Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Kijk binnen in ruime en goed onderhouden tussenwoning, gelegen aan de Linge 36, in het rustige Veenendaal. Deze woning uit 1976 biedt met 144m² gebruiksoppervlakte meer dan genoeg leefruimte voor een gezin. Het huis beschikt over maar liefst vijf slaapkamers, een lichte woonkamer met sfeervolle haard, een moderne keuken en een instapklare badkamer. De zonnige achtertuin met een praktische berging maakt het geheel compleet. Dit is een plek waar comfort en rust elkaar vinden. Bent u op zoek naar een ruime woning met een warme uitstraling? Dan is Linge 36 dé woning voor u!

De woning is gelegen in de gewilde wijk Veenendaal West. Deze buurt staat bekend om zijn kindvriendelijke karakter en uitstekende voorzieningen. Het centrum van Veenendaal ligt op slechts 10 minuten fietsen en biedt een breed scala aan winkels en restaurants. Voor de dagelijkse boodschappen vindt u supermarkten en andere voorzieningen binnen handbereik. Scholen, sportclubs en speelplekken bevinden zich op korte afstand, wat deze locatie ideaal maakt voor gezinnen. Het openbaar vervoer, waaronder het treinstation Veenendaal West, ligt op loopafstand en met de nabijgelegen uitvalswegen bent u zo in steden als Utrecht, Arnhem of Amersfoort. Een perfecte balans tussen rust en bereikbaarheid.

Entree:
Via de voortuin bereikt u de entree van de woning. Bij binnenkomst betreedt u een ruime hal, die voldoende plek biedt voor een kapstok en schoenenkast. De hal geeft toegang tot de toiletruimte, de trap naar de 1e verdieping en leidt u verder naar de lichte woonkamer.

Woonkamer:
De woonkamer vormt het hart van deze woning en wordt overspoeld met natuurlijk daglicht dankzij de grote raampartijen. De houten vloer geeft de ruimte een warme uitstraling, terwijl de open haard een uitnodigende sfeer creëert. Door de gunstige indeling is er volop ruimte voor een comfortabele zithoek en een ruime eethoek. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de zonnige achtertuin, wat het geheel nog aantrekkelijker maakt.

Keuken:
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de leefkeuken. Het L-vormige aanrechtblad is uitgerust met inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vaatwasser en een spoelbak. De vele lades en kastjes bieden slimme opbergruimte voor al uw keukengerei. Daarnaast is er voldoende ruimte om een gezellige eethoek te creëren waar het hele gezin samen kan komen.

1e verdieping:
De trap leidt u naar de 1e verdieping, waar u vier slaapkamers en de badkamer vindt. Deze etage biedt genoeg ruimte voor zowel slaap- als werkgelegenheid, wat het een veelzijdig geheel maakt voor elk gezinslid.

De vier slaapkamers op de 1e verdieping zijn ruim opgezet en beschikken elk over voldoende ruimte voor een bed, kast en bureau. Of u nu extra slaapkamers, een logeerkamer of een thuiskantoor nodig heeft, deze kamers zijn naar eigen wens in te richten. Het goed onderhouden interieur draagt bij aan het comfort van elke ruimte.

De volledig betegelde badkamer is praktisch ingericht en voorzien van alle gemakken. Hier vindt u een ruime douchecabine, een ligbad, een wastafel met opbergmeubel en een zwevend toilet. Hoewel de badkamer keurig onderhouden is, biedt deze ruimte ook mogelijkheden tot modernisering naar eigen smaak.

2e verdieping:
Een vaste trap brengt u naar de tweede verdieping. Op deze verdieping vindt u een royale vijfde slaapkamer, een overloop en een praktische bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droger. Deze verdieping biedt extra comfort en gebruiksmogelijkheden.

De grote slaapkamer op de 2e verdieping ontvangt veel daglicht dankzij de dakkapel. Dankzij de ingebouwde kastruimte is er genoeg opbergruimte en blijft de kamer overzichtelijk en ruim. Hier heeft u voldoende plek voor een groot bed en een werkplek of leeshoek.

Berging:
Grenzend aan de overloop bevindt zich een handige berging met witgoedaansluiting en de Cv-ketel. Een praktische ruimte voor het opbergen van huishoudelijke spullen.

Buitenruimte:
De achtertuin is een heerlijke plek om te ontspannen. Deze zonnige tuin, bereikbaar via de woonkamer, is grotendeels bestraat maar beschikt ook over groen. Hier is volop ruimte voor een loungeset of een grote eettafel, zodat u van de zonnige dagen kunt genieten. Voor extra schaduw is er een zonnescherm aanwezig. De tuin biedt verder een berging, perfect voor het opbergen van fietsen en tuingereedschap, en is via een achterom toegankelijk.

Algemene gegevens
- Type woning: geschakelde eengezinswoning
- Bouwjaar: 1974
- Aantal kamers: 6
- Aantal slaapkamers: 5
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte: in de directe omgeving aanwezig
- Aanwezig: berging en dakkapel
- Ligging tuin: zuid
- Tuin bereik: via de woning en een achterom

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: HR cv-ketel, Nefit Excellent +10 jaar oud
- Verwarmvoorziening: HR cv-ketel, Nefit Excellent +10 jaar oud
- Zonnepanelen: 11 stuks
- Voorzieningen: buitenzonwering aanwezig
- Mechanische ventilatie: aanwezig

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Geschakelde woning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 144
Inhoud woonhuis 548
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 39
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 191
Tuin achter Ja
Tuin diepte 6.5
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 6
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Geschakelde woning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 144
Inhoud woonhuis 548
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 39
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 191
Tuin achter Ja
Tuin diepte 6.5
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 6
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Zonnenberg Makelaardij