Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat een plaatje! Deze verrassend ruime tussenwoning ligt op een gewilde locatie nabij het gezellige centrum van Nuenen én het prachtige natuurgebied 'Nuenens Broek'. Dit huis is door de huidige eigenaren de afgelopen 9 jaar compleet gerenoveerd en gemoderniseerd en is met recht instapklaar te noemen. Een privacy biedende achtertuin maakt het geheel compleet en het bijkopen van een separate garagebox mét eigen oprit is mogelijk. Enkele kenmerken zijn: - Luxe & moderne keuken; - Sfeervolle woonkamer en-suite met uitbouw aan achterzijde; - 3 Slaapkamers en fraaie badkamer op de 1e verdieping; - 4e Slaapkamer met dakkapel op zolder; - Instapklaar door de prachtige afwerking; - Energielabel B.

Begane grond: Je betreedt de woning aan de voorzijde via de sfeervol aangelegde voortuin. Binnenkomst in de hal, met tegelvloer en trapopgang naar de verdieping, alsmede toegang tot toiletruimte, kelderkast, meterkast (met 10 groepen) en leefruimte. Deels betegelde toiletruimte met wandtoilet en fonteintje. Praktische kelderkast met veel bergruimte en de verdeler voor de vloerverwarming bevindt zich hier. Vanuit de hal kom je in de keuken. Deze is helemaal 'af' met gouden/zwarte details en bestaat uit een spoeleiland met zitgedeelte en 'Dekton' aanrechtblad in marmerlook, alsmede spoelbak en elektra. Tegen de wand is een aanrecht/kastenwand opgesteld, met o.a. de volgende (Bosch) inbouwapparatuur: oven met stoomfunctie, vaatwasser, inductiekookplaat, inbouw afzuigkap (Novy) en koelkast. De keuken heeft volop bergruimte door diverse kasten en lades. De achterdeur geeft toegang tot de tuin met overkapping. De leefruimte bestaat verder uit een royale woonkamer, ingedeeld met zitgedeelte aan voorzijde en eetkamer aan de achterzijde. Deze ruimtes kunnen van elkaar afgesloten worden door fraaie en-suite schuifdeuren met inbouwkast aan beide zijden. Zowel de keuken als de woonruimte is voorzien van een prachtige lamel parketvloer (in visgraat gelegd). In de winter gebruik je de sfeervolle houtkachel voor heerlijke warmte en een laag gasverbruik! Openslaande deuren in de uitbouw geven toegang tot de achtertuin en daarnaast geeft de lichtkoepel veel natuurlijke lichtinval.

1e Verdieping: Overloop met laminaatvloer en toegang tot 3 slaapkamers en badkamer. Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde, is ca. 16 m², heeft veel lichtinval en is voorzien van laminaatvloer. Slaapkamer 2 ligt aan de voorzijde van de woning, is ca. 12 m², met laminaatvloer en heeft toegang tot balkon. Slaapkamer 3 is ca. 7 m² en ligt eveneens aan de achterzijde van de woning. Deze kamer is voorzien van laminaatvloer en een inbouwkast. Volledig betegelde badkamer voorzien van ligbad met douchemogelijkheid, wastafel in meubel met verwarmde spiegel, wandtoilet en designradiator.

2e Verdieping: De zolder is bereikbaar via een vaste trap, heeft een houten vloer en aan de achterzijde een dakkapel over de volledige breedte. Voorzolder met wasmachine-aansluiting, opstelling c.v.-ketel, unit mechanische ventilatie, warm- en koud water aansluiting en bergruimte onder de kaphelling. 4e Slaapkamer met veel lichtinval, airconditioning en bergruimte onder de kaphelling.

Tuin: De voortuin is in 2017 opnieuw aangelegd. Achter is de tuin in 2020 aangelegd en voorzien van terras, betegeling, gazon, plantenborders met druppelleiding en speeltoestel. De vrije ligging aan de achterzijde zorgt voor veel privacy. Door de gunstige ligging geniet je tot 's avonds laat van de ondergaande zon. De overkapping aan de achtergevel zorgt ervoor dat je hier gezellig kunt buiten zitten!

Berging & garage: Achterin de tuin staat een (fietsen)berging met elektra en bergvliering. De dakbedekking is van asbesthoudende golfplaten. Direct grenzend aan het achtergelegen pad staat een garagebox van ca. 17 m², voorzien van elektra (doorgetrokken vanuit de woning), bergzolder en 2 openslaande deuren. Op de oprit voor de garage kan je tevens een auto parkeren. Deze garagebox is niet bij de prijs inbegrepen, maar is eventueel apart bij te kopen. De vraagprijs bedraagt € 29.500,-- k.k.

Bijzonderheden: - In 2014 op de begane grond uitgebouwd; - Vanaf 2015 door de huidige eigenaren verbouwd en gemoderniseerd; - Volledige begane grond (vloeren incl. isolatie, keuken, stucwerk enz), alsmede vloeren en stucwerk 1e verdieping in 2019; - Badkamer 2017; - Elektriciteit 2019; - Buitenschilderwerk 2021; - Zolder 2022, inclusief dakisolatie; - Voorzien van HR+ of HR++ beglazing; - Houten kozijnen op de begane grond en eerste verdieping, kunststof dakkapel tweede verdieping; - C.v.-ketel (Remeha CW5), installatiejaar 2022; - De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming; - Houtkachel + rookafvoer geïnstalleerd in december 2021; - Riolering tot aan de straat vernieuwd in 2018; - In 2018 zijn ook zinken dakgoten en regenpijpen aangelegd.

Ligging: Het huis is gelegen op uitstekende locatie op loopafstand van het centrum, basisschool met kinderopvang en natuurgebied 'Nuenens Broek'. De uitvalswegen/snelwegen zijn snel te bereiken.

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 441

Overige

Perceel oppervlakte 219

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 441

Overige

Perceel oppervlakte 219

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems