Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In het gezellige centrum van Geldrop gelegen drie kamer hoekappartement met balkon, berging en eigen parkeerplaats. Gesitueerd in een in 2000 gerealiseerd complex met lift en goed isolatiepakket. Ideaal voor wie opzoek is naar comfortabel, gelijkvloers wonen op een centrale locatie.

Indeling:

Begane grond:

Algemene entree met bellentableau en brievenbussen. Binnenkomst in ruime, nette hal met toegang tot de lift en de trapopgang. Eveneens is vanuit hier het parkeerterrein met eigen parkeerplaats bereikbaar, afgesloten middels elektrische poort. Verder bevinden zich op deze verdieping van het complex de bergingen.

Appartement (derde verdieping):

Middels de galerij is het appartement bereikbaar. Binnenkomst in hal met toegang tot de 1e slaapkamer aan de galerij gelegen, meterkast en ruime wasruimte met aansluitingen wasapparatuur en opstelling cv. combiketel. Verder is vanuit de hal de volledig betegelde badkamer met douche en wastafel, de toiletruimte met wandcloset en fonteintje en de 2e slaapkamer bereikbaar.

De woonkamer met zicht op de Kleine Dommel en het Weverij Museum heeft een open keuken in hoekopstelling is voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en voldoende bergruimte in de kasten. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon aan de voorzijde van het complex.

Bijzonderheden:

- Fijne ligging nabij de Kleine Dommel en om de hoek van het gezellige horecaplein van Geldrop met winkels en restaurants. - Geldrop beschikt over een eigen NS-station en is gunstig gelegen ten opzichten van Eindhoven en snelwegen. - Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats op afgesloten parkeerterrein en een inpandige berging op de begane grond. - Bouwjaar complex 2000: Voorzien van een goed isolatiepakket, wat zich vertaald in lagere energielasten. - Voor de verkoop is een projectnotaris van toepassing. Dit betekent dat de keuze van de notaris niet vrij is aan koper maar reeds is vastgesteld door de verkoper.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 83
Inhoud woonhuis 245

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 83
Inhoud woonhuis 245

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars