Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een geliefde locatie in een kindvriendelijke wijk staat deze instapklare en hoogwaardig afgewerkte villa met eigen oprit en grote vrijstaande garage.

Kijk binnen in deze prachtige stijlvolle villa gelegen aan de Stadhouderslaan 121. Met een royaal woonoppervlakte van maar liefst 231m² en een weelderige tuin op het zuiden, biedt de Stadhouderslaan 121 in Veenendaal alles wat u van een droomhuis mag verwachten.

Gebouwd in 1996 en gerenoveerd in 2022, beschikt deze woning over zes ruime slaapkamers, twee volledig uitgeruste badkamers en een open woonkamer die naadloos overloopt in een stijlvolle, moderne keuken. Nagenoeg alle plafonds en wanden zijn glad gestukt wat een ruimtelijk gevoel geeft.

De woning is levensloopbestendig door een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. De groene achtertuin nodigt uit om te ontspannen, met diverse zonovergoten zitplekken en een grote vrijstaande garage. Aan duurzaamheid is gedacht, met 12 zonnepanelen op het dak en goede isolatie. Een royale villa waar ruimte, comfort en modern woongenot elkaar perfect vinden.

De omgeving:
Deze prachtige villa is gelegen in een geliefde rustige en kindvriendelijke wijk, op een steenworp afstand van diverse voorzieningen en speeltuin De Pol. De straat is autoluw en slechts aan één kant in te rijden; geen druk verkeer voor het huis! Het centrum van Veenendaal bevindt zich op slechts vijf minuten fietsen met een breed scala aan winkels, restaurants en cafés. Scholen, sportclubs en supermarkten zijn in de directe omgeving aanwezig. Op korte afstand zijn uitstekende uitvalswegen naar steden als Utrecht, Arnhem en Amersfoort en ook de verbinding met het openbaar vervoer, zoals bus- en treinstations zijn nabij.

Kortom, bent u op zoek naar een prachtige instapklare villa nabij het centrum van Veenendaal? Dan is deze in 2022 gemoderniseerde vrijstaande villa met riant perceel de woning die u zoekt.

Entree:
Bij binnenkomst treft u een goed afgewerkte royale hal met de garderobe verwerkt in een nis. In de hal vindt u de toiletruimte en de trap naar de 1e verdieping. De toiletruimte en de hal zijn in 2022 volledig vernieuwd naar deze tijd.

Woonkamer en eetkamer:
De woonkamer vormt het kloppend hart van de begane grond, waar daglicht door de grote raampartijen naar binnen stroomt. Deze ruimte biedt volop mogelijkheden voor het inrichten van een comfortabele zithoek. De stalen taatswand met glas scheidt de woonkamer van de eetkamer, zonder het licht en de openheid te verliezen. In de eetkamer, die direct aan de tuin grenst, is voldoende ruimte voor een grote eettafel. Met de openslaande deuren staat u direct in verbinding met het terras. In de winter kunt u het extra gezellig maken met de pelletkachel (2022) die zorgt dat het lekker behaaglijk wordt zonder een aanslag op de gasrekening. De woonkamer heeft een strakke vloer met houtlook tegels die de lengte van de ruimte benadrukt; onverslijtbaar en weerstand biedend aan alle huisdieren, kinderen en knoeipartijen.

Keuken:
De keukenruimte is in 2022 volledig vernieuwd. De zwarte houten keuken, centraal in de woning gelegen, is volledig uitgerust om aan al uw kookwensen te voldoen. Het L-vormige granieten aanrechtblad biedt niet alleen veel werkruimte, maar ook slimme opbergmogelijkheden dankzij de vele lades en kastjes. De keuken is voorzien van een vrijstaand SMEG gaskooktoestel met oven van 90 cm breed, een mooie afzuigschouw, magnetron, vaatwasser en een losstaande koelkast. De keuken biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel. Een praktische en instapklare ruimte, klaar voor gebruik.

Slaapkamer en badkamer begane grond
Een tweede gang op de begane grond leidt u naar een ruime slaapkamer, die uitstekend onderhouden is. Hier is voldoende plek voor een groot bed, een bureau en extra opbergmeubels. Deze kamer is ideaal te gebruiken als kangoeroewoning, gastenverblijf of als kantoorruimte aan huis. Vanuit de hal is een aparte uitgang naar de tuin.

Via de hal komt u in de praktische badkamer. Deze ruimte is volledig betegeld en voorzien van alle gemakken, waaronder een inloopdouche, een toilet en een wastafel met spiegel.

Een praktische nis in de hal is de opstelplaats voor de wasmachine en droger.

1e verdieping:
Via de trap bereikt u de 1e verdieping met vier heerlijke slaapkamers en een tweede badkamer. Deze verdieping is voorzien van een doorgelegde PVC vloer en biedt veel mogelijkheden, ideaal voor een groter gezin of voor wie behoefte heeft aan extra ruimte.

De vier slaapkamers op deze verdieping zijn allen royaal van formaat en voorzien van grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. Of u nu een slaapkamer nodig heeft, een logeerkamer of een thuiskantoor, deze kamers zijn multifunctioneel in te richten. De masterbedroom geeft met ca. 24 m2 een heerlijk gevoel van luxe. Ook de andere kamers bieden meer dan genoeg ruimte voor een bed, bureau en opbergmeubels, waarbij het comfort centraal staat.

De masterbadkamer, grenzend aan de overloop, is volledig betegeld en voorzien van een ruime inloopdouche, een ligbad van maar liefst 2 meter lang, badkamermeubel met dubbele wastafel, spiegel en toilet. Ook hier ontbreekt het niet aan luxe en comfort; een heerlijke ruimte om tot rust te komen.

Een bergruimte op de 1e verdieping zorgt voor een makkelijke gelegenheid voor opslag en is tevens plek van de cv ketel (2022).

2e verdieping:
Een vaste trap brengt u naar de 2e verdieping, waar u nog een extra slaapkamer aantreft in de punt van het dak. Deze ruime kamer biedt talloze mogelijkheden; of het nu als slaapkamer, hobbyruimte of werkkamer wordt gebruikt, de keuze is aan u. De dakkapel zorgt voor veel daglicht en een open sfeer. De zolderverdieping is voorzien van een PVC vloer.

Buitenruimte:
De voortuin heeft een oprit voor vier auto’s en zodoende nooit parkeerproblemen voor u en uw gasten. Overigens is het hier nog vrij parkeren op straat. De voortuin heeft voldoende groen om privacy te waarborgen vanaf de straat en vanuit de ronde erker aan de voorkant te genieten van elk seizoen. Aan de rechterkant van het huis is nog een verborgen plekje om heerlijk in de schaduw een boek te lezen en van wijn te genieten.

De achtertuin is een waar zonparadijs. Dankzij de gunstige ligging geniet u hier de hele dag van de zon, met voldoende ruimte voor een loungeset of een grote buitentafel. De tuin is deels bestraat, wat het onderhoud eenvoudig maakt, maar er is ook volop groen aanwezig voor een natuurlijke sfeer. Een elektrisch zonnescherm zorgt voor de nodige schaduw op warme dagen, zodat u hier altijd in alle rust kunt ontspannen. Een tuin die volop mogelijkheden biedt om buiten te genieten!

Woonkamer: ca. 35m2
Eetkamer: ca. 25 m2
Keuken: ca. 15 m2
Slaapkamer begane grond: ca. 16 m2
Badkamer begane grond: ca. 4m2
Garage: ca. 23,5 m2

Slaapkamer 1: ca. 24m2
Slaapkamer 2: ca. 18m2
Slaapkamer 3: ca. 14 m2
Slaapkamer 4: 9m2
Slaapkamer zolder: ca. 22m2
Badkamer 1e etage: ca. 9m2

Algemene gegevens
- Type woning: vrijstaand
- Bouwjaar: 1996
- Aantal kamers: 8
- Aantal slaapkamers: 6
- Aantal badkamers: 2
- Parkeerruimte: Op eigen terrein
- Aanwezig: dakkapel/garage
- Ligging tuin: zuid
- Tuin bereik: opzij en via de woning

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: Nefit trendline HRC30 CW5 II (2022)
- Verwarmvoorziening: Nefit trendline HRC30 CW5 II (2022)
- Zonnepanelen: 12 stuks (2022)
- Pelletkachel (2022)
- Vernieuwde meterkast (2022)
- Voorzieningen: buitenzonwering
- Isolatie: dak/spouw/vloer
- Dubbel glas: geheel
- Glasvezel kabel, tv kabel
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 231
Inhoud woonhuis 857
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Schilddag
Jacuzzi Ja
Tuin opp 232.5
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 543
Tuin achter Ja
Tuin diepte 15
Tuin breedte 15.5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2022
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 6
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 231
Inhoud woonhuis 857
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Schilddag
Jacuzzi Ja
Tuin opp 232.5
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 543
Tuin achter Ja
Tuin diepte 15
Tuin breedte 15.5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2022
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 6
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Zonnenberg Makelaardij

Wooninfluencers

Laden..