Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

HELAAS IS HET GEZIEN DE VELE AANVRAGEN NIET MEER MOGELIJK OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN VOOR DEZE WONING.

Welkom in deze prachtige, instapklare woning in het mooie Nuenen, ideaal voor zowel starters als doorstarters die op zoek zijn naar hun droomhuis! Laat je verrassen door de praktische ruimtes, 4 slaapkamers, moderne afwerking en royale achtertuin van deze woning. De woning is gelegen aan rustige woonstraat nabij alle gewenste voorzieningen van Nuenen.

Begane grond Stap de hal binnen via de overdekte entree, waar zich de vernieuwde meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping bevindt.

De gezellige en lichte woonkamer, met een totale oppervlakte van circa 30 m² (inclusief keuken), is voorzien van een prachtige pvc-vloer die doorloopt over de gehele begane grond. De woonkamer heeft een strakke pleisterwerk wand- en plafondwerking en een ruime trapkast voor al je opberggemak. Aan de voorzijde zijn de ramen voorzien van elektrisch bedienbare zonnescreens (2021).

De halfopen keuken (2021) in hoekopstelling is een echte eyecatcher! Uitgerust met een composieten aanrechtblad, RVS spoelbak, een inductiekookplaat (Siemens, 2020), RVS afzuigkap, vaatwasser, koelkast (2021)met vriesvak en een vernieuwde combi-oven/magnetron (2019). Vanuit de woonkamer bereik je het achterportaal, dat leidt naar de geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Vanuit hetzelfde portaal is tevens de achtertuin bereikbaar.

1e verdieping De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers, allen voorzien van een lichte doorgelegde PVC-vloer, vernieuwde binnendeuren en een moderne wand- en plafondafwerking. De slaapkamer aan de voorzijde heeft in 2016 een extra touch gekregen met gestucte wanden. De ouderslaapkamer beschikt over een airco-unit.

De badkamer (2016) is een waar pareltje, volledig in moderne tinten betegeld en voorzien van een ruime inloopdouche met ingebouwde thermostaatkraan, regen- en handdouche, een wandcloset, een stijlvol wastafelmeubel (2021) met brede wastafel, designradiator (2021) en mechanische ventilatie. Tevens is er een raam aanwezig wat zorgt voor natuurlijke ventilatie.

2e verdieping Middels een vast trap is de grote open zolderruimte (circa 20 m²) bereikbaar. Deze ruimte biedt volop mogelijkheden om eenvoudig een extra slaapkamer te realiseren! Met de Cv-opstelling, aansluitingen voor wasapparatuur en kastruimte onder de kapschuinte, is deze ruimte uiterst praktisch. Dankzij een Velux dakraam aan de voorzijde en een extra raam in de zijgevel is de zolder heerlijk licht. De vloerbedekking in deze ruimte is gelegd in 2021.

Tuin De voortuin is fraai aangelegd met diverse beplanting en een buitenkraan, terwijl de privacy biedende achtertuin (deels vernieuwd in 2021) een verrassende ruimte biedt. Geniet van een royaal terras met een mix van natuurstenen tegels en sierbestrating, een fijne overkapping (2022), een buitenkraan en een extra terras achterin de tuin. De border heeft een beregeningsinstallatie met druppelslang en er is een extra stopcontact aangelegd. Via het achterom kom je uit op het naastgelegen buurpad. De vrijstaande stenen berging beschikt over een vliering voor extra opslagruimte en elektra.

Bijzonderheden: - Instapklare hoekwoning op gewilde woonlocatie in Nuenen; - Energielabel A; - Moderne keuken; - Luxe badkamer; - Overkapping in 2022 gerealiseerd; - De binnendeuren begane grond zijn in 2021 vernieuwd; - De 12 zonnepanelen zijn in 2018 geplaatst; - In 2022 is de airco op de 1e verdieping geplaatst; - Buitenschilderwerk 2019; - Binnenschilderwerk 2021; - Kortom, op zoek naar sleutelklaar wonen? Kom dan snel kijken!!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 350

Overige

Perceel oppervlakte 166

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 350

Overige

Perceel oppervlakte 166

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Helmond; ERA