Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Misschien kom je wel dagelijks langs deze woning zonder te weten hoe ruim het van binnen is! De woning is aan de achterkant namelijk uitgebouwd met een grote serre die in contact staat met de tuin. Als het mooi weer is zet je lekker de schuifpui open en bij slechter weer kun je hier ook aangenaam vertoeven door de vloerverwarming. Op de verdieping liggen drie slaapkamers en een badkamer. De ruime bergzolder is toegankelijk via een vlizotrap. De garage naast de woning is inpandig te bereiken en heeft ook nog een zolder waar je lekker kunt klussen! 

ALGEMEEN:
Deze fijne woning ligt op loopafstand van het centrum van Baarlo aan een doorgaande weg. De wijk is kindvriendelijk ingericht met diverse speelveldjes en speeltuintjes. Ook zijn er verschillende basisscholen te voet bereikbaar. De Maas met haar uiterwaarden en wandelpaden ligt vlakbij net zoals het bos aan de overkant van de Napoleonsbaan. Via de Napoleonsbaan ben je binnen vijf autominuten bij de snelweg A73 richting Venlo en Duitsland en iets verderop ligt de A67 richting Eindhoven.

BEGANE GROND:

ENTREE
Via de netjes aangelegde voortuin met waterornament kom je door de in 2022 vernieuwde aluminium voordeur binnen in de hal. Hier ligt aan de rechterkant meteen de meterkast met aansluiting op het glasvezelnetwerk. De vloer op de gehele begane grond bestaat uit donkere tegels met vloerverwarming.

WOONKAMER
In de gehele woning zijn alle ramen in 2022 vervangen voor aluminium kozijnen met HR++ glas. Door het grote raam aan de voorkant en het zijraam komt er lekker veel zonlicht binnen in de ruime woonkamer. En mocht de zon te fel schijnen dan kun je de elektrisch te bedienen rolluiken naar beneden doen. In de woonkamer hangt een vaste airco-installatie.

KEUKEN
De keuken is enigszins gedateerd maar keurig onderhouden en functioneel. Je hebt hier de beschikking over een vierpits keramische kookplaat met afzuigkap, een vaatwasser, koelkast en een oven. In de vele kastjes kun je al je keukengerei kwijt en voor de provisie is er een handige (trap)kast beschikbaar tussen de keuken en de woonkamer.

SERRE
De serre is zonder twijfel een van de fijnste ruimtes in deze woning! De grote glazen schuifpui (met hordeur) kan helemaal opengeschoven worden waardoor de serre een verlengstuk wordt van de tuin en je buiten letterlijk naar binnen haalt. Met een elektrisch te bedienen zonnescherm kun je hier ook fijn uit de zon zitten. Ook op koudere dagen is het aangenaam vertoeven in deze ruimte omdat het goed geïsoleerd is en voorzien van vloerverwarming. 

VERDIEPING:
Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers en de badkamer. Via een luik met vlizotrap boven de overloop heb je toegang tot de ruime bergzolder. Hier hangt ook de Nefit CV ketel uit 2019.

SLAAPKAMERS
De grootste slaapkamer ligt aan de voorkant van de woning en beslaat de volledige breedte. In deze slaapkamer hangt een vaste airco-installatie. De tweede slaapkamer ligt aan de achterkant en is ook zeker ruim genoeg om een tweepersoonsbed in te plaatsen. In de derde slaapkamer heb je de beschikking over een grote inbouwkast met schuifdeuren. Alle slaapkamers zijn voorzien van aluminium kozijnen met HR++ glas, een hor en een rolluik. Op de slaapkamers en de overloop ligt een laminaatvloer.

BADKAMER
De moderne badkamer is in 2013 volledig vernieuwd en heeft een extra grote inloopdouche met een glazen scherm. De dubbele wastafel is uitgevoerd met een groot opbergmeubel en een handige spiegelkast. Verder is er een toilet aanwezig en een designradiator. In de badkamer is een apart circuit aangelegd om alleen de badkamer mee te verwarmen middels een draadloze thermostaat. Het raam bestaat uit melkglas waardoor je hier wel lekker veel licht hebt maar geen inkijk.


GARAGE:
De garage is inpandig te bereiken via een portaal tussen de woonkamer en de garage. In dit portaal ligt ook de toiletruimte. Zowel de garagedeur als het raam zijn in 2022 vervangen voor aluminium exemplaren met melkglas. In deze garage kun je onder andere de fietsen stallen en het witgoed plaatsen. De zolderruimte is te bereiken middels een luik met vlizotrap. Op deze zolder heb je nog flink wat extra ruimte om te klussen of spullen op te bergen. Voor de garage ligt nog een oprit met carport. 

TUIN:
De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met een grote, verhoogde plantenborder en schuttingen rondom. De tuin is volledig omheind en dus veilig voor eventuele kinderen of huisdieren. Direct achter de garage ligt een houten tuinhuisje. In de tuin zijn diverse stopcontacten aanwezig en verlichting. Een kraan bevindt zich direct naast de wasmachine in de garage en hierop kan de tuinslang aangesloten worden.

OVERIGE INFORMATIE:
AANVAARDING & VOORWAARDEN BIJ VERKOOP:
De aanvaarding geschiedt in onderling overleg.
Financieringsvoorbehoud : 5 weken
Bankgarantie of waarborgsom : vereist

ENERGIELABEL:
Verkoper beschikt over energielabel B

STAAT VAN ONDERHOUD:
De staat van onderhoud van de woning is prima. De woning is netjes bijgehouden en onderhouden waar nodig. In 2022 zijn alle ramen en kozijnen vervangen, de garagedeur en de voordeur.

VERWARMING & ISOLATIE:
Verwarming geschiedt door middel van een Nefit CV ketel uit 2019. De twee vaste airco-installaties kunnen naast koelen ook verwarmen. De begane grond is geheel voorzien van vloerverwarming. Op het dak liggen 12 zonnepanelen die zorgen voor een opbrengst van ongeveer 3000 kWh per jaar. De woning is vanuit de bouw geïsoleerd volgens de toen geldende norm.

LIGGING:
De woning ligt aan de doorgaande weg in een woonwijk in Baarlo. Alle voorzieningen bevinden zich op loopafstand.

NUTSVOORZIENINGEN:
De woning is rechtstreeks aangesloten op de openbare leidingen voor water, energie en riool en beschikt over een aansluiting op het kabel- en glasvezelnetwerk.

LIJST ROERENDE ZAKEN & VRAGENLIJST WETTELIJKE INFORMATIEPLICHT:
De lijst van roerende zaken en de vragenlijst wettelijke informatieplicht verkoper(s) is digitaal bij ons aanwezig en is op aanvraag verkrijgbaar.

BOUWKUNDIG ADVIES:
Maison Makelaars adviseert om bij twijfel of bij oudere woningen een onafhankelijk bouwkundig onderzoek in te stellen.

MAATGEVING:
Alle maten en oppervlaktes in de brochure en van alle plattegronden zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Hoewel alle informatie in deze brochure met de grootste zorg wordt samengesteld kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen dat je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit geldt met name voor de brochuretekst, de plattegronden en de maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 526
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 173
Tuin achter Ja
Tuin diepte Ja
Dak isolatie Ja
Tuin breedte Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2019
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 526
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 173
Tuin achter Ja
Tuin diepte Ja
Dak isolatie Ja
Tuin breedte Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2019
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!