Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.

Op een uitstekende en kindvriendelijke locatie in Bunde, bieden wij deze charmante, geschakelde woning met garage en oprit aan. Deze net verzorgde woning is o.a. voorzien van 3 slaapkamers (mog. 4), energielabel C en een ruime, diepe en omsloten tuin. Er bestaat tevens nog mogelijkheid om een vaste trap naar de zolder te creëren voor het maken van een extra slaapkamer. Deze woning is zeker een bezichtiging waard! De woning is gunstig gelegen, winkels en voorzieningen zijn lopend of met de fiets gemakkelijk te bereiken.

Indeling:

-Begane grond:
Bij binnenkomst in de entree (ca. 4 m²) treft u de toiletruimte, deur naar de woonkamer, de meterkast en de trap naar de eerste verdieping aan. Het is sfeervol binnenkomen in de woonkamer , welke is voorzien van een mooie, lichtkleurige laminaatvloer. De grote raampartijen aan zowel de voor-, als achterzijde van de woning zorgen voor veel natuurlijk licht. Praktisch is de trapkast voor extra berging, die voorzien is van een marmerlook deur. Naast deze deur is een stijlvol wijnrek gecreëerd. De goed onderhouden keuken (ca. 8 m²) is voorzien van een kunststof werkblad, zwarte frontjes en heeft een verzorgde uitstraling. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven en een koelkast. De ramen en deur aan de achterzijde van de woning zorgen voor prettig tuincontact en de deur biedt tevens toegang tot de tuin.

-Eerste verdieping:
Via de trap in de entree bereikt u de eerste verdieping. U treft hier 3 slaapkamers en 1 badkamer aan. Deze verdieping is voorzien van een lichte laminaatvloer.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 13 m² groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 11 m² groot.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 6 m² groot.
• Badkamer: De goed onderhouden, betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine en een wastafelmeubel.

-Zolder:
Via een vlizotrap op de eerste verdieping heeft u toegang tot de ruime zolder (ca. 37 m² groot). De zolder wordt momenteel gebruikt als berging, maar hier kan eventueel, na aanpassingen zoals een vaste trap en daglicht creëren, een vierde slaapkamer worden gecreëerd. Tevens is de cv-ketel (Nefit, Eigendom) hier gesitueerd.

-Garage:
De woning is voorzien van een ruime garage (ca. 23 m² groot), welke is te bereiken via de tuin en via de oprit middels een elektrisch bedienbare kantelpoort. De garage is voorzien van water en elektriciteit en biedt de ruimte voor het parkeren van 1 auto.

-Berging:
Vanuit de overkapping is de berging (ca. 4 m² groot) te bereiken. Deze berging biedt ruimte voor het opbergen van voorraden, materialen e.d. of het plaatsen van een vriezer. Hier is tevens de wasmachine en de wasdroger aansluiting aanwezig.

-Tuin:
Via de garage en de woonkamer is de tuin te bereiken. De fraai aangelegde en ruime tuin biedt veel privacy en is voorzien van een combinatie van gras en terrassen. Het is heerlijk zitten onder de overkapping op het terras. De tuin is naar ieders wens in te richten.

Nadere bijzonderheden:
• Woning in de kern van Bunde, dichtbij alle voorzieningen en kindvriendelijke buurt met speelveldjes.
• Een praktische woning, met garage en nog veel mogelijkheden.
• Kozijnen: Houten kozijnen met dubbel glas.
• HR Cv-Ketel (Nefit, Eigendom)
• Energielabel C (met nog voldoende mogelijkheden voor verduurzaming)
• Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
Deze woning is gelegen in het geliefde Bunde in de gemeente Meerssen. Praktisch gelegen bij alle voorzieningen, zoals winkels (5 min. loopafstand) , scholen, treinstation, bus voorziening. Het centrum van Maastricht, MUMC+ en UM zijn op slechts 15 autominuten verwijderd. Bunde is voorzien van een goede busverbinding met Maastricht en treinverbinding met Maastricht en Luik.

Graag verwijzen wij u naar onze website goessens-makelaardij.nl, waar meer verkoopinformatie, onze disclaimer en de verkoopvoorwaarden te vinden zijn. Deze presentatie is door Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze presentatie is slechts indicatief. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Geschakelde woning
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 446
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 250
Tuin rondom Ja
Garage water Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage electra Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Geschakelde woning
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 446
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 250
Tuin rondom Ja
Garage water Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage electra Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Goessens & Goessens Makelaardij