Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bouwkavel: 

De bestemming van de kavel is wonen. Hierdoor zijn diverse mogelijkheden op basis van een nog in te dienen bouwplan realiseerbaar. Uit de aanvraag van het principeverzoek bij de gemeente Venlo blijkt, dat het bouwen van 1 woning of een 2 onder 1 kap woning in principe is toegestaan. 
Hoe heerlijk is het, om eventueel samen met een architect aan de gang te gaan, en helemaal zelf uw woonwensen te bepalen. De kavel ligt dichtbij het centrum van Belfeld. 

De procedure tot het verkrijgen van een definitieve bouwvergunning dient door de koper van de kavel zelf te worden opgestart. Wilt u ook de regie in eigen houden houden qua woonwensen? Dan is dit wellicht een ideale bouwkavel voor u.  
Ligging:
De kavel is gelegen aan de Prins Bernardlaan in Belfeld. 
Het betreft een groot gedeelte van de tuin, van een woning gelegen aan de Prins Hendrikstraat 31. De toegang tot de nieuwe woning is straks dus via de Prins Bernardlaan. De woning aan de Prins hendrikstraat 31 staat ook te koop. Het is dus ook mogelijk de woning en de kavel samen te kopen.
De kavel is op basis van eigen meting circa 600m2, maar wordt uiterlijk medio augustus exact bepaald via een nieuwe kadastrale meting en registratie.

De winkelcentra van o.a. Venlo en Roermond, als ook de plaatselijke winkels in Belfeld zijn snel bereikbaar en binnen slechts enkele minuten bent u met de auto op de autosnelwegen in de richting Eindhoven, Maastricht, Nijmegen of Duitsland. Door deze centrale ligging is dus alles binnen handbereik aanwezig.

Belfeld was tot 2001 een zelfstandige gemeente.
In 2001 is Belfeld samengevoegd tijdens de gemeentelijk herindelingen met andere dorpen bij de gemeente Venlo. De gemeente Venlo telt thans ruim 100.000 inwoners.
Belfeld kenmerkt zich verder door een rijk verenigingsleven en beschikt over diverse fraaie bezienswaardigheden, zoals het stuw-complex, het voormalige raadhuis en de watermolen in Maalbeek. Hier kan men trouwens heerlijk wandelen in de uitgestrekte bossen en aan de andere kant bij het stuw-complex langs de Maas.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond
Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0
Aantal verdiepingen 0

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

Woontype Bouwgrond
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 600
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond
Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0
Aantal verdiepingen 0

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

Woontype Bouwgrond
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 600
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Verstegen Makelaars

Wooninfluencers

Laden..