Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

PERFECT GEBOUWD EN ZEER LUXEUEUS VRIJSTAAND WOONHUIS IN HET MIDDEN VAN HET LAND NABIJ 'S-HERTOGENBOSCH, 5 AUTOMINUTEN VAN DE A2 EN A15. EEN MUST OM GEZIEN TE HEBBEN. Deze in 1994 gebouwde vrijstaande woning met kantoor/praktijkruimte op begane grond, 3 ruime slaapkamers, vrijstaande stenen berging en tuin met luxe overkapping op het Zuiden, beschikt aan de voorzijde over een prachtig vrij uitzicht richting Zaltbommel. Het perfect en hoogstaand afgewerkte woonhuis is aan de voorzijde gelegen aan de Provincialeweg en aan de achterzijde bevind zich een nostalgisch pad naar de Voorstraat, het centrum van het dorp Velddriel. Het degelijk en traditioneel in 1994 gebouwde woonhuis is uitstekend geïsoleerd (energielabel B) en heeft een inhoud van ca. 550 m³. Het totale perceelsoppervlakte is 620 m². Tip: Bekijk deze mooie woning tevens op de unieke eigen website: Voorstraat60a.nl

LIGGING

De woning ligt op een mooi plekje met veel privacy, met aan de voorzijde de provinciale weg, waar je in een paar minuten de snelweg A2 en de N322 kunt bereiken en aan de achterzijde bevindt zich een nostalgisch voetpad naar de Voorstraat, het centrum van het dorp Velddriel.

INDELING: Begane grond: Via de overdekte entree en de grote hal met meterkast, trapopgang en geheel betegeld toilet is de praktijkruimte/kantoor (voormalige garage) bereikbaar. De aan de voorzijde gelegen L-vormige woonkamer is voorzien van een fraaie PVC vloer met vloerverwarming, heeft veel lichtinval door de grote ramen aan de voorzijde en heeft een loopdeur naar de voortuin. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de moderne woonkeuken (2018) met inductie kookplaat, oven, vaatwasser, koelkast en openslaande deuren naar de achtertuin. Voorts een praktische bijkeuken met wasgoedaansluitingen.

1e Verdieping: De ruime overloop biedt toegang tot 3 ruime slaapkamer en de badkamer. De master bedroom aan de achterzijde van de woning is zeer ruim (ca. 3.80 m x 6.00 m) en eventueel eenvoudig op te splitsen tot twee kamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van een keurige laminaatvloer. De gemoderniseerde badkamer is voorzien van een inloopdouche met regendouche en handdouche, zwevend toilet en dubbele wastafel.

2e Verdieping: Middels vlizotrap te bereiken bergvliering over de volle breedte van de woning.

Buiten: De woning staat op een zeer ruim perceel van 620 m2. Aan de voorzijde meerdere parkeerplaatsen, modern betegelde looppaden en een gazon. De tuin op het zonnige Zuiden heeft veel privacy, een betegeld terras, gazon en een ruime houten overkapping (21 m2). Tevens een stenen berging (9 m2) met elektra.

Over een woning als deze moet je eigenlijk niet lezen, dat moet je ervaren. Serieuze gegadigden nodigen wij dan ook van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging van dit unieke object. Onze specialist voor deze woning is Kees Witlox. Hij maakt graag tijd vrij voor een uitgebreide rondleiding.

BIJZONDERHEDEN:

- Woonoppervlak 151 m2 (NEN 2580 meetrapport aanwezig) - Perceel 620 m2 - De woning heeft aan de voorzijde de beschikking over meerdere parkeerplaatsen. - Werken aan huis behoort tot de mogelijkheden. - Houten kozijnen met dubbel glas - Vloer-, muur- en dakisolatie - Energielabel B - Beleef de sfeer en bekijk de video en 360 graden foto's - Aanvaarding in overleg

Voor nadere toelichting en of afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u ons bellen 085-2220901 of e-mailen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 151
Inhoud woonhuis 565

Overige

Perceel oppervlakte 620

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 151
Inhoud woonhuis 565

Overige

Perceel oppervlakte 620

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars