Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ
Unieke kans om in een knusse en speels ingedeelde woning te wonen met uitstraling en karakter!

De woorden sfeervol en karakteristiek typeren deze knusse hoekwoning met diverse aanbouwen, gelegen aan de Pastoor de Weverstraat 2 in de gewilde Maastrichtse woonwijk Heer. Dit object beschikt o.a. over een sfeervolle woonkamer, nette keuken, 4 slaapkamers, provisiekelder, zolderkamer met dakraam en dakkapel, bijkeuken, multifunctionele ruimte, XL garage en een zonnige achtertuin met zij-ingang. Kenmerkend is de grote gebruiksoppervlakte wonen (ca. 153m²), de vele daglichttoetreding en de optimale privacy voor deze prijsklasse. Voeg hierbij de mooie ligging van deze woning, de uitstekende situering ten opzichte van alle dagelijkse voorzieningen, scholen, MECC, Universiteit, het centrum van Heer, de directe nabijheid van het winkelcentrum, belangrijke uitvalswegen en deze prachtige woonomgeving biedt u voor nu en voor de toekomst een prettig leef- en woonklimaat.

Dit object biedt uitstekende mogelijkheden voor levensloopbestendig wonen en/of het realiseren van een kantoor/praktijk aan huis met separate ingang.



INDELING:

Kelder:
Vanuit de hal te bereiken praktische provisiekelder (ca. 9m²) met een stahoogte van ca. 1,98m.

Begane grond:
Entree/hal (ca. 8m²), voorzien van klassieke tegelvloer, met moderne meterkast (10 automatische groepen, 3 aardlekschakelaars en slimme meters), toilet, trapopgang en toegang tot de woonkamer en de kelder. Het toilet is deels betegeld en beschikt over een staand closet en een fonteintje. De knusse woonkamer met erker (totaal ca. 31m²) geniet veel lichtinval, beschikt over een keurige laminaatvloer, screens aan de buitenzijde en een airco-unit, welke kan koelen en verwarmen. Vanuit de woonkamer is er direct toegang tot de eerste aanbouw, alwaar de keuken en eetkamer zijn gelegen (Tussen de woonkamer en de eetkamer is de oorspronkelijke buitenmuur inclusief kozijnen bewaard gebleven). De keuken (ca. 6,5m²) beschikt over een tegelvloer en een keukeninstallatie in hoekopstelling met boven- en onderkasten, apothekerskast en de navolgende apparatuur: spoelbak, gaskookplaat met vijf zones (inclusief wokbrander), vaatwasser, RVS afzuiginstallatie en een oven. Het geheel is netjes afgewerkt met een kunststof aanrechtblad. Vanuit de keuken is een doorkijk en doorgang naar de eetkamer. Deze eetkamer (ca. 14m²) beschikt over een tegelvloer en via een deur aan de zijkant is er toegang tot de tuin. Aan de achterzijde is er toegang tot een bijkeuken/Cv- ruimte (ca. 7m²), alwaar de aansluitpunten voor het witgoed en de opstelling van de Cv-ketel (merk: Atag HR+ Combi, huur & bouwjaar 2019) zijn gerealiseerd, evenals diverse opbergvakken. Vanuit deze ruimte is er toegang tot de multifunctionele ruimte (ca. 15m²), welke voor meerdere doeleinden gebruikt en ingericht kan worden (extra slaapkamer, werkkamer, hobbyruimte etc.). Achter deze multifunctionele ruimte bevindt zich nog een ruime berging/voorraadruimte (ca. 12m²) voor het opslaan van spullen.

Eerste verdieping:
Via vaste trap te bereiken overloop met trapopgang naar de zolder en toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers (resp. ca. 12, 10 en 7m²) beschikken allen over keurige laminaatvloeren, originele paneeldeuren, kunststof kozijnen met isolerende HR+ beglazing, rolluiken en op maat gemaakte horramen. De badkamer (ca. 4m²) is deels betegeld en beschikt over een vaste wastafel met onderkast, medicijnkast, een douche en een radiator. Ook hier treft men een kunststof kozijn voorzien van isolerende HR+ beglazing en een rolluik aan. Het plafond is verlaagd en voorzien van inbouwspots.

Zolderverdieping:
Middels vaste trap te bereiken prachtige zolderslaapkamer (gebruiksoppervlakte wonen ca. 20m²), welke voorzien is van dakisolatie, een dakkkapel, Velux dakraam en een airco-unit welke kan koelen en verwarmen. Onder het dakschuin zijn diverse handige opbergvakken gerealiseerd.

Tuin:
Ruime en zonnige zij-achtertuin (ca. 146m²) gesitueerd op het oosten (Zon in de tuin van opkomst tot ongeveer 16.30u, daarna gaat de zon achter het huis in). De tuin is betegeld/bestraat, beschikt over gazon, plantenborders, een kleine overkapping, zij-ingang en een separaat gelegen garage (ca. 20m²), voorzien van licht, elektra, een elektrische sectionaalpoort en een aparte loopdeur. Aan de voorzijde bevindt zich een brede oprit voor de poort, voor het parkeren van 2 auto's op eigen terrein.

Extra bijzonderheden:
- Knusse hoekwoning met een goede algehele staat van afwerking;
- Gelegen op een centrale locatie in de geliefde Maastrichtse woonwijk Heer;
- Gebruiksoppervlakte wonen bedraagt ca. 153m²;
- 4 slaapkamers;
- Royaal perceel;
- Ruime garage aanwezig, voorzien van elektrische sectionaalpoort;
- Voorzien van dak- muur- en spouwisolatie;
- Alle ramen (m.u.v. Velux op de zolder) zijn voorzien van op maat gemaakte horramen;
- 10 zonnepanelen aanwezig, geplaatst in 2020;
- Energielabel B, geldig tot 19-8-2034;
- Vaste trap naar de zolder;
- Cv-opstelling (merk: ATAG HR+ Combi, huur & bouwjaar 2019), huur: € 39,87 per maand;
- Ruime zij-achtertuin gelegen op het oosten;
- 2 airco-units aanwezig, welke kunnen koelen en verwarmen;
- Grotendeels voorzien van rolluiken;
- Geheel voorzien van isolerende beglazing, grotendeels HR+ beglazing;
- Nieuw en geïsoleerd dak geplaatst in 2012; asbest verwijderd;
- Gunstige ligging ten opzichte van diverse winkels, banken, scholen en openbaar vervoer;
- Voldoende openbare parkeergelegenheid en mogelijkheden tot parkeren op eigen terrein;
- Uitvalswegen richting autosnelweg zijn goed bereikbaar;
- Uitstekende mogelijkheden voor levensloopbestendig wonen en/of het realiseren van een kantoor/praktijk aan huis met separate ingang;
- Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid;

Omgeving:
De woning is rustig gelegen aan de Pastoor Weverstraat 2 in de gewilde woonwijk Heer. De wijk is aan de oostkant van Maastricht gelegen en kenmerkt zich door haar centrale ligging ten opzichte van het stadscentrum van Maastricht, diverse voorzieningen zoals basisschool, winkelcentrum "de Leim" en twee middelbare scholen, welke op fietsafstand zijn gelegen. Uitvalswegen richting autosnelwegen zijn snel en gemakkelijk te bereiken, evenals de ringweg richting het Zuid-Limburgse Heuvelland.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 153
Inhoud woonhuis 574
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 146
Tuin zij Ja
Garage opp 20
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 282
Tuin diepte 21
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 6.95
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 60
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom huur
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2019
Garage vrijstaand Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 153
Inhoud woonhuis 574
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 146
Tuin zij Ja
Garage opp 20
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 282
Tuin diepte 21
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 6.95
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 60
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom huur
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2019
Garage vrijstaand Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Pooters Makelaardij B.V.