Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in het hart van Veenendaal, waar dit riante twee-laags penthouse in het prestigieuze gebouw ‘DENIM’ wacht op een nieuwe eigenaar. Dit duurzame appartement, met energielabel A+, biedt niet alleen luxe en ruimte, maar ook twee exclusieve parkeerplaatsen in de nabijgelegen parkeergarage Sajet. Deze parkeerplaatsen zijn voor de eerste twee jaar volledig gratis, zodat u altijd zorgeloos kunt parkeren.
Met zijn ruime opzet en luxe afwerkingsmogelijkheden biedt dit penthouse u de kans om uw woondromen werkelijkheid te maken. Het penthouse is ontworpen met een hotelchique uitstraling, zoals zichtbaar in de sfeerimpressies, maar de uiteindelijke inrichting ligt geheel in uw handen. Met een woonoppervlakte van maar liefst 142 m² en volop aanpasbare elementen, kunt u dit appartement geheel naar uw eigen smaak en stijl invullen.
De indeling is nog flexibel, waarbij zelfs interne wanden naar wens verplaatst kunnen worden (m.u.v. de constructieve delen). Er is al gedacht aan een luxe badkamer en-suite, een ruime eetkeuken met kookeiland, en zelfs de mogelijkheid voor een privé lift binnen uw eigen penthouse. De mogelijkheden zijn eindeloos, en wij staan klaar om samen met u uw perfecte woning te realiseren.

RUIME BUITENRUIMTES:
Uw leefruimte wordt nog verder uitgebreid door het terras dat grenst aan de living. Hier kunt u genieten van de ochtendzon met een kop espresso of 's avonds heerlijk dineren met vrienden terwijl u uitkijkt over Veenendaal. Vanuit de master bedroom en de tweede slaapkamer heeft u toegang tot de loggia, een tweede beschutte buitenruimte waar u zich kunt terugtrekken in alle rust.

ARCHITECTUUR EN DESIGN:
Het gebouw ‘DENIM’ is een ware eyecatcher in de binnenstad van Veenendaal. Het moderne, strakke design met antraciet-/bruin kleurige bakstenen en floor-to-ceiling ramen maakt dit complex een unieke verschijning in de omgeving. Het zes verdiepingen tellende gebouw, ontworpen door een gerenommeerde architect, straalt luxe en elegantie uit. De ruimtes zijn ruimtelijk en licht dankzij de slimme indeling en de panoramische ramen, waardoor de stadse ambiance naadloos de woning binnendringt.

DUURZAAMHEID EN COMFORT:
Dit penthouse is helemaal klaar voor de toekomst. Het gebouw is volledig gasloos en voorzien van een collectieve warmtepomp, die zowel voor verwarming als passieve koeling zorgt. De uitstekende isolatie van vloeren, gevels en dak draagt niet alleen bij aan uw wooncomfort, maar helpt ook om de energierekening laag te houden. Zo woont u duurzaam en comfortabel, met minder impact op het milieu.

PARKEREN:
Als eigenaar van dit penthouse beschikt u over twee exclusieve parkeerplaatsen in de nabijgelegen parkeergarage Sajet, onderdeel van een samenwerking met Q-Park. Deze parkeerplaatsen zijn voor de eerste twee jaar gereserveerd en gratis, zodat u altijd zorgeloos kunt parkeren.

PLANNING:
De oplevering van dit luxe penthouse staat gepland voor november 2024 en wordt uitgevoerd onder de Woningborg Garantie- en Waarborgregeling 2021, zodat u verzekerd bent van kwaliteit en zekerheid.



Dit penthouse, gelegen op de vijfde en zesde verdieping, heeft een woonoppervlakte van 142 m² en biedt drie ruime slaapkamers. De master bedroom van circa 23 m² heeft een en-suite badkamer voor ultiem comfort. Daarnaast is er een tweede badkamer voor gasten of familieleden, zodat iedereen beschikt over de nodige privacy. De loggia is bereikbaar vanuit zowel de master bedroom als de tweede slaapkamer, wat zorgt voor een fijne verbinding tussen binnen en buiten.
Op de tweede woonlaag bevindt zich de ruime living met open keuken en eetkamer. Vanuit de living heeft u via de grote schuifpui toegang tot het dakterras van 12,5 m², waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht over de stad. De lichtinval door de grote ramen maakt deze ruimte bijzonder aangenaam en creëert een gevoel van openheid en rust.



• Servicekosten: ca. €232,94 per maand (indicatie);
• Gelegen in het hart van Veenendaal, nabij supermarkten, speciaalzaken en horecagelegenheden;
• Verwarming en koeling middels duurzame aard- of luchtwarmte;
• Eigen berging in de onderbouw;
• Slimme lift en intercomsysteem met KONE-technologie;
• Mogelijkheid voor privé lift binnen het penthouse;
• Hoogwaardige bouwmaterialen en onder architectuur ontworpen;
• Oplevering gepland voor november 2024;
• Bezichtigingen mogelijk op afspraak. Let op: het betreden van de bouwplaats is uitsluitend toegestaan onder begeleiding.

Dit exclusieve penthouse biedt u alles wat u zoekt: ruimte, luxe en een fantastische locatie. Hier kunt u uw woondromen verwezenlijken in een setting die niets te wensen overlaat!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Penthouse
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 411.8
Aantal verdiepingen 2

Overige

Lift Ja
Dak type Plat dak
In aanbouw Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Luxe
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Penthouse
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 411.8
Aantal verdiepingen 2

Overige

Lift Ja
Dak type Plat dak
In aanbouw Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Luxe
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

VC Makelaars

De nieuwste woningen in Veenendaal