Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit is je kans om op één van de mooiste plekjes van Arnhem te wonen. Kom een kijkje nemen in dit centraal gelegen karakteristieke appartement uit 1885, voorzien van een slaapgedeelte, een woonkamer met open keuken en aparte badkamer en wc. De woning is volledig gerenoveerd en geïsoleerd in 2011, er zijn nieuwe kozijnen met dubbel glas gekomen. Het appartement is voorzien van grote (dubbele beglazing) ramen waardoor er prachtig licht naar binnen valt. Ideaal en betaalbaar als starter op de markt. Aan de achterzijde is er een fijn uitzicht op de groene binnentuinen van Sint Marten.
De woning ligt in het populaire en geliefde Sint Marten/Klarendal, op steenworp afstand van het bekendste park van Arnhem; het Sonsbeekpark. Hier kun je heerlijk wandelen, ontspannen of genieten van verschillende horecagelegenheden. Scholen, supermarkten en sportfaciliteiten zijn in de nabije omgeving en binnen een kwartiertje lopen sta je in de bruisende Arnhemse binnenstad. Ook met het openbaar vervoer is de woning goed te bereiken. Kortom, de ideale plek zowel centraal als heerlijk rustig te wonen.
Indeling
Tweede verdieping:
Je komt binnen en gaat met de trap omhoog om in het appartement te komen. In totaal zijn er 3 appartementen die via dezelfde voordeur naar binnen gaan. De woonkamer met open keuken is voorzien van een hoog plafond, met bijpassend hoge vensters, waardoor je hier een aangename lichtinval hebt. In de woonkamer is ruimte voor een comfortabele zithoek. Dankzij de aangrenzende open keuken hoef je tijdens het koken niets te missen van de gezelligheid van je gasten. De woonkamer heeft voldoende oppervlakte, waardoor een eettafel hier ook perfect past. De keuken zelf is aangelegd in een rechte opstelling en voorzien van enkele inbouwapparaten zoals een gaskookplaat, rvs-afzuigkap, oven, koelkast met vriesvak en spoelbak.
Aangrenzend bevindt zich een ruime slaapkamer (ca. 10m²) en aan de andere zijde de ingang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafelmeubel, modern afgewerkt.. Er is een aparte kast op de vliering met cv-ketel (sep 2011) en een aparte kast voor de elektra en overige aansluitingen. Tevens is er op de vliering mogelijkheid tot opbergen van spullen.
Bijzonderheden
- Woonoppervlakte: ca 44 m²
- Inhoud woning: 165 m³
- Bouwjaar: 1885
- 1 slaapkamer (met lage muur gescheiden van woonkamer)
- Hoge plafonds en vensters/dakramen rondom
- Voorzien van dak-, vloer- en gevelisolatie en dubbel glas
- Voorzien van goed onderhouden Vaillant cv ketel
- Centraal gelegen in zeer geliefde wijk
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning, Standaard
Bouwjaar 1885
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 1885
Woon oppervlakte 44
Inhoud woonhuis 156

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning, Standaard
Bouwjaar 1885
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 1885
Woon oppervlakte 44
Inhoud woonhuis 156

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl