Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit prachtige appartement op de eerste verdieping aan de Insulindestraat 223 B1 in Rotterdam is ideaal voor wie op zoek is naar een moderne en comfortabele woning. Het appartement is volledig gerenoveerd en biedt alles wat je nodig hebt om meteen in te trekken.

Dit appartment is volledig gasloos en beschikt over infrarood warmtepanelen en een warm water boiler op elektriciteit.

De ruime woonkamer is voorzien van een strakke, nieuwe vloer en er zijn overal kunststof kozijnen met dubbel glas, wat zorgt voor goede isolatie en een rustig binnenklimaat. De nieuwe, moderne keuken met inbouwapparatuur maakt koken een plezier en biedt volop opbergruimte. Achter de keuken bevindt zich een extra ruimte die perfect kan dienen als kantoor of zelfs als een kleine slaapkamer, afhankelijk van je behoeften.

De slaapkamer ligt op de derde verdieping en is voorzien van een en suite badkamer en een ruime walk-in closet. Dit geeft een luxe en ruimtelijk gevoel, perfect voor wie houdt van comfort en een opgeruimde leefomgeving. Aan de voorzijde van de woning heb je een mooi uitzicht op de omliggende straat, wat de sfeer van het levendige Rotterdam Noord goed naar binnen brengt.

De buurt rond de Insulindestraat is volop in beweging en staat bekend om zijn gunstige ligging. Een van de meest opwindende ontwikkelingen in de omgeving is het Hofbogen-project, waar de gemeente Rotterdam hard aan werkt. Dit project transformeert het oude spoorviaduct van de Hofpleinlijn tot een levendige, groene stadsboulevard met parken, horeca en culturele ruimtes. Dit zal de buurt niet alleen aantrekkelijker maken, maar ook meer ruimte bieden voor ontspanning en ontmoeting. Om de hoek is een nieuwe food court geopend, Station Bergweg: https://www.stationbergweg.nl/. Ook leuk om te bezoeken in de buurt is de Oogstmarkt op zaterdag. Meer informatie is te vinden op https://www.rotterdam.nl/hofbogenpark

Wat betreft openbaar vervoer zit je hier uitstekend. Station Rotterdam Centraal ligt op slechts 14 minuten loopafstand, en biedt directe treinverbindingen naar verschillende bestemmingen (binnen 3 uur in Londen of Parijs). Daarnaast zijn er tram- en bushaltes in de buurt, waardoor je in korte tijd overal in de stad kunt zijn. Of je nu naar het centrum van Rotterdam wilt of snel de stad uit moet, deze locatie biedt een uitstekende bereikbaarheid.

Kortom, dit appartement aan de Insulindestraat combineert modern wooncomfort met een bruisende omgeving in ontwikkeling, ideaal voor wie houdt van stedelijk leven met alle gemakken binnen handbereik.

Bijzonderheden:

- Eigen grond
- Kleine VVE
- Volledig dubbele beglazing
- Gerenoveerd in 2021
- Veel lichtinval
- Balkon grenzend aan keuken en een extra balkon aangrenzend aan de slaapkamer
- Ruime inloopkast
- En-suite badkamer
- volledig gasloos

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten middels een nen2580 meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1936
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1936
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 250
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1936
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1936
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 250
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

DWM makelaardij