Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw in de verkoop bij Tim de Rouw: Zeer ruime (ca. 169m²) twee-onder-een-kapwoning (semi-bungalow) met slaap- en badvoorzieningen zowel op de begane grond als de eerste verdieping, een ruime inpandige garage, goede isolatievoorzieningen (energielabel A) alsmede ligging op een royaal perceel van maar liefst 708m²!

WAT OPVALT AAN DE WONING - Betreft een zeer goed geïsoleerde twee-onder-een-kapwoning (energielabel A) o.a. met een zonneboiler en deels vloerverwarming; - Slaap- en badvoorzieningen op zowel de begane grond als eerste verdieping; - Deze woning is zeer geschikt voor senioren en minder validen; - Mogelijkheid tot het creëren van een extra slaapkamer; - Tuinligging op het zuiden op een ruim perceel van maar liefst 708m²; - Deze woning is in basis prima onderhouden (bouwjaar 2008) maar behoeft enige kosten voor modernisering; - Aanvaarding op korte termijn mogelijk;

INDELING VAN DE WONING Aan voorzijde gelegen aan een rustige en groenrijke woonstraat. Naast de eigenparkeerplaats(en) onder carport, en de ruime inpandige garage, is er voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig. De begane grond is voorzien van een nette tegelvloer met vloerverwarming. De gehele woning is afgewerkt met spachtelputz wandafwerking en stukwerk plafonds.

HAL/ENTREE Hal/entree met meterkast, garderobe nis, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, trapopgang en doorloop naar de woonkamer.

WOONKAMER/KEUKEN Ruime living met aan de voorzijde een erker. Er is voldoende ruimte voor een eet- en zithoek. Aan achterzijde gelegen keuken, in hoekopstelling, en voorzien van inbouwapparatuur. Dubbele openslaande deuren geven toegang tot de tuin. Halverwege de woonkamer bevindt zich de praktische berg-/provisiekast.

PORTAALTJE Vanuit de keuken is er een doorloop naar een klein portaaltje. Vanuit deze ruimte is er toegang tot de slaapkamer en de inpandige garage. Tevens is er een loopdeur naar de tuin.

SLAAPKAMER (BEGANE GROND) Ruime "master" slaapkamer (ca. 28m²) met achtergelegen badkamer. De slaapkamer is voorzien van airconditioning. Dubbele openslaande deuren zorgen voor een prettige lichtinval en toegang tot de tuin.

BADKAMER 1 (BEGANE GROND) De eerste badkamer is geheel betegeld. De indeling bestaat uit een inloopdouche, designradiator, wandcloset en een wastafel. Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een bad.

EERSTE VERDIEPING Overloop met toegang tot een tweetal slaapkamers, separate toiletruimte en de tweede badkamer. Deze verdieping is eveneens afgewerkt met spachtelputz wanden en spuitwerk plafonds. Daarbij is er vloerbedekking aanwezig.

SLAAPKAMER(S) Slaapkamer 2 (ca. 25m²): Ruime tweede "master" slaapkamer met dakkapel. Er bestaat de mogelijkheid om deze kamer te splitsen waardoor er een vierde slaapkamer wordt gecreëerd; Slaapkamer 3 (ca. 11m²): Derde slaapkamer met daglichttoetreding middels een dakraam. Door het plaatsen van een dakkapel kan deze ruimte worden vergroot; Slaapkamer 4: Er bestaat de mogelijkheid om de tweede slaapkamer op te splitsen zodat er een vierde slaapkamer ontstaat.

TOILETRUIMTE Separate toiletruimte met een wandcloset en fonteintje.

BADKAMER 2 De tweede badkamer is eveneens geheel betegeld. De indeling bestaat uit een douchehoek en een wastafel.

ZOLDER/VLIERING Bereikbaar middels een vlizotrap ruime bergzolder met opstelplaats t.b.v. de C.V.-installatie, de warmteboiler en de mechanische ventilatie-unit.

GARAGE Ruime inpandige garage (ca 21m²) met een geïsoleerde sectionaaldeur, aansluitingen voor was- en droogvoorzieningen en een uitstort gootsteen.

BUITENRUIMTE Voortuin met oprit t.b.v. meerdere voertuigen. Er is tevens voorzien in een carport. De achtertuin (zuiden) is maar liefst ca. 40 meter diep en ruim 10 meter breed en bestaat uit sierbestrating, een zonneterras en gevarieerde (volwassen) beplanting. Halverwege de tuin is er nog een kleine berging aanwezig.

LIGGING EN LOCATIE Deze woning is gelegen in jonge woonwijk "De Houttuin" kort nabij de dorpskern van Leende. Daarbij zijn er prima uitvalswegen onder andere naar Eindhoven, Valkenswaard en Weert.

BIJZONDERHEDEN - Semi-bungalow met slaap- en badvoorzieningen op begane grond en eerste verdieping; - Er bestaat de mogelijkheid om een extra slaapkamer te creëren; - Compleet goed geïsoleerd (energielabel A) o.a. voorzien van een zonnecollector; - Deels vloerverwarming (begane grond); - Het dakvlak is uitermate geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen; - Koper dient rekening te houden met enige kosten voor modernisering; - Er is voor deze woning geen vragenlijst beschikbaar. De woning wordt verkocht in de huidige staat en er zal een "niet-bewoningsclausule" worden opgenomen; - Deze woning staat reeds leeg en een snelle aanvaarding is gewenst; - Uw makelaar: Tim de Rouw

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 169
Inhoud woonhuis 739

Overige

Perceel oppervlakte 708
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 169
Inhoud woonhuis 739

Overige

Perceel oppervlakte 708
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA