Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bij de ingang van het beroemde Vondelpark bieden wij u met veel plezier dit prachtige, volledig gemeubileerde appartement met één slaapkamer op de bovenste verdieping (3e en 4e verdieping) aan in een groots appartementengebouw dat zeer goed onderhouden is. (Herenhuis).
Het woongedeelte is stijlvol en modern en is zojuist opnieuw geverfd met een kenmerkende 'kiezel'-gekleurde muur. Het beschikt over een mooie gietijzeren gashaard. Er is een mooie keuken die volledig is uitgerust met een grote koelkast en vriezer, een gaskookplaat, een zeer ruime oven en een mooi uitzicht over Amsterdam.
De luxe badkamer is uitgerust met een ligbad en douche en mooie 'metro-stijl'-tegels. De woonkamer (3e verdieping) is voorzien van mooie parketvloer en de bovenste (4e) verdieping is voorzien van wit geschilderde houten vloerdelen en traditioneel balken dak, wederom wit geschilderd.
De slaapkamer heeft 4 grote ramen die zorgen voor veel lichtinval en een geweldig uitzicht over de daken van de stad en daarbuiten. Het beschikt ook over een klein balkon waar u heerlijk kunt genieten van een drankje in de zon. Er is ook een grote inloopkast naast de slaapkamer.
Het appartement heeft een heerlijke sfeer en is een rustig en vredig huis. Het is een echte ontsnapping uit de drukke stad en toch perfect gelegen aan de zeer gewilde PC Hoofstraat en op steenworp afstand van high-end winkels, restaurants, Museumplein, Rijksmuseum, Stedelijk en Van Goghmuseum, en natuurlijk Cornelis Schuytstraat!
Deze kant van de mooie straat heeft geen doorgaand verkeer en is dus erg rustig. Tevens is er een afgesloten parkeerplaats aangesloten op het gebouw en is het binnen enkele minuten lopen naar tram- en bushaltes.
Beschikbaar per 15-02-2021. Volledig gemeubileerd.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 0

Woningdetails

Woon oppervlakte 70

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 0

Woningdetails

Woon oppervlakte 70

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl