Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtig gerenoveerd appartement op toplocatie aan de Stadhoudersweg!
Huurprijs: €2000,- inclusief G/W/E, internet/tv en gemeentelijke lasten
Staat: Gemeubileerd
Beschikbaar: per direct
Huurperiode: 8 maanden
Highlights:
– Recent gerenoveerd
– Fijn balkon
– Volledig gemeubileerd
– Nette badkamer
De woning:
Dit leuke volledig gerenoveerde drie kamer appartement op de tweede verdieping ligt aan de rand van Blijdorp. Het appartement heeft een nette open keuken met inbouwapparatuur, een ruime doorzon woonkamer, twee slaapkamers, een badkamer met douchecabine, wastafel en wasmachine aansluiting en een apart toilet. Door de hele woning ligt een nette laminaatvloer en in de onderbouw is een eigen berging aanwezig. Er ligt een klein winkelcentrum om de hoek en binnen 10 minuten fietsen zit je in hartje centrum.
Locatie:
De populaire jaren ’30 buurt Blijdorp is zeer centraal gelegen en staat garant voor plezierig wonen. Hier wonen betekent groen en rust om je heen gecombineerd met alle dagelijkse voorzieningen in de nabije omgeving. Denk hierbij aan supermarkten, speciaalzaken, restaurants, cafés, scholen en sportfaciliteiten. In de buurt bevindt zich het bekende Vroesenpark, de (tweede) favoriete achtertuin van menig Rotterdammer. Zodra de zon schijnt, verandert dit stadspark in een ‘hangout spot’ en heerst er een erg gezellige vibe. Plus: barbecueën mag gewoon én er vinden regelmatig leuke (food)events plaats. Sportievelingen kunnen zich uitleven in het Roel Langerakpark op de vrij toegankelijke atletiekbaan of discgolf court. Bovendien ligt aan de overkant van de straat het van Maanenbad, een prachtig zwembad met binnen- en buitenbad. Of ontdek de wandelpromenade richting de dierentuin waarbij je tegelijkertijd kunt genieten van een gezellig dagje uit in Diergaarde Blijdorp. Het naastgelegen Oude Noorden en de Provenierswijk zijn ook zeker een bezoekje waard. Hier vind je tevens veel op het gebied van food, fashion & design. Aan gezelligheid geen gebrek! Daarnaast bereik je binnen no time het bruisende stadscentrum (10 minuten fietsen), openbaar vervoer (o.a. Centraal Station en metrostation Blijdorp zeer dichtbij) en de uitvalswegen (A13 en A20). Ideaal!
Voor deze woning kunt u contact opnemen met ******** Rotterdam!
Hoewel deze tekst met zorg is opgesteld, kunnen aan deze tekst geen rechten worden ontleend. Maten zijn indicatief en niet NEN gemeten. Gunning voorbehoud goedkeuring door verhuurder / eigenaar. Hoogte van waarborgsom kan variëren, afhankelijk van profiel. Geen huisdieren. Roken niet toegestaan. Huurovereenkomst voor bepaalde tijd. Algemene voorwaarden van ROZ van toepassing.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 74

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 74

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl