Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een zeer geliefde woonlocatie in Bekkerveld mag ik deze goed onderhouden bovenwoning met twee woonlagen, twee balkons en een buitenberging aanbieden.
Op de hoek van de Benzenraderweg en de Pluijmaekersstraat is dit 1 van de 4 woningen In dit blok, waar het rustig wonen is. Toch heeft deze bovenwoning een centrale ligging. Niet alleen ten opzichte van winkels en voorzieningen direct in de wijk, maar ook ten opzichte van het centrum van Heerlen. Dat is op loopafstand bereikbaar. Ook de uitvalswegen naar de snelwegen zijn vlakbij.
Deze woning werd in 1950 gebouwd, maar is in de loop der tijd goed onderhouden en recent nog aangepast naar de woonwensen van vandaag.

Kenmerkend voor deze woning zijn de vele ramen met daardoor een fijne lichtinval in alle ruimtes. Vanuit de woonkamer zijn twee balkons te bereiken, waar het lekker buiten zitten is.

Aan de voorzijde komen we de woning binnen. Van hieruit loopt gelijk een trap naar boven, naar de eerste woonlaag van dit appartement.

Vanaf de overloop is links de woonkamer bereikbaar. Deze is ca. 24m² en heeft ramen aan de voorzijde, maar ook aan de zijkant, met hier tevens een deur naar het balkon. Aan de achterzijde loopt de woonkamer door in de half-open keuken. De keuken is ca. 5 m². Deze heeft een hoekopstelling en is voorzien van een gaskooktoestel met afzuiginstallatie, vaatwasser, combi-oven-magnetron en koelkast. Een deur geeft toegang tot het balkon aan de achterzijde van de woning.

Verder zijn op deze verdieping twee slaapkamers terug te vinden. De eerste ligt aan de voorzijde van de woning en is ruim 15 m². De slaapkamer aan de achterzijde is ca. 10 m². Deze kamers zijn netjes afgewerkt en voorzien van een laminaatvloer. Deze vloer is tevens terug te zien op de overloop.
Tenslotte is de badkamer en toiletruimte op deze woonlaag. De badkamer is betegeld en voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel en designradiator.
De toiletruimte is voorzien van toilet en fonteintje.


Op de tweede woonlaag zijn nog twee slaapkamers, beide met een dakkapel aan de voorzijde. Deze kamers zijn respectievelijk 10 en 12 m². Op deze verdieping zien we dezelfde vloerafwerking als op de eerste woonlaag.

Op de overloop is de CV-ketel (Nefit Trendline) terug te vinden. Deze is eigendom, geïnstalleerd in 2019.

De woning heeft twee balkons. Het eerste balkon kijkt uit op de Pluijmaekersstraat. Het tweede balkon is bereikbaar vanuit de keuken en ligt aan de achterzijde van de woning. Vanaf het balkon is een trap naar beneden naar het achterterrein, waar de buitenberging (ca. 4,5 m²) is gelegen. Deze is tevens bereikbaar via de poort aan de Pluijmaekersstraat.

* keuken en badkamer dateren uit 2019;
* energielabel C;
* VVE-bijdrage € 250,- / maand
* parkeren is met blauwe zone, bewoners ontvangen hiervoor een ontheffing.

Tot slot:
* Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;

* Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst;

* De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
* Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 105.6
Inhoud woonhuis 349
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon truetrue
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 24
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2019
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 105.6
Inhoud woonhuis 349
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon truetrue
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 24
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2019
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Bij Diana makelaardij