Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

We nemen u graag mee door deze unieke, vrijstaande woning met eigen oprit, garage, mantelzorgwoning (multifunctioneel inzetbaar) en heerlijk ruime tuin aan de Castor 1 te Veenendaal.

Dit is een woning met zoveel mogelijkheden hier gaat u er geen tweede van vinden. Met een totale gebruiksoppervlakte wonen van maar liefst 360 m2 en een perceeloppervlakte van ca. 1.123 m2 geeft deze woning u zowel van binnen als van buiten enorm veel woon-/leefruimte. Op dit moment beschikt de woning over een riante woon- en eetkamer, moderne woon-/leefkeuken, 6 grote slaapkamers, wasruimte welke gebruikt kan worden als 7e slaapkamer, ruim sanitair, multi-inzetbare zolderruimte en een grote tuin. Ook is er veel hobby-/bergruimte in de vorm van de garage, praktische bijkeuken en vele vasten kasten. Wat de woning daarnaast uniek maakt, is de aanwezigheid van een volledige mantelzorgwoning/gastenverblijf op de begane grond. De woning is met een degelijke bouw, goede isolatie en vele zonnepanelen (energielabel A++) een uitstekende basis voor uw toekomstige plannen.

Door de vele oppervlaktes en uitstekende indeling zijn er diverse gebruiksmogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan het combineren van wonen en werken, mantelzorg, gastenverblijf en vele andere mogelijkheden.

Gelegen aan Castor 1, ligt deze woning in een rustige buurt nabij het centrum van Veenendaal. De aanwezigheid van scholen, supermarkten, sportclubs en OV-voorzieningen maakt het tot een aantrekkelijke locatie. De woning heeft een uitstekende bereikbaarheid, eigen oprit met garage en daarnaast meer dan voldoende parkeergelegenheid rondom. Uitvalswegen in de richting van Ede, Utrecht, Arnhem en Rhenen zijn nabij gelegen.

Indeling:

Entree:
U betreedt de woning via de voortuin, waarna u in de hal arriveert. Deze is ruim opgezet, heeft voldoende plek voor een kapstok en opbergmeubel en biedt toegang tot de toiletruimte en trap naar de 1e verdieping.

Woon- en eetkamer:
Vanuit de hal betreedt u het hart van de woning, de ruime woon- en eetkamer. Deze ruimte heeft een open indeling en is grofweg in te delen in een woongedeelte en een eethoek. Het woongedeelte biedt volop ruimte voor een royale zithoek, wordt van veel natuurlijk daglicht voorzien, mede door de openslaande deuren over de gehele breedte (in 4 delen open te klappen) en heeft een verhoogd podium waar u heerlijk kan loungen. Een eyecatcher in de ruimte is de open haard.

De eetkamer is eveneens ruim, goed onderhouden en biedt voldoende plek voor een 8-persoons eettafel. Hier geniet u van het uitzicht op de tuin en in de zomer verbindt u binnen naadloos met buiten dankzij de schuifdeuren.

Door de gehele ruimte ligt een stenen vloer.

Keuken:
De ruime leefkeuken grenst aan de eetkamer. Deze is modern, heeft verschillende werkbladen en beschikt over een inductiekookplaat met afzuigkap, een ingebouwde oven, combi-magnetron, koelkast, diepvries , koffiemachine, vaatwasmachine en spoelbak. Hiermee is de keuken van alle gemakken voorzien. Een bar maakt het mogelijk om gezellig in de keuken samen te komen.

Bijkeuken en garage:
De keuken biedt toegang tot de bijkeuken, ideaal als opbergruimte en tevens voorzien van een witgoedaansluiting. In het verlengde van de bijkeuken is de ruime garage gesitueerd. Met de vele ruimte kunt u altijd uw auto en vele fietsen overdekt parkeren.

Mantelzorgwoning/Gastenverblijf:
Een unieke toevoeging aan deze woning is de volledige mantelzorgwoning/gastenverblijf op de begane grond. Voorzien van een slaapkamer, ruime woonkamer met veel lichtinval, separate toiletruimte, badkamer en keuken is deze ruimte volledig functioneel, waardoor het de mogelijkheid biedt om zelfstandig te wonen op hetzelfde adres. Dit deel van de woning is tevens volledig voorzien van vloerverwarming .
De slaapkamer is ruim en goed onderhouden en grenst aan de badkamer, welke is voorzien van een inloopdouche en wastafel.

1e verdieping:
De trap in de hal leidt naar de 1e verdieping, waar zich vijf slaapkamers, waarvan één in gebruik als kantoorruimte, een wasruimte(te gebruiken als 6e slaapkamer) en een grote badkamer bevinden. De grote badkamer is een open ruimte, deze kan eventueel ook gesplitst worden in twee badkamers .

Slaapkamers:
Elke slaapkamer wordt van veel daglicht voorzien en biedt meer dan voldoende ruimte voor het plaatsen van een bed, bureau en opbergmeubel. Desgewenst kan een slaapkamer ook als werk- of hobbyruimte fungeren. Ze zijn hiermee multi-inzetbaar en naar eigen wens in te delen.

Badkamer:
Grenzend aan de overloop bevindt zich de ruime badkamer. Deze is gestript en biedt hiermee veel mogelijkheden om uw droom badkamer te realiseren. Met voldoende ruimte voor een douche, ligbad, wastafels en toilet zijn de mogelijkheden eindeloos.

2e verdieping:
Op de 2e verdieping bevindt zich nog een zeer ruime slaapkamer en zolderruimte. De slaapkamer bevindt zich in de punt van het dak, wat de slaapkamer extra sfeer geeft.

De zolderruimte is de ideale plek om spullen op te bergen. Ook handig om seizoensgebonden items op te slaan.

Buiten:
Naast alle hoogtepunten binnen, beschikt Castor 1 over een riante achtertuin gelegen op het zuiden. Deels bestraat, maar ook voorzien van veel groen biedt de tuin veel mogelijkheden. U geniet hier van rust, vrijheid, ruimte en volop van de zonuren op een dag.

Algemene gegevens
- Type woning: vrijstaande villa met mantelzorgwoning
- Bouwjaar: 1978
- Aantal kamers: 9
- Aantal slaapkamers: 6 (mogelijkheid tot 7)
- Aantal badkamers: 1 (voorheen 2) (exclusief mantelzorgwoning)
- Parkeerruimte: op de eigen oprit, in de garage en in de directe omgeving van de woning.
- Aanwezig: oprit, garage en mantelzorgwoning
- Ligging tuin: zuid
- Tuin bereik: via de woning en een achterom

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: HR cv-ketel
- Verwarmvoorziening: Hybride warmtepomp, heteluchtverwarming, HR cv-ketel, open haard, elektrische verwarming
- Vloerverwarming: aanwezig
- Zonnepanelen: 61 stuks
- Mechanische ventilatie: aanwezig
- Isolatie: dak-, spouw- en vloerisolatie aanwezig
- Dubbel glas: geheel (HR++)
- Glasvezel kabel aanwezig
- Kozijnen: hout/aluminium


WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 361
Inhoud woonhuis 1501
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Hetelucht Ja
In overleg Ja
Openhaard Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 1123
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Garage inpandig Ja
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2006
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 7
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 361
Inhoud woonhuis 1501
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Hetelucht Ja
In overleg Ja
Openhaard Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 1123
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Garage inpandig Ja
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2006
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 7
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Zonnenberg Makelaardij