Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Let op, deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs.

DROOMHUIS VOOR JONG EN OUD
Stel je voor een woning voor waar natuurlijk licht op subtiele wijze de kamers verlicht, en waar de indeling van de ruimtes een gevoel van rust en comfort biedt. Dit is een realistisch scenario voor gezinnen die op zoek zijn naar meer ruimte, stadsbewoners die de natuur waarderen, en senioren die op zoek zijn naar een comfortabele woonomgeving. Gelegen in de rustige wijk Tussen de Vaarten Zuid, combineert deze woning de rustige sfeer van een natuurlijke omgeving met de levendigheid van de stad binnen handbereik. Ontdek een woonervaring waar evenwicht en harmonie centraal staan.

BELANGRIJKSTE WONINGKENMERKEN
- Entree met sfeervolle hal, toilet en trap naar de eerste verdieping.
- Tuingerichte woonkamer, badend in natuurlijk licht, voorzien van een mooie Jatoba houten vloer.
- Functionele keuken met topklasse inbouwapparatuur en een chic granieten werkblad.
- Multifunctionele voorkamer, in te richten als thuiswerkplek of slaapkamer.
- Drie royale slaapkamers boven, waarvan één met een creatief plateau.
- Ruime badkamer, compleet met whirlpool ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en tweede toilet.
- Grote eigen oprit voor twee auto's, royale garage voor alle opslagwensen en een oostelijk gelegen tuin die zowel zon als schaduw biedt.

EEN ODE AAN LICHT, RUIMTE EN COMFORT
Beeldvorming van een potentiële nieuwe thuisbasis begint met de ochtendzon die de achtertuin verlicht en de glinsterende dauwdruppels op het gras terwijl de eerste kop koffie genoten wordt. De binnenruimtes stralen warmte en rust uit, door subtiele accenten die het comfortgevoel versterken.

Bij het betreden van de woning wordt een uitnodigende hal zichtbaar met een toilet en een trap die naar de bovenverdieping leidt. Hier bevinden zich drie slaapkamers die ruimte bieden voor een persoonlijke touch, waarvan één met een plateau dat extra creatieve mogelijkheden biedt.

De woonkamer, met uitzicht op de tuin, biedt comfort en een vleugje elegantie, onder meer door de Jatoba houten vloer. Daglicht zorgt voor een dynamische atmosfeer. De keuken combineert ruimte en functionaliteit met ingebouwde apparaten en een robuust granieten aanrecht. Aan de voorzijde van het huis bevindt zich een veelzijdige kamer, perfect voor zowel werk als ontspanning of een slaapkamer met een badkamer.

In de badkamer wordt een ontspannende ervaring geboden met een whirlpool bad, inloopdouche, dubbele wastafel en een toilet.

De achtertuin is gelegen op het oosten en biedt altijd een zon en schaduwplek. Ook ligt er een fundering voor een eventuele uitbouw aan de achterzijde. De voortuin beschikt over een fijne zithoek en ruimte voor 2 auto's op eigen terrein.

MET DE KRACHT VAN DE ZON
Een duurzame keuze die zichtbaar is: 18 zonnepanelen sieren het dak en zorgen voor een aanzienlijke vermindering van de energiekosten. Dit is een toekomstgerichte investering die het milieu en de portemonnee ten goede komt. De woning beschikt over een energielabel A!

HIGHLIGHTS IN EEN OOGOPSLAG
Een ruime, lichte woonkamer met een mooie houten vloer, een keuken die de chef-kok in je naar boven haalt, een kamer aan de voorzijde om flexibel in te richten, drie slaapkamers met een vleugje avontuur door een plateau, een ruime badkamer, een oprit voor twee auto's en een garage voor alle spullen. De tuin, gelegen op het oosten, wacht op het gezin om te genieten van de zonsopgang bij een ontbijt of een BBQ bij zonsondergang.

GEEF JE ZINTUIGEN DE RUIMTE
Voorstellen... de geur van vers gezette koffie vermengt zich met de ochtendbries die door de nieuwe tuin waait. Dit is het leven in Tussen de Vaarten Zuid, een plek waar elk zintuig geprikkeld wordt door de schoonheid van het leven. Gereed om dit huis, thuis te noemen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en laat deze kans niet voorbijgaan. Wij verzorgen graag de bezichtiging.

BIJZONDERHEDEN
- VVE bijdrage (onderhoud hofje) circa € 120,- per jaar

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 160
Inhoud woonhuis 675

Overige

Perceel oppervlakte 247

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 160
Inhoud woonhuis 675

Overige

Perceel oppervlakte 247

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere