Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In Veldhoven Dorp in de wijk De Pegbroeken is deze woning klaar voor nieuwe bewoners. Helemaal gemoderniseerd, veel opbergruimte, airco, rolluiken, horren, dakkapel en ‘ready to move in’. Een hele mooie eengezinswoning in het hart van Veldhoven nabij de winkelstraat, scholen, winkels en horeca.

INDELING:

Begane grond:
Via een overdekte entree is de ontvangst in dit huis in een hal met de trapopgang naar de 1e verdieping, een garderobe, toilet en meterkast. De toiletruimte is geheel betegeld in moderne stijl, heeft een hangend closet en een fonteintje. De gezellige L-vormige woonkamer heeft een prachtige lichtinval door de grote raampartij aan de achterzijde van de woning. Deze ramen bieden tevens mooi zicht op de keurig aangelegde achtertuin. De trapkast is ruim en ideaal voor een extra koelkast of diepvries. De open keuken is uitgerust met luxe inbouwapparatuur. Een koelkast en een aparte diepvries, brede lades met softclose-functie, voldoende opbergruimte in de kasten, en van AEG een inductiekookplaat met design afzuigkap, een oven/magnetron en een oven/stoomoven. Ook hier valt de nette afwerking en het perfecte onderhoud op.

Alle verdiepingen zijn voorzien van dezelfde mooie vloer, strak gestuukte muren en zelfs de zolder is keurig afgewerkt.

Eerste verdieping:
Deze verdieping is ook helemaal voorzien van laminaat (m.u.v. de badkamer) en heeft een vaste trap naar de 2e verdieping. Alle ramen hebben horren, een draaikiepsysteem en handbediende rolluiken. De masterbedroom is een gigantische ruimte, omdat dit oorspronkelijk twee kamers waren. Veel licht door de twee ramen en veel mogelijkheden door de ruimte die is ontstaan door het doorbreken van de muur. Een kledingkast of en suite kamer is realiseerbaar hier.
De tweede slaapkamer is aan de voorzijde van de woning en heeft één draaikiepraam.
De badkamer is luxe en ruim opgezet. Dat omschrijft deze moderne, mooie badkamer het best. Een dubbele wastafel met RVS mengkraan van Grohe, volledig betegelde muren en een design radiator. Maar ook een grote inloopdouche met Grohe thermostaatkraan en douchekop. En een hangend closet met Geberit inbouwreservoir.

Tweede verdieping:
Een dakkapel over de gehele breedte van de woning, maakt deze bovenste verdieping nóg ruimer en praktischer. De ruimte is via een vaste trap te betreden en is opgedeeld in een voorzolder en grote zolderruimte. De ramen op de 2e verdieping zijn uitgerust met elektrisch rolluiken en met horren.
De laminaatvloer die op de andere verdiepingen te vinden is, is ook op de zolder gelegd. Deze zolder is gebouwd met heel veel opbergruimte achter de knieschotten.
Het voorportaal heeft de aansluiting voor wasmachine en droger, de CV-ketel uit 2013 van Nefit, mechanische ventilatie en de airco die gebruikt kan worden voor het koelen én verwarmen van de 1e en 2e verdieping.
Deze verdieping herbergt de derde slaapkamer. De lichtinval is geweldig dankzij de dakkapel en het dakraam aan de achterzijde. De kamer heeft een eigen wastafel met Grohe mengkraan.

Tuin:
Via de tuindeur met vaste hamonica-hordeur kom je in de achtertuin voorzien van een elektrische zonneluifel. De privacybiedende tuin is netjes aangelegd met klinkers, borders, houten schuttingen, sierheggen en een eigen achterom via een stevige poort; ook toegankelijk voor motoren. De tuin heeft een stenen berging met licht en elektra, waarin fietsen en tuinmaterieel gestald kunnen worden.

Bijzonderheden:
• Mooie instapklare middenwoning met uitgebouwde zolder, moderne keuken en badkamer
• Volop prettige lichtinval door grote raampartijen
• Alle kamers zijn voorzien van rolluiken en horren
• Woning is volledig geïsoleerd en heeft energielabel A (6/2024)
• Fraaie ligging met vrije uitkijk op speelveldje aan voorzijde en aan de achterzijde volop privacy want geen achterburen
• Bouwjaar: ca. 1998
• Gelegen in jonge en gewilde woonwijk ‘de Pegbroeken’ met op loopafstand de gezellige Kromstraat met allerlei winkelvoorzieningen en scholen
• Dichtbij ASML, Brainport, Airport en ziekenhuizen
• Een mooie, strakke laminaatvloer maakt van alle ruimtes in de woning één geheel. Alle verdiepingen zijn voorzien van dezelfde mooie vloer, strak gestuukte muren en zelfs de zolder is keurig afgewerkt. Kortom de woning is: “Ready to move in”

Ligging:
Veldhoven is een typische stadsrandgemeente met aan de ene kant de grote stad Eindhoven, en aan de andere kant de open landelijke ruimte van de Kempen. Veldhoven wordt daarom ook wel de Poort van de Kempen genoemd. De huidige gemeente Veldhoven ontstond in 1921 door de samenvoeging van de voormalige gemeenten Oerle, Veldhoven Dorp, Meerveldhoven en Zeelst.
In Veldhoven Dorp (“De Pegbroeken”) woont u dicht bij allerlei voorzieningen zoals de gezellige “Kromstraat”, diverse sportaccommodaties, scholen, uitvalswegen en snelwegen (A2, A58, A67 en N2). Tevens is er een goede bereikbaarheid van instellingen en bedrijven als ASML, High Tech Campus en de TU/e.



Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 341
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
Energielabel A
Eigen grond Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 135
Tuin achter Ja
Nabij school Ja
Glas isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Eengezinswoning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Aanvaarding opmerking Per direct

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 341
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
Energielabel A
Eigen grond Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 135
Tuin achter Ja
Nabij school Ja
Glas isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Eengezinswoning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Aanvaarding opmerking Per direct

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Makelaars van Nu b.v.