het centrum van Geldrop met zijn topvoorzieningen waaronder veel winkels, restaurants, gezellige terrassen, een station en ziekenhuis. Dus....we zien je graag voor een bezichtiging.

Het complex bereik je via een centraal poortgebouw. Met een trap, lift of hellingbaan kom je op het ruime binnenplein: een plezierige ontmoetingsplaats met bomen, een grindtuin en bankjes. Ook zijn er nog twee toegangen via loopbruggen over de omringende gracht. Aan het plein liggen de entrees van de woningen.

De ruime en goed afgewerkte centrale entree is direct toegankelijk vanaf het plein. Op deze "begane grond" laag zijn de toegangsdeuren naar 4 appartementen. Ook is hier de lift (en ook trap) naar de onderliggende parkeerlaag waar ook de berging van de woning is.

Indeling appartement: Hal met houten vloerdelen die ook in de living is doorgelegd. Gezellige living van ongeveer 42 m2 bestaande uit een open keuken en een woonkamer. De open keuken heeft een keukeninrichting in hoekopstelling met een kookfornuis met gaskookplaat en ovens, afzuigschouw , koelkast, diepvries en vaatwasser. Verder is er voldoende lade- en bergruimte plus een spoelbak. De woonkamer heeft veel lichtinval en openslaande deuren naar het ongeveer 10 m2 grote overdekte balkon. Van hier uit heb je, afgescheiden door de gracht, een fijn uitzicht op de straat. Vanuit de woonkamer is een gang bereikbaar met toegang tot de slaapkamers, toilet, berging en badkamer. Slaapkamer 1 van ongeveer 14 m2; Slaapkamer 2 van ongeveer 10 m2. Toilet met fonteintje. Berging met de CV combi ketel, de WTW unit voor de ventilatie, aansluiting wasmachine en wat bergruimte. De ruime badkamer heeft een ligbad, een inloopdouche en wastafel.

Op de afgesloten parkeerlaag ligt de bijbehorende eigen parkeerplaats plus de berging.

Bijzonderheden: - het appartement is volledig geïsoleerd en heeft een A label - er is een optie om de 2e slaapkamer bij de woonkamer te betrekken. Er is een sparing (een lichte scheidingswand) in de draagconstructie aanwezig die verwijderd kan worden. Ideaal als je bijvoorbeeld een werkkamer wil hebben in open verbinding met de living. - de maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt momenteel voor de woning: € 193.34 - op loopafstand van het centrum met een uitgebreid winkelaanbod, St. Anna ziekenhuis en NS-station en diverse uitvalswegen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 289

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 289

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA