Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN DROOMHUIS VOOR LEVENSLOOPBESTENDIG WONEN

Stap binnen in dit prachtige woonhuis en ontdek een oase van comfort en elegantie, perfect voor wie levensloopbestendig wil wonen. Deze woning, gelegen in een rustige en groene buurt, combineert verfijnd design met praktische functionaliteit. Met een ruime woonoppervlakte van 179 m² en een perceel van maar liefst 815 m², biedt dit huis alle ruimte die je nodig hebt voor een zorgeloze toekomst. Geniet van de luxe van twee badkamers, meerdere slaapkamers en een schitterende tuin op het noordoosten, ideaal voor de ochtendzon. Hier wacht jouw nieuwe thuis.

DE HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING

Levensloopbestendig genieten in een comfortabele woning met een prachtige groene tuin: Deze woning is ontworpen met het oog op de toekomst, met alle voorzieningen binnen handbereik en een serene tuin om in te ontspannen.

Bescheiden architectuur aan de straatzijde, maar wat een feest van licht en design ligt hier verscholen achter de voorgevel: Laat je verrassen door het moderne interieur en de overvloed aan daglicht die door de grote ramen stroomt.

Heerlijk lichte woonkamer met in hoogte verspringende plafonds: Ervaar het gevoel van ruimte en luchtigheid dat deze unieke architectonische details creëren.

Drie of vier slaapkamers, ruimte genoeg om comfortabel te wonen én voor een mooie thuiswerkplek of hobbykamer: Flexibiliteit en functionaliteit staan centraal bij de indeling van deze woning.

Twee badkamers, ideaal voor jezelf en gasten: Geen ochtenddrukte meer met de luxe van extra sanitair, perfect voor een drukke familie of logees.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Welkom in een huis waar luxe en comfort hand in hand gaan. Deze woning, met energielabel A, is niet alleen esthetisch aantrekkelijk maar ook toekomstgericht en energiezuinig. Zodra je binnenkomt, word je verwelkomd door een ruime entreehal die direct een gevoel van thuiskomen oproept. De lichte woonkamer, met zijn in hoogte verspringende plafonds, geeft een gevoel van lucht en ruimte dat je zelden aantreft. Grote ramen laten het natuurlijke licht overvloedig binnenstromen en bieden een prachtig uitzicht op de groene tuin.

De keuken is een droom voor elke kookliefhebber, perfect uitgerust met moderne apparatuur en een ruim werkblad. Hier kun je de heerlijkste maaltijden bereiden terwijl je geniet van het uitzicht op de tuin. De eetkamer grenst aan de keuken en is een fantastische plek voor gezellige diners met familie en vrienden. Het ontwerp van de woning zorgt ervoor dat elke ruimte moeiteloos in elkaar overvloeit.

De slaapkamers zijn flexibel in te delen, afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Elke kamer biedt voldoende ruimte voor rust en privacy, en de grote ramen zorgen voor een aangename lichtinval. De twee badkamers zijn een luxe aanvulling op de woning, zodat je 's ochtends geen gedoe hebt met wachttijden.

De tuin, gelegen op het noordoosten, is een groene oase van rust. Hier kun je in de ochtend genieten van de zon met een kopje koffie en in de middag heerlijk ontspannen in de schaduw. De tuin biedt genoeg ruimte voor kinderen om te spelen, voor een moestuin of voor het houden van gezellige tuinfeestjes.

Wat deze woning echt bijzonder maakt, is de duurzaamheid. Met maar liefst 42 zonnepanelen, een hybride verwarmingssysteem en airco, hoef je je geen zorgen te maken over hoge energiekosten. Je draagt ook bij aan een duurzame toekomst, iets wat steeds belangrijker wordt.

ENERGIEZUINIGHEID

De woning is ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Dankzij de 42 zonnepanelen geniet je niet alleen van lage energiekosten, maar draag je ook bij aan een beter milieu. Het hybride verwarmingssysteem zorgt voor een efficiënte verwarming van de woning, terwijl de airco in de zomermaanden voor een aangenaam binnenklimaat zorgen. Dit huis biedt je het comfort en de luxe van moderne technologie, gecombineerd met een duurzame levensstijl.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE HOOFDKENMERKEN

Levensloopbestendig genieten in een comfortabele woning met een prachtige groene tuin: Deze woning is perfect voor wie op zoek is naar een toekomstbestendig thuis in een serene omgeving. De groene tuin biedt rust en ruimte om te ontspannen.

Bescheiden architectuur aan de straatzijde, maar wat een feest van licht en design ligt hier verscholen achter de voorgevel: Het moderne interieur en de grote raampartijen zorgen voor een lichte en open sfeer die je meteen bij binnenkomst verwelkomt.

Heerlijk lichte woonkamer met in hoogte verspringende plafonds: De unieke architectonische details creëren een gevoel van ruimte en luchtigheid, ideaal voor ontspanning en gezelligheid.

Drie of vier slaapkamers, ruimte genoeg om comfortabel te wonen én voor een mooie thuiswerkplek of hobbykamer: De flexibele indeling maakt het mogelijk om de woning aan te passen aan jouw specifieke behoeften en levensstijl.

Twee badkamers, ideaal voor jezelf en gasten: Met twee badkamers hoef je nooit meer te wachten op je beurt en kun je gasten comfortabel ontvangen.

Kom snel een kijkje nemen en laat je verrassen door dit prachtige huis. Plan direct een bezichtiging op onze website en ontdek jouw nieuwe thuis!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 179
Inhoud woonhuis 663

Overige

Perceel oppervlakte 815
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 179
Inhoud woonhuis 663

Overige

Perceel oppervlakte 815
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond