Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op het historische landgoed “Domein Moubis” ligt bij de Maas deze ruime, met de garage geschakelde, vrijstaande woning met veel privacy. De woning heeft maar liefst 5 slaapkamers, een royale U- vormige woonkamer, moderne keuken en een onder architectuur aangelegde achtertuin van maar liefst 28 meter diep. Ook is er een garage met carport aanwezig. Zowel de woning als de tuin is tot in de puntjes perfect afgewerkt en klaar voor de volgende bewoner! Energielabel A++!

U zult hier optimaal genieten van rust, privacy en de natuur. Het park, inclusief bos, is geheel omsloten en daardoor een veilige omgeving voor kinderen om op straat en in de natuur vrij te kunnen spelen. Grenzend aan het park ligt de rivier de Maas. Een unieke omgeving om te vertoeven.

Indeling.

Begane grond:
U parkeert op eigen terrein en komt via de carport binnen in de hal met trapopgang (Meranti hardhout) naar de eerste verdieping. Het toilet is voorzien van een hangcloset en fontein. Verder doorlopend betreedt u de zeer royale U-vormige living (ca. 60 m2) met aan de voorzijde van de woning de grote zithoek met veel lichtinval. Op de gehele begane grond ligt een keramische houtlook vloer met vloerverwarming als hoofd verwarming (2022). De erker biedt uitzicht over het park en het klooster. De eetkamer grenst aan de achtertuin, die middels openslaande deuren bereikbaar is. De moderne dichte keuken (ca. 11 m2) met granieten aanrechtblad, heeft veel opbergruimte en is o.a. uitgerust met een 5-pits Boretti gasfornuis (aansluiting voor een inductie kookplaat is aanwezig), een vaatwasser, combi magnetron-oven, afzuigkap en grote koelkast met 3 hyper-fresh lades. Via de keuken is de bijkeuken te bereiken. Ook hier is vloerverwarming en de witgoedaansluiting aanwezig. Vanuit deze ruimte is zowel toegang tot de achtertuin als de inpandige garage, met tegelvloer.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping heeft een overloop, drie slaapkamers (ca. 17,5m2, 11,5m2 en 11m2), separate toiletruimte met granieten vloer, voorzien van een hangcloset en wastafeltje en een badkamer. De geheel betegelde badkamer met granieten vloer is ingericht met een ligbad, aparte douche, badkamermeubel met dubbele wastafel met granieten blad. De master bedroom beschikt over een walk-in closet.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Overloop met toegang tot 2 slaapkamers (ca. 13m2 en 12m2), waarvan een nu gebruikt wordt als kantoor. Op deze verdieping bevinden zich maar liefst 3 dakkapellen (2020) en op elke kamer is airco (2020) aanwezig. Er ligt een rustiek eiken laminaatvloer. Op de overloop is in 2024 een inbouwkast op maat geplaatst waar ook de HR cv-ketel is geïnstalleerd. Achter een “verborgen” wand op het huidige kantoor is de Wtw-installatie en installatie van de airco geplaatst. Via een vlizotrap is de vliering (mét stahoogte!) bereikbaar.

Tuin:
De zonnige en geheel omheinde tuin, gelegen op het zuid oosten, is architectonisch aangelegd en is voorzien van meerdere lichtpunten. Ook zijn er watertappunten geplaatst. Het terras, bereikbaar via openslaande deuren, bestaat uit chinees hardsteen tegels (60 x 60 cm). Achter in de tuin staat een gemetseld en geïsoleerd tuinhuisje. De totale diepte van de achtertuin is maar liefst 28 meter.

Goed om te weten:
• Begane grond voorzien van keramische vloertegels (houtlook) met vloerverwarming, die dient als hoofdverwarming (2022);
• 15 zonnepanelen aanwezig;
• Schilderwerk begane grond binnen 2024;
• Wandkast keuken, inclusief apparatuur (Siemens) geplaatst in maart 2020;

Park Waterloo:
Park Waterloo heeft een oppervlakte van ruim 6 hectare en is aangelegd met kleurrijke plantsoenen, grasvelden, diverse zithoeken, wandelpaden, bestrating en parkeerplaatsen. Op het landgoed staan meerdere monumentale bomen. Het park wordt goed onderhouden door een hovenier. Vanuit het theehuisje heeft u een prachtig uitzicht op de rivier de Maas en de stuw/sluizen van Belfeld. Het park, inclusief bos, is geheel omsloten en daardoor een veilige omgeving voor kinderen om te kunnen spelen. Maximum snelheid van 20 km p/u op het landgoed.

Het park is toegankelijk via een looppoort en een autopoort. De reden van twee poorten is dat de bewoners zich niet willen afzonderen. De looppoort staat overdag open en de autopoort kan alleen geopend worden door bewoners van het park. Er is tevens een autopoort vlakbij de Rijksweg aanwezig. Deze dient uitsluitend om het park te verlaten.
Maandelijkse bijdrage aan de Belangenvereniging eigenaren Park Waterloo á € 90,-.

Bereikbaarheid:
Park Waterloo ligt aan de rand van Steyl met alle benodigde (winkel)voorzieningen binnen handbereik. De snelweg A73 ligt op korte afstand en zorgt voor een goede verbinding met steden als Venlo, Roermond, Nijmegen en Eindhoven, maar ook Duitsland is gemakkelijk te bereiken.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze sfeervolle en perfect afgewerkte woning, neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 191.5
Inhoud woonhuis 792
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Villa Ja
Garage Ja
Energielabel A++
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 422
Tuin achter Ja
Dichte keuken Ja
Oppervlakte woonkamer 60
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Steen
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 191.5
Inhoud woonhuis 792
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Villa Ja
Garage Ja
Energielabel A++
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 422
Tuin achter Ja
Dichte keuken Ja
Oppervlakte woonkamer 60
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Steen
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Makelaarskantoor Cabooter & Van Loenen / Zelfverkoop