Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.

Op een rustige locatie in Bunde presenteren wij deze, te moderniseren, half vrijstaande woning met ruime oprit en garage. Deze ruime woning, is gelegen in een kindvriendelijke buurt en beschikt o.a. over 4 slaapkamers en een ruime onderhoudsvriendelijke tuin. De woning biedt veel mogelijkheden en is zeker het bezichtigen waard. Winkels en voorzieningen zijn op loop/fietsafstand. Centrum Maastricht, MUMC+ en UM zijn op slechts 10 automin. verwijderd.

Indeling:

-Begane grond:
Bij binnenkomst in de entree (ca. 6 m²), voorzien van tegelvloer, treft u de toiletruimte, de trap naar de eerste verdieping en de deur naar de woonkamer. Het betegelde toilet is voorzien van een staand closet en een fonteintje. Binnenkomend in de woonkamer (ca. 16 m² groot) valt de lichtinval direct op. De woonkamer, voorzien van donkere houten vloer, wordt overspoeld met natuurlijk licht door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde van de woning. De open haard in het middel van de ruimte zorgt voor veel sfeer. Vanuit de woonkamer loopt u door naar de keuken. De goed onderhouden keuken (ca. 7 m²) is voorzien van een elektrische kookplaat, een oven, een afzuigkap en een koelkast. Vanuit zowel de keuken, als de woonkamer is een extra ruimte van ca. 14 m² te bereiken. Na aanpassingen, zou deze ruimte kunnen worden betrokken bij de woonkamer. Dankzij de vele ramen in deze ruimte is er prettig tuincontact.

-Eerste verdieping:
Via de trap in de entree bereikt u de overloop op de eerste verdieping. U treft hier 3 slaapkamers en 1 badkamer. Op deze verdieping ligt een parketvloer.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 13 m² groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 12 m² groot.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 6 m² groot.
• Badkamer: De nette, betegelde badkamer is ca. 3 m² groot en is voorzien van een wastafel, een staand closet en douchecabine.

-Tweede verdieping:
Via een wenteltrap op de eerste verdieping heeft u toegang tot de tweede verdieping. Op de overloop treft u de berging en slaapkamer 4 aan.
• Berging: Deze berging is ca. 6 m² groot en praktisch voor het opbergen van diverse spullen.
• Slaapkamer 4: Deze slaapkamer is ca. 30 m² groot en wordt voorzien van veel lichtinval door het dakkapel. Tevens is de cv-ketel (bouwjaar onbekend, Eigendom) hier gesitueerd. De huurgeiser wordt verwijderd voor overdracht.

-Garage:
De garage is te bereiken via de tuin en de oprit met carport. De zeer ruime garage is ca. 31 m² groot en voorzien van een elektrische kantelpoort. De garage is tevens voorzien van water en elektriciteit en biedt plek voor het parkeren van 1 auto.

-Tuin:
De tuin is te bereiken via deuren in de extra ruimte, de oprit en de garage. De onderhoudsvriendelijke tuin bestaat uit een combinatie van terrassen en plantenborders, maar is naar ieders wens in te richten. Tevens is de tuin volledig af te sluiten, wat zorgt voor veel privacy.

Nadere bijzonderheden:
• Half vrijstaande woning met veel mogelijkheden, op geliefde locatie, in Bunde.
• Extra ruime garage met berging.
• Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbel glas.
• De overdracht zal op kosten van koper, plaatsvinden bij projectnotaris Heijnen te Eijsden.
• In opdracht van verkopende partij, wegens niet bewoningsclausule, is er een bouwkundige keuring uitgevoerd en beschikbaar ter inzage.
• HR Cv-Ketel (bouwjaar onbekend, Eigendom) . De separate geiser wordt nog verwijderd.
• Energielabel D (met nog voldoende mogelijkheden voor verduurzaming, die de makelaar u graag verder toelicht.)
• Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
Deze woning is gelegen in het geliefde Bunde in de gemeente Meerssen. Praktisch gelegen bij alle voorzieningen, zoals winkels (5 min. loopafstand) , scholen, treinstation, bus voorziening.. Het centrum van Maastricht, MUMC+ en UM zijn op slechts 15 automin. verwijderd. Bunde is voorzien van een goede busverbinding met Maastricht en treinverbinding met Maastricht en Luik.

Graag verwijzen wij u naar onze website goessens-makelaardij.nl, waar meer verkoopinformatie, onze disclaimer en de verkoopvoorwaarden te vinden zijn. Deze presentatie is door Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze presentatie is slechts indicatief. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 446
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 228
Tuin rondom Ja
Garage water Ja
CV ketel water Ja
Garage electra Ja
CV ketel eigendom huur
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 4
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 446
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 228
Tuin rondom Ja
Garage water Ja
CV ketel water Ja
Garage electra Ja
CV ketel eigendom huur
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 4
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Goessens & Goessens Makelaardij