Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ontdek deze prachtige bovenwoning, perfect gelegen in het hart van Nijmegen-Oost, in een rustige straat die toch alle gemakken van de stad binnen handbereik heeft. Deze goed onderhouden woning strekt zich uit over twee verdiepingen en wordt gekenmerkt door zijn ruime en lichte interieur, waardoor het een ideale plek is om te wonen en te ontspannen.

Het hoogtepunt van deze woning is het grote dakterras, waar je kunt genieten van prachtige uitzichten over de stad terwijl je ontspant in de buitenlucht. Of het nu gaat om een zonnig ontbijt in de ochtend, een ontspannen middag met een goed boek of een gezellige avond met vrienden, het dakterras biedt de perfecte setting voor allerlei gelegenheden.

Stap binnen in deze prachtige woning via de entree op de begane grond. Hier vind je de vernieuwde meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping, evenals toegang tot de kelder.

Betreed de woning en stap de gang in, die leidt naar de prachtige en sfeervolle L-vormige woonkamer met inbouwkast. De open keuken, voorzien van een inductiekookplaat met ingebouwde afzuiginstallatie (Bora), vaatwasser, koel-/vriescombinatie, spoelbak en een natuurstenen aanrechtblad, vormt het hart van de woning. Vanuit de keuken heb je toegang tot het balkon en de bijkeuken, waar een aansluiting is voor zowel een wasmachine als een droger. Terug in de gang leidt de trapopgang je naar de tweede verdieping. Hier vind je nog een kleine (slaap)kamer, die naar eigen inzicht kan worden gebruikt als extra slaapkamer, kantoorruimte of hobbykamer.

Boven aangekomen vind je de overloop met de Cv-combiketel. De ruime slaapkamer op deze verdieping biedt voldoende ruimte en beschikt over een grote inbouwkast, ideaal voor het opbergen van kleding en andere spullen. De moderne badkamer, compleet uitgerust met een douche, wastafel en hangtoilet, biedt alles wat je nodig hebt voor dagelijks comfort en gemak. Bovendien leidt een deur vanuit deze verdieping naar het grote, zonnig gelegen dakterras, waar je kunt genieten van prachtige uitzichten en heerlijk kunt ontspannen in de buitenlucht.

Op slechts enkele fietsminuten afstand vind je niet alleen de universiteit en ziekenhuizen, maar ook de NS-stations en het bruisende centrum van Nijmegen. Deze gunstige ligging biedt niet alleen gemak en bereikbaarheid, maar ook een breed scala aan voorzieningen en activiteiten binnen handbereik. Of je nu een hapje wil eten of gewoon wilt genieten van een dagje winkelen en uitgaan in de stad, alles is binnen handbereik. Met de fiets als je trouwe metgezel, zijn de mogelijkheden eindeloos en kun je optimaal genieten van alles wat Nijmegen te bieden heeft.

Bijzonderheden: * Bouwjaar circa 1905. * Woonoppervlakte: ca. 77 m² * Uitstekende locatie en centrale ligging * Groot dakterras en balkon (samen ca. 31 m²) * Karakteristieke uitstraling * Vaillant Cv-combi ketel 2011 * Keuken 2021 * Badkamer 2021 * Eigen kelderruimte vanuit de hal bereikbaar * Oplevering augustus 2024

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1905
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1905
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 287

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1905
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1905
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 287

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Beaufort Makelaars