Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN HET HART VAN NUENEN-OOST
Stel je een huis voor waar elke zonnestraal een warm welkom heet, waar ruimte en comfort samen gaan met duurzaamheid. In het charmante Nuenen-Oost bieden we je een sfeervolle bungalow die voldoet aan iedere woonwens. Of je nu een ambitieuze thuisondernemer bent, een jong gezin dat droomt van speelruimte binnen handbereik, of een senior die comfortabel en stijlvol de levensjaren wil slijten: dit huis is jouw canvas.

HET HART VAN HET HUIS: RUIMTE OM TE LEVEN, TE WERKEN EN TE ONTSPANNEN
- Royale bungalow met 3 slaapkamers: ideaal voor gezinsleven, gasten of hobbyruimtes.
- Moderne keuken en complete badkamer: luxe en comfort voor al je dagelijkse routines.
- Ruime woonkamer: De ruimte woonkamer met overvloed aan daglicht
- Ruimte voor drie auto's: een oprit, plus een inpandige garage en carport.
- Multifunctioneel ruimte: kantoor aan huis, speelkamer of praktijkruimte binnen handbereik.
- Energielabel A, uitgerust met 12 zonnepanelen en hoogwaardige isolatie.
- Een sfeervol aangelegde patiotuin: privacy, rust en middagzon verzekerd.

ONTDEK DE CHARME VAN DUURZAAM EN STIJLVOL WONEN
Stap binnen in een woning waar elk detail zorgvuldig is overwogen, waar de zon je welkom heet door de royale raampartijen en waar de woonkamer zich uitstrekt als een canvas. Met een woonoppervlakte van 153m² is er geen gebrek aan ruimte. De moderne keuken, uitgerust met alle hedendaagse gemakken.

Het hart van dit huis klopt in de veelzijdige centrale ruimte. De multifunctionele ruimte die zowel als kantoor dient voor de ambitieuze professional als een toevluchtsoord voor spel en ontspanning. De slaapkamers, elk met hun eigen karakter, bieden een serene plek voor rust en herstel.

Deze bungalow is niet zomaar een huis, het is een thuis dat duurzaamheid ademt. Met een energielabel A, voorzien van 12 zonnepanelen en nagenoeg geheel dubbele beglazing, woon je hier met een minimale ecologische voetafdruk en maximale energie-efficiëntie.

EEN OASE VAN RUST IN EEN LEVENDE OMGEVING
De locatie van deze woning biedt het beste van twee werelden. Genesteld aan een rustig hofje, met de Hooidonkse Beek als schilderachtig decor, vind je hier de rust die je verdient. De sfeervolle patiotuin, met zorg aangelegd vormt een intieme buitenruimte waar je tot in de avond geniet van de zon

Tegelijkertijd ligt het bruisende centrum van Nuenen op fietsafstand en op loopafstand de rustieke Stiphoutse bossen. Hier combineert men het dorpsgevoel met het comfort van stedelijke voorzieningen.

WONEN MET EEN GROEN HART
Deze bungalow laat zien dat luxe en duurzaamheid perfect samen kunnen gaan. Energiezuinig dankzij 12 zonnepanelen en hoogwaardige isolatie, woon je hier met een gerust hart en een lage energierekening. Een huis dat geeft om de toekomst, net als jij.

HIGHLIGHTS IN HONDERD WOORDEN
Een bungalow die uitnodigt tot leven in de volle breedte: comfortabel, duurzaam en ruimtelijk. Met drie riante slaapkamers, ,een ruime woonkamer, moderne keuken en een luxe badkamer, biedt het huis alle gemakken voor het dagelijks leven. De auto's parkeer je makkelijk op de oprit, in de garage of onder de carport. De multifunctionele ruimte vormt het hart voor werk of spel, en het energielabel A met 12 zonnepanelen zorgt voor een groene toekomst. De sfeervolle patiotuin belooft ontspannen momenten in de zon, terwijl de nabijheid van natuur en cultuur het woongenot compleet maakt.

BELEEF DE SENSATIE VAN JE TOEKOMSTIGE THUIS
Voel de warmte van de zon op je huid terwijl je door de tuindeuren stapt, de geur van versgemalen koffie in de ochtend, het zachte ruisen van de Hooidonkse Beek op de achtergrond. Zie het spel van licht en schaduw in de woonkamer, hoor het vrolijke gelach van kinderen in de multifunctionele ruimte. Proef de sfeer van een huis dat niet alleen gebouwd is met bakstenen, maar ook met liefde en aandacht voor detail.

Ben je klaar om de sleutel van je droomhuis om te draaien? Neem contact op voor een bezichtiging en laat je zintuigen de beslissing nemen. Jouw toekomst begint hier, in Nuenen-Oost.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 153
Inhoud woonhuis 597

Overige

Perceel oppervlakte 361

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 153
Inhoud woonhuis 597

Overige

Perceel oppervlakte 361

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij