Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Weet je van aanpakken en ben je iemand die juist kansen ziet in plaats van moeilijkheden? Dan kan dit wel eens een uitgelezen kans voor je zijn. Deze ruime tweekapper met 4 slaapkamers op een fijne plek zal flink gemoderniseerd moeten worden maar ....... dan heb je een geweldige woning ! Bovendien zijn er volop mogelijkheden om de ruime garage-/bergruimtes van 45 m2 een nieuwe invulling te geven ! Denk aan maar aan veel hobby ruimte of een tuinkamer.

INDELING Begane grond: via de ruime oprit met plek voor twee auto's is de entree bereikbaar: hal ; verdiepte kelderkast met bergruimte en groepenkast; toilet met fontein; lichte L woonkamer; dichte keuken met eenvoudig keukenblok en ruimte voor een eettafel.

1e verdieping: overloop; slaapkamer 1 aan de voorzijde; slaapkamer 2 aan de voorzijde met deur naar balkon; slaapkamer 3 aan de achterzijde; badkamer met ligbad, toilet, wastafel en deur naar plat dak.

2e verdieping; grote overloop/voorzolder; slaapkamer 4 met dakkapel; bergzolder met HR CV ketel en bergruimte.

De tuin ligt op het noorden maar heeft door de diepte altijd volop zon- en schaduwplekken. Naast de garage zijn er later berg- en werkruimtes aangebouwd. Deze ruimtes wachten op een "2e leven" en kunne prima dienen als hobby- of chill ruimte, werkplek of een tuinkamer.

Algemeen: - fijne en gewilde ligging in de Skandiawijk met super voorzieningen in de buurt. Geldrop beschikt namelijk over een NS station, ziekenhuis. middelbare school, vele sport en recreatieve voorzieningen. Bovendien ligt het centrum van Eindhoven op amper 15 minuten fietsafstand. - mocht je een aankoop overwegen dan willen we wel duidelijk zijn. Deze woning is in basis een prima huis maar wel gedateerd qua afwerking en heeft dus van onder tot boven liefde en aandacht nodig. Je moet dus rekening houden met een investering in die modernisering. Voor serieuze kandidaten is er na een bezichtiging een bouwkundig rapport beschikbaar. Hierin wordt de huidige staat beoordeeld (en is dus geen begroting voor een modernisering).

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 450

Overige

Perceel oppervlakte 312

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 450

Overige

Perceel oppervlakte 312

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA