Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij Reigerstraat 33, een schitterende starterswoning in de gewilde wijk 'Braakhuizen Noord' in Geldrop. Deze tussenwoning biedt een ideale combinatie van comfort, ruimte en moderne voorzieningen. Met een uitbouw aan de achterzijde, een dakopbouw en een stijlvolle keuken, is dit de perfecte plek voor gezinnen en starters.

Bijzonderheden:

- Kunststof kozijnen door de gehele woning - Vrijwel volledig v.v. rolluiken - Riante dakopbouw - Multifunctionele extra kamer beneden door uitbouw - V.v. 8 zonnepanelen 325 WP

Ligging:

Geldrop, een pittoresk dorp in Noord-Brabant, combineert landelijke charme met stedelijk gemak. Het ligt gunstig naast de A67 en A2, waardoor steden als Eindhoven en Helmond snel bereikbaar zijn. Geldrop beschikt over een station met goede trein- en busverbindingen, perfect voor pendelaars. Het dorp biedt diverse voorzieningen zoals supermarkt (1 minuut lopen), winkels, scholen, sport en een ziekenhuis. Ook natuur is nabij, met prachtige wandelroutes door het Dommeldal.

Reigerstraat 33 ligt in een rustige woonstraat, met alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik. Met de fiets ben je in een paar minuten in het gezellige centrum van Geldrop.

De Reigerstraat krijgt een nieuwe inrichting. De reden hiervoor is dat de straat toe is aan grootschalig onderhoud. Het riool moet worden vervangen en dit biedt ook de mogelijkheid om de bovengrondse inrichting van de straat aan te pakken. Naar verwachting wordt begin 2025 begonnen met het opnieuw indelen en aanleggen van de straat.

Indeling

Begane grond:

Je betreedt de woning via de aan de voorzijde gelegen entree en komt binnen in de lichte hal met toegang tot een keurige toiletruimte, de meterkast, een praktische trapkast en de trap naar boven.

De ruime woonkamer heeft heerlijk veel natuurlijk licht dankzij een groot voorraam en openslaande tuindeuren aan de achterzijde, wat een aangename leefruimte! De uitbouw aan de achterzijde zorgt niet alleen voor een vergroting van de woonkamer, maar creëert ook een extra kamer. Deze ruimte is ideaal als speelkamer, thuiskantoor of hobbyruimte. De woonkamer is afgewerkt met een lichte visgraatvloer en strak gestucte wanden en plafonds.

De moderne keuken, vernieuwd in 2020, is voorzien van hoogwaardige apparatuur zoals een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, een combi-oven, koel-/vriescombinatie, spoelbak en vaatwasser. De enorme hoeveelheid berg- en werkruimte maken koken tot een fluitje van een cent.

Tuin:

Via de  openslaande tuindeuren bereik je de onderhoudsvriendelijke achtertuin, ingericht met nette bestrating, kunstgras en een border welke zorgt voor het nodige groen. Hier geniet je volop van zonnige dagen. Een berging biedt ruimte voor de fietsen en tuinspullen, terwijl de overkapping met achterom de plek is voor de lange zomeravonden.

Eerste verdieping:

Op de eerste verdieping tref je een overloop met toegang tot drie slaapkamers en een moderne badkamer. De twee ruime slaapkamers en een derde, iets kleinere slaapkamer, zijn uitgerust met een laminaatvloer, strak gestucte wanden, deels gestucte en deels schroten plafonds en fijne rolluiken.

De stijlvolle badkamer, eveneens vernieuwd in 2020, beschikt over een wastafelmeubel, een inloopdouche en een wandclosetpot. Hier begin je je dag fris en ontspannen. De badkamer is grotendeels afgewerkt met een moderne grijze tegel op de vloer en wanden, een deel van de wanden is strak gestuct.

Tweede verdieping:

Een vaste trap leidt naar de verrassend ruime tweede verdieping. Dankzij de dakopbouw is deze verdieping volwaardig en veelzijdig te benutten. De voorzolder heeft een wasruimte en plaats voor de CV-combiketel (Atag HR 2011). De royale vierde slaapkamer op deze verdieping is licht en heeft extra bergruimte onder de knieschotten.

Interesse?

Zie je jezelf al wonen in deze fraaie starterswoning? Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en plan snel een bezichtiging!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 393

Overige

Perceel oppervlakte 143

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 393

Overige

Perceel oppervlakte 143

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA