Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een unieke kans dient zich aan om betaalbaar gelijkvloers te wonen in het centrum van Geldrop. Dit drie kamer appartement is gelegen in een in 2000 gerealiseerd complex met lift en beschikt over een balkon en een eigen parkeerplaats. Een prachtige plek aan de rand van het centrum en toch in alle rust vlakbij het groen van de kleine Dommel.

Indeling:

Begane grond:

Algemene entree met bellentableau en brievenbussen. Binnenkomst in nette, ruime hal met toegang tot de lift en trapopgang. Eveneens is vanuit hier het parkeerterrein bereikbaar met de eigen parkeerplaats, afgesloten middels elektrische en op afstand bedienbare poort. Verder bevinden zich op de eerste verdieping van het complex de bergingen.

Appartement (tweede verdieping):

Hal met aan weerszijde toegang tot de slaapkamers aan de galerijzijde. Verder is vanuit de hal de toiletruimte, badkamer en bergruimte bereikbaar. De badkamer is uitgerust met een douchecabine en wastafel. In de prima bemeten berging bevindt zich de opstelling van de cv-combiketel.

De woonkamer geniet veel lichtinval en heeft een leuk uitzicht over de Molenstraat. De open keuken is uitgerust met vaatwasmachine, koelkast, vriezer en kookplaat. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een overdekt balkon op het zuiden, voorzien van glazen wand.

Bijzonderheden:

- Energielabel A - Fijne ligging nabij de Kleine Dommel en centrum van Geldrop met het gezellige horecaplein - Geldrop beschikt over een eigen NS-station en is gunstig gelegen ten opzichte van Eindhoven en snelwegen - Inclusief eigen parkeerplaats op afgesloten parkeerterrein - Bouwjaar 2000: voorzien van een goed isolatiepakket wat zich vertaald in lage energielasten. - Voor de verkoop is een projectnotaris van toepassing. Dit betekent dat de keuze van de notaris niet vrij is aan de koper maar reeds is vastgelegd door de verkoper.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 230

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 230

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars