Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ontdek deze prachtige woning gelegen aan de rand van het bruisende centrum van Nijmegen. Met een bouwjaar dat teruggaat tot 1928, ademt dit charmante herenhuis stijl en karakter uit, en biedt het tegelijkertijd moderne gemakken voor een comfortabel gezinsleven.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een sfeervolle vestibule met schitterend glas-in-lood, een voorproefje van de elegantie die dit huis te bieden heeft. Stap vervolgens binnen in de gang met een tijdloze marmeren vloer, die leidt naar de ruime kelder - perfect voor het plaatsen van witgoed.

De woonkamer is een ware eyecatcher, met zijn royale afmetingen, klassieke en suite-indeling met schuifdeuren voorzien van glas-in-lood, een erker aan de straatkant en een prachtige visgraatvloer die de ruimte een tijdloze uitstraling geeft. De authentieke schouw voegt nog meer karakter toe aan deze toch al indrukwekkende leefruimte. De dichte keuken is voorzien van een oven, 5-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser en koelkast en biedt toegang naar de tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, elk voorzien van prachtige houten parketvloeren, die warmte en karakter toevoegen aan de ruimte. De moderne badkamer, vernieuwd in 2023, is een oase van ontspanning met een ruime inloopdouche en dubbele wastafelmeubel. Een apart toilet completeert deze verdieping.

De tweede verdieping beschikt over nog eens 3 slaapkamers, waarvan één met laminaatvloer en één met een eigen wastafel. Hier bevindt zich ook een tweede badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en toilet, evenals de Cv-ketel.

Ontdek de prachtige stadstuin, waar de zonnestralen spelen tussen een weelde aan kleurrijke bloemen en groen. Hier vind je niet alleen een scala aan prachtige planten, maar ook een verscheidenheid aan fruitbomen die in elk seizoen hun eigen unieke charme toevoegen. Laat je betoveren door de geuren en kleuren van deze groene oase, waar je kunt ontspannen en genieten van de natuurlijke schoonheid recht in het hart van de stad.

Mis deze unieke kans niet om te wonen in dit prachtige herenhuis, waar geschiedenis en moderniteit samenkomen voor een leven vol comfort, stijl en sereniteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!

Overige kenmerken: Bouwjaar: 1928 Gebruiksoppervlakte woonruimte: ca. 194 m² Perceeloppervlak: 166 m² Beschermd stadsgezicht Energielabel B 12 zonnepanelen Cv- ketel 2016 Authentieke elementen Perfecte ligging dichtbij het stadscentrum van Nijmegen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1928
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1928
Woon oppervlakte 194
Inhoud woonhuis 746

Overige

Perceel oppervlakte 166

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1928
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1928
Woon oppervlakte 194
Inhoud woonhuis 746

Overige

Perceel oppervlakte 166

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Beaufort Makelaars