Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Laat u verassen door dit prachtige instapklare appartement !!

Op zoek naar een appartement wat licht, ruimte, en prachtig uitzicht biedt én er bovendien ook nog eens top uitziet?..... Dit 4-kamerappartement biedt het allemaal!

Bijzonderheden:
Lichte woonkamer
3 slaapkamers
Separate keuken
Energielabel A
Co2-vraaggestuurd ventilatiesysteem
Appartementencomplex is verduurzaamd en gerenoveerd (2024)
Gezonde en actieve VVE

Indeling:

We betreden de gezamenlijke ingang waar de intercoms en de brievenbussen zich bevinden, daar heeft u de keuze om de trap of de lift te nemen naar de 7e verdieping. De nette galerij geeft u toegang tot het appartement. Bij binnenkomst betreedt u de eerste hal waar de garderobe en de meterkast gesitueerd is. Via deze hal betreden we de ruime hal die toegang geeft tot alle ruimtes.

Woonkamer:
De lichte woonkamer met een prachtig uitzicht over Veenendaal biedt u de ideale combinatie van comfort, ruimte en modern woonplezier waar u kunt ontspannen en genieten van gezellige momenten. De woonkamer geeft u toegang tot het balkon met ligging op het oosten. Dit ruime balkon waar u heerlijk in de ochtend kunt genieten van uw kopje koffie geeft ruimte voor een leuke loungebank om van het fantastische uitzicht te genieten. Het gehele appartement is voorzien van een laminaat vloer uit 2023 die, op het sanitair na, doorloopt in de hele woning voor een mooi en rustig geheel.

Keuken:
De lichte keuken bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en is in een praktische hoekopstelling geplaatst en uitgerust met een inductiekookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vriezer, en vaatwasser. De keuken is voorzien van een handige inpandige voorraadkast.

Slaapkamers:
Dit appartement heeft 3 slaapkamers, waarvan een master bedroom en 2 goed bemeten slaapkamers, ideaal voor gezinnen of als werkruimte.

Sanitair:
Grenzend aan de hal bevindt zich ook het seperate toilet en de badkamer. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een inloop douche, vaste wastafel en een praktische opstelplaats voor wasmachine en droger.

Het complex biedt verschillende handige voorzieningen, waaronder een inpandige fietsenstalling en een ruime privéberging. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het complex. Een ander groot pluspunt is het moderne CO2-vraaggestuurde ventilatiesysteem, dat automatisch zorgt voor een gezond binnenklimaat afgestemd op uw behoefte. Het appartementencomplex ondergaat momenteel een verduurzamingsproject dat bijna is afgerond. De buitenzijde van het gebouw wordt gerenoveerd en de werkzaamheden zullen tot oktober 2024 duren. Dit jaar zijn de isolatiepanelen en balkondeuren vernieuwd. Ook is al het glaswerk nu HR++ en is de schilder langs geweest voor het schilderen van beide buitenkozijnen inclusief balkon en galerij. Dankzij de renovatie in 2024 en het energielabel A kun je rekenen op lagere energiekosten, weinig onderhoud en een duurzame toekomst.

Wil je dit mooie appartement zelf ervaren? Plan dan snel een bezichtiging en ontdek de vele mogelijkheden!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 270
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

Berging Ja
Plat dak Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Appartement Ja
Dichte keuken Ja
Bestaande bouw Ja
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 270
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

Berging Ja
Plat dak Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Appartement Ja
Dichte keuken Ja
Bestaande bouw Ja
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Van Bruggen Adviesgroep Makelaardij