Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving


Leuk appartement met balkon te huur op een mooie locatie In Tilburg Een appartement in de Reeshof huren? Die kans komt niet vaak voorbij…maar vandaag is het jouw geluksdag! In de gewilde woonwijk Dalem Zuid vind je dit netjes afgewerkt en onderhouden 3-kamer appartement. Gelegen op de 2e verdieping van een kleinschalig en sfeervol appartementencomplex. Indeling en omschrijving huur appartement Tilburg: Entree:
Betreed het sfeervol complex middels een afgesloten deur die je toegang geeft tot de centrale hal. De brievenbussen en het bellentableau bevinden zich aan de buitenzijde van het appartementencomplex. Op de begane grond bevinden zich de bergingen, ideaal voor het stallen van de fiets en opbergen van allerhande zaken.
2e verdieping:
De hal met meterkast geeft je toegang de woonkamer, badkamer, het toilet en de slaapkamer. Het gehele appartement is voorzien van een mooie laminaatvloer. De woonkamer geniet van veel lichtinval middels de grote raampartij aan de voorzijde. De woonkamer heeft een vast bergkast en via een loopdeur bereikt u het balkon. Tevens krijgt u via de woonkamer toegang tot de tweede slaapkamer en de half open keuken.
De half open keuken is in een rechte opstelling geplaatst met onder en bovenkasten en diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits keramische kookplaat, combimagnetron, afzuigkap en een vriezer.
Het appartement beschikt over twee slaapkamers. De hoofdslaapkamer bevind zich naast de woonkamer en de tweede slaapkamer vindt u aan de galarijzijde. Vanuit de hoofdslaapkamer heeft u toegang tot het balkon en de badkamer.
De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel en aansluiting voor het witgoed. Er is een separaat toilet aanwezig.
Het balkon is gelegen op het zuiden en hier kunt u genieten van het zonnetje en een prachtig uitzicht!
De huurprijs van dit huur appartement in Tilburg bedraagt € 1150,00 exclusief de kosten voor het verbruik van energie. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van € 2300,00.
Voor meer informatie over het huren van dit appartement in Tilburg kunt u contact opnemen met ons opnemen via [email protected]     What do you want to do ? New mailCopy

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 60

Overige

Borgsom 2300
Wachttijd 0
Appartement Ja
Bestaande bouw Ja
Direct beschikbaar Ja
Show with reservation 0

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 60

Overige

Borgsom 2300
Wachttijd 0
Appartement Ja
Bestaande bouw Ja
Direct beschikbaar Ja
Show with reservation 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

RNC Wonen

Aangeboden door:

RNC Wonen