Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via ********. Gelieve contact met hen op te nemen.
Dit is een tijdelijk huur- of antikraakwoning. Bij deze makelaar dient een eigen account te worden aangemaakt. Kosten hiervoor bedragen 25 euro per jaar.
Leuke studio's beschikbaar in Den Bosch!
Ben jij op zoek naar een tijdelijke woonruimte? Dan zijn deze studio's wellicht iets voor jou! In Den Bosch hebben we per direct mooie woningen beschikbaar. Interesse? Reageer dan nu via jouw 'Mijn *****'-account.
Over de studio's
Als je hier woont, heb je een woning van 21 m² tot je beschikking. Hierin zit een woon-/slaapkamer met een eigen keukentje. Daarnaast heb je ook een eigen badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting.
De ligging en bereikbaarheid van de studio's
Het complex ligt op een toplocatie. Zo sta je al met 5 minuten fietsen in het bruisende centrum van Den Bosch. Bovendien zitten er meerdere bushaltes om de hoek en sta je dus ook snel op het centraal station. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht bij een van de supermarkten in de buurt.
Let op: er is geen gratis parkeergelegenheid bij de woning.
Wonen in Den Bosch
Wonen in Den Bosch is een geweldige ervaring. Deze historische stad combineert rijke cultuur met moderne gemakken. Je kunt er genieten van prachtige middeleeuwse architectuur, gezellige cafés en restaurants aan de sfeervolle grachten, en de levendige markt. Bovendien is het bourgondische leven in Den Bosch een ware traktatie, met de beroemde Bossche bollen en talloze culinaire hoogstandjes. Het is een stad die je direct een warm thuisgevoel geeft!
In het centrum van Den Bosch kun je heerlijk winkelen in de gezellige straten en boetiekjes. Bezoek de indrukwekkende Sint-Janskathedraal en maak een historische rondvaart over de Binnendieze. Geniet van een terrasje op de sfeervolle Markt en proef de lokale specialiteit, de Bossche bol, bij bakkerij Jan de Groot. Het Noordbrabants Museum biedt boeiende kunst- en cultuurhistorische tentoonstellingen.
Kijk je mee?
Wat kost wonen in Den Bosch via *****?
Voor deze toffe studio's zoeken we jongeren met een leeftijd tot 23 jaar. Je betaalt € 423,07,- per maand voor je woning. Daarnaast betaal je € 293,07,- aan servicekosten. Hierin zit een voorschot voor gas, water en elektra.
Direct naar dit object

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Studio
Aantal kamers 1

Woningdetails

Woon oppervlakte 21

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Studio
Aantal kamers 1

Woningdetails

Woon oppervlakte 21

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl