Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nabben 12, 5935 VM Steyl
Deze schitterend gelegen, zéér ruime bungalow, op één van de mooiste plekjes “Op Steyl” te weten Nabben 12, op een perceel van maar liefst 1062m2 beschikt o.a. over een zéér ruime woonkamer (meer dan 90m2!), met aangrenzende serre van nog eens ruim 20m2, keuken, 3 slaapkamers waarvan er 2 ruim tot zeer ruim te noemen zijn en 1 kleinere slaapkamer, een toilet en een badkamer.
Verder beschikt deze bungalow over een inpandige garage, een 4e (slaap)kamer/kantoor, een extra hobbyruimte, een technische ruimte, eigen parkeerplaatsen waar u met gemak minimaal 3 auto’s kunt parkeren op de aanwezige parkeervakken en nog meer op de oprit, en een vrije achterom.
De tuin is voorzien van een zwembad met overkapping zodat u ook bij minder weer tóch kunt zwemmen indien gewenst en een tuinhuisje. De tuin biedt u volledige privacy.
Aan de voorzijde van de bungalow kijkt u uit op de prachtige groene omgeving van Nabben.
Deze bungalow is zéér rustig gelegen, zoals gezegd in een groene omgeving, aan een doodlopende straat waar slechts weinig huizen aan liggen. Houdt u van rust en privacy en bent u op zoek naar een bungalow met méér dan 200m2 woonoppervlakte (excl. serre, garage en overige ruimtes) op een ruime kavel van 1062m2, dan is deze goed onderhouden en technisch ook in goede staat verkerende bungalow wellicht iets voor u.
Uiteraard kan deze bungalow naar wens gemoderniseerd worden. Wij denken daarbij graag met u mee.

Indeling van de bungalow:
Via de oprit komt u op het schitterende perceel. De trappen oplopend komt u bij de voordeur. Achter de voordeur bevindt zich de ruime ontvangsthal met een tegelvloer, de garderobe en de toegang tot de woonkamer, de keuken, de 3 slaapkamers, de badkamer, het toilet en de meterkast. De meterkast is gemoderniseerd en bevat een uitgebreide groepenkast.
In de zeer ruime woonkamer ligt een tegelvloer. Het plafond is iets verlaagd en voorzien van inbouwspots. Door de grote raampartijen hebt u veel natuurlijke lichtinval. De ramen zijn voorzien van aluminium kozijnen, dubbel glas en vrijwel overal elektrisch bedienbare rolluiken.
De raampartijen bieden u een prachtig uitzicht op de tuin rondom de bungalow. Vooral ook de voorzijde is werkelijk een lust voor het oog. Heerlijk genieten in alle rust en privacy in een groene omgeving.
De woonkamer is verder voorzien van een open haard die u gezellige warmte biedt. Ook hebt u vanuit deze ruimte, middels een dubbele schuifpui, toegang tot de serre.
In de dichte keuken ligt eveneens een tegelvloer. De keukenopstelling bestaat uit een inductiekookplaat met afzuigkap erboven, een koelkast, een combi-magnetron, een vaatwasser en een werkblad met spoelbak. Vanuit de keuken hebt u toegang tot het souterrain en de achtertuin.
Het gedeeltelijk betegelde toilet bestaat uit een closet, een fonteintje en mechanische ventilatie.

Slaapkamers en badkamer:
Vanuit de ontvangsthal hebt u eveneens toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer.
2 Slaapkamers hebben een novilon-vloer, de andere slaapkamer heeft een vloer die gedeeltelijk is voorzien van laminaatvloer en deels betegeld is. Deze zéér ruime slaapkamer biedt u ook toegang tot de badkamer.
Ook heeft u vanuit deze slaapkamer een schitterend uitzicht op de groene omgeving van Nabben.
De kleinere slaapkamer heeft een wastafel. De ramen zijn ook hier voorzien van aluminium kozijnen, dubbel glas en deels elektrisch en deels hand bedienbare rolluiken.
De geheel betegelde badkamer bestaat uit een ligbad, een inloopdouche, een wastafel met wastafelmeubel en een closet.

Souterrain:
In het souterrain hebt u nogmaals een zee aan ruimte.
Vanuit de keuken en de oprit hebt u toegang tot de ruime garage.
De garage is voorzien van elektra, water en verwarming. U kunt hier uw auto stallen en hebt daarnaast nog flink extra bergruimte. Vanuit de garage hebt u toegang tot de hobbyruimte/opslagruimte en het kantoor/ extra slaapkamer.
Ook in de hobbyruimte/opslagruimte ligt een tegelvloer. Vanuit deze ruimte komt u ook in de technische ruimte met CV installatie, 2 boilers, de omvormer voor de 14 zonepanelen en daarbij tevens de aansluitingen voor het witgoed.
Het kantoor/extra slaapkamer is dus bereikbaar via de inpandige garage maar ook via het pad aan de zijkant van de woning. U kunt deze ruimte eventueel ook gebruiken als 4e slaapkamer. Er bevindt zich een raam en deur, beiden ook voorzien van hand bedienbare rolluiken.
Er komt dus natuurlijk daglicht in deze kamer.
Vanuit het souterrain is eveneens de hoge kruipruimte onder 1 gedeelte van de woning bereikbaar. Deze kan eveneens dienen als extra opslagruimte door de bereikbaarheid/toegankelijkheid en hoogte van deze ruimte. Hier bevindt zich ook de installatie ten behoeven van het zwembad (filter, pomp e.d.)

Serre/Tuin:
Via de schuifpui in de woonkamer en de achtertuin is de serre bereikbaar. De ruime serre heeft een klinkervloer. U kunt hier, ook bij slechter weer, heerlijk vertoeven en volop genieten van het leven in de achtertuin.
De serre is voorzien van maar liefst 3 schuifpuien. Ook kunt deze serre dus ook vrijwel geheel openen en nog meer betrekken bij de tuin.
Vanuit de serre hebt u ook zicht op het overdekte zwembad. U kunt dus, ook als het regent, gebruik maken van het zwembad. Maar u kunt bij goed weer ook de overkapping in elkaar schuiven. Dit kan op een eenvoudige manier via de aanwezige geleiders.
In de tuin hebt u ook de beschikking over een tuinhuisje voor extra bergruimte. Als u in de tuin staat, ervaart u volledige privacy! U heeft geen inkijk in uw tuin van wie dan ook en kijkt ook vanuit de tuin, prachtig naar de compleet groene omgeving.
De achtertuin heeft aan 2 zijden een vrije achterom.

Bijzonderheden:
- De rolluiken zijn grotendeels elektrisch bedienbaar.
- Aan de voorzijde van de woning is elektrisch bedienbare zonwering aangebracht.
- De woning is voorzien van 14 zonnepanelen.
- Er is veel parkeergelegenheid bij de woning.
- De woning is zéér ruim, en héérlijk rustig gelegen.

Ligging en voorzieningen:
Deze woning is gelegen op één van de mooiste plekken in het geliefde kloosterdorp Steyl.
Nabben in Steyl is een schilderachtige omgeving met een unieke mix van natuur en cultuur.
Natuurlijke Schoonheid:
Maasoevers: Geniet van de prachtige wandel- en fietspaden langs de Maas, ideaal voor natuurliefhebbers.
Nationaal Park De Maasduinen: Op korte afstand vind je dit schitterende park met diverse wandelroutes, heidevelden en bossen.
Cultuur en Geschiedenis
Klooster Steyl: Het wereldberoemde missiehuis is een belangrijk cultureel erfgoed en biedt interessante rondleidingen en evenementen.
Museum van de geschiedenis van de Steyler Missionarissen: Ontdek de rijke geschiedenis van de missionarissen en hun invloed op de regio.
Recreatie en Activiteiten
Sport en Bewegen: Diverse sportverenigingen en faciliteiten zijn beschikbaar, van tennis en voetbal tot wandel- en fietsgroepen.
Evenementen: Het dorp organiseert regelmatig culturele evenementen, markten en festivals die de gemeenschap samenbrengen.

Met zijn combinatie van natuur, cultuur en voorzieningen biedt Nabben in Steyl een rustige en aangename woonomgeving. Perfect voor gezinnen, gepensioneerden of iedereen die op zoek is naar een balans tussen rust en activiteit.

De winkelcentra van o.a. Venlo en Roermond, als ook de plaatselijke winkels in Steyl, Tegelen en Belfeld zijn snel bereikbaar en binnen slechts enkele minuten bent u met de auto op de autosnelwegen in de richting Eindhoven, Maastricht, Nijmegen of Duitsland.
Door deze centrale ligging is dus alles binnen handbereik aanwezig.

Tegelen was tot 2001 een zelfstandige gemeente en telt thans een kleine 20.000 inwoners.
In 2001 is Tegelen samengevoegd tijdens de gemeentelijk herindelingen met andere dorpen bij de gemeente Venlo. De gemeente Venlo telt thans ruim 100.000 inwoners.
Tegelen kenmerkt zich verder door een rijk verenigingsleven en beschikt over een openluchttheater genaamd “de Doolhof.”

Belfeld is ook binnen enkele minuten te bereiken en beschikt over diverse fraaie bezienswaardigheden, zoals het stuw-complex, het voormalige raadhuis en de watermolen in Maalbeek.
Hier kan men trouwens heerlijk wandelen in de uitgestrekte bossen en aan de andere kant bij het stuw-complex langs de Maas.

Woningspecificaties:
Bouwjaar: 1968
Woonoppervlakte: 211 m2
Overige inpandige ruimte: 61 m2
Externe bergruimte: 12 m2
Inhoud: circa 825 m3
Perceeloppervlakte: 1.062 m2


Opmerking:
Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, vrijstaande woning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 211
Inhoud woonhuis 825
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Bosrand Ja
Bosrijk Ja
Zwembad Ja
Bungalow Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel E
In overleg Ja
Rolluiken Ja
Schuifpui Ja
Perceel oppervlakte 1062
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Eigendom
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Garage inpadig Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Hout
Buitenzonwering Ja
Aantal slaapkamers 4
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, vrijstaande woning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 211
Inhoud woonhuis 825
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Bosrand Ja
Bosrijk Ja
Zwembad Ja
Bungalow Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel E
In overleg Ja
Rolluiken Ja
Schuifpui Ja
Perceel oppervlakte 1062
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Eigendom
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Garage inpadig Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Hout
Buitenzonwering Ja
Aantal slaapkamers 4
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Verstegen Makelaars