Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via Gapph Vastgoedbeheer. Gelieve contact met hen op te nemen.

Dit is een tijdelijk huur- of antikraakwoning. Bij deze makelaar dient een eigen account te worden aangemaakt. Kosten hiervoor bedragen 25 euro per jaar.

Appartement in het centrum van Den BoschBen jij op zoek naar een tijdelijke woonruimte? In het oh zo gezellige Den Bosch hebben wij per direct leuke appartementen beschikbaar. Interesse? Reageer dan nu via jouw 'Mijn Gapph'-account.

Hier kom jij te wonenDeze leuke appartementen zijn gelegen aan winkelcentrum Arena. Je loopt dus zo het centrum van Den Bosch in! Verder hebben de appartementen een woonoppervlakte van ongeveer 40m², 2 kamers en beschikken ze over een keuken en badkamer. 

Wonen in Den BoschWonen in Den Bosch is een geweldige ervaring. Deze historische stad combineert rijke cultuur met moderne gemakken. Je kunt er genieten van prachtige middeleeuwse architectuur, gezellige cafés en restaurants aan de sfeervolle grachten, en de levendige markt. Bovendien is het bourgondische leven in Den Bosch een ware traktatie, met de beroemde Bossche bollen en talloze culinaire hoogstandjes. Het is een stad die je direct een warm thuisgevoel geeft!

In het centrum van Den Bosch kun je heerlijk winkelen in de gezellige straten en boetiekjes. Bezoek de indrukwekkende Sint-Janskathedraal en maak een historische rondvaart over de Binnendieze. Geniet van een terrasje op de sfeervolle Markt en proef de lokale specialiteit, de Bossche bol, bij bakkerij Jan de Groot. Het Noordbrabants Museum biedt boeiende kunst- en cultuurhistorische tentoonstellingen.Kijk je mee?

De Bossche Broek om de hoek!Het Bossche Broek is een prachtig natuurgebied aan de rand van Den Bosch dat bekend staat om zijn uitgestrekte moerasgebieden, groene weilanden en schilderachtige wandelpaden. Dit gebied biedt niet alleen een oase van rust en natuurschoon, maar ook tal van recreatieve mogelijkheden voor bezoekers.

Een populaire hotspot in de buurt van het Bossche Broek is de Pettelaarse Schans, een historische vesting die dateert uit de 17e eeuw. Hier kun je wandelen langs de oude verdedigingswallen en genieten van prachtige uitzichten over het omringende landschap. Bovendien is de Pettelaarse Schans een geliefde plek voor picknicks en buitenactiviteiten, vooral in de zomermaanden.

Daarnaast is het Bossche Broek ook een paradijs voor vogelliefhebbers en natuurfotografen, met een overvloed aan vogelsoorten en andere wilde dieren die hier hun thuis hebben gevonden. Vogelspotters kunnen hier genieten van het observeren van diverse vogelsoorten, waaronder eenden, reigers, roofvogels en zelfs zeldzamere soorten zoals de ijsvogel.
Leuke hotspots in Den Bosch centrum

Ontdek het bruisende hart van Den Bosch met zijn gezellige terrassen op de Markt, historische grachten van de Binnendieze en charmante buurt De Uilenburg. Verrijk je kennis in het Noordbrabants Museum en geniet van groene rust in het stadspark De Bossche Broek. Sluit je dag af met culturele hoogtepunten in de Verkadefabriek en ontspannen avonden op het levendige plein De Parade. In Den Bosch is er altijd iets nieuws te beleven en te ontdekken!

Wat betaal je voor dit appartement in Den Bosch via Gapph?De maandelijkse kosten bedragen € 420,47. Daarnaast betaal je maandelijks een bedrag van € 137,28 aan servicekosten.

Direct naar dit object

Kenmerken

Algemeen

Soort woning appartement
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 40

Overige

Appartement Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning appartement
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 40

Overige

Appartement Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Gapph Vastgoedbeheer

Aangeboden door:

Gapph Vastgoedbeheer