Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Instapklaar appartement op de hoogste verdieping, geen bovenburen en een geweldig uitzicht! Het appartement heeft een royale woonkamer, 2 slaapkamers, balkon, nieuwe badkamer en royale berging (12 m2) in het souterrain.

Tip: Bekijk deze mooie woning tevens op de unieke eigen website: venusstraat28.nl

LIGGING

Het complex ligt in het populaire Nijmegen West direct naast een groot stadspark. Op loopafstand zijn diverse winkels, busverbindingen en een zwembad te vinden. Daarnaast zijn het centrum, het station en de universiteit makkelijk te bereiken. Ben je op zoek naar een ruim, gerenoveerd appartement op een perfecte locatie, dan ben je hier aan het juiste adres!

INDELING

Souterrain: Het soutterain is bereikbaar via het inpandige centrale trappenhuis. Hier bevindt zich de privé berging van ca. 12 m2, welke voorzien is van elektra.

Entree complex: Gemeenschappelijke entree met brievenbussen, beltableau, trapopgang naar de appartementen en toegang tot de bergingen in het souterrain.

4e verdieping: Entree/hal, toilet, nieuwe badkamer (2023) met douche, wastafel en designradiator. Moderne keuken (2016) met toegang tot balkon. Op het balkon is een muurkast waar de cv-ketel hangt (HR 2016 Intergas). De woning heeft verder 2 slaapkamers, waarvan 1 met grote vaste kast over de vollebreedte. Voorts een ruime doorzonwoonkamer met grote raampartijen en ook toegang tot balkon. Vanuit de woonkamer is er zicht op het park Hees.

Over een appartement als deze moet je eigenlijk niet lezen, dat moet je ervaren. Serieuze gegadigden nodigen wij dan ook van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging van dit unieke object. Onze specialist voor deze woning is Kees Witlox. Hij maakt graag tijd vrij voor een uitgebreide rondleiding.

ALGEMEEN:

- bouwjaar 1960, - woonoppervlakte 73 m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig). - voorzien van dubbel glas en kunststof kozijnen. - actieve en gezonde vve. - parkeren zonder vergunning - laadpaal in de direct omgeving. - VVE bijdrage €170,- per maand. - leuke, instapklaar appartement op de hoogste verdieping; geen bovenburen en een geweldig uitzicht! - energielabel D - de supermarkt is op loopafstand, station en centrum zijn op fietsafstand (ongeveer 10 min), ziekenhuizen zijn op ongeveer 20 min fietsen en het appartement ligt dicht bij diverse uitvalswegen - Beleef de sfeer en bekijk de video en 360 graden foto's - Aanvaarding in overleg

Voor nadere toelichting en of afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u ons bellen 085-2220901 of e-mailen [email protected]

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 248

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 248

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars