Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Te Koop! ***Remiseplein 33, 2231 MW te Rijnsburg***

Senioren en starters opgelet!

Dit moderne appartement, gelegen op de tweede woonlaag van een kleinschalig appartementencomplex in ‘De Bloem’, verkeert in uitstekende staat en kan zonder klussen, zonder moeite worden betrokken. Dit 3-kamerappartement is uitstekend geïsoleerd en wordt verwarmd middels een warmtepomp. De moderne keuken en sanitair bieden veel comfort. Het heerlijke balkon is op het zonnige Zuiden gesitueerd en rondom in de wijk is voldoende openbare parkeergelegenheid. Als bewoner van dit appartement heeft u toegang tot het prachtige Wellness Center ‘De Bloem’.

Op korte afstand van o.a. supermarkten en winkels, kinderopvang, diverse scholen, sport- en zorgvoorzieningen en openbaar vervoersmogelijkheden. Op fietsafstand vindt u Katwijk aan Zee, met gezellige horeca- en winkels en natuurlijk het prachtige kust- en duinlandschap.

Eveneens op fietsafstand is de historische binnenstad van Leiden, met uitgaansgelegenheden, (film)theaters, musea, alle mogelijke winkels en tevens het LUMC en Universiteit Leiden.

De uitvalswegen A44 en N206 brengen u in korte tijd naar steden als Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Dit maakt Rijnsburg de ideale woonplaats voor wie alle faciliteiten binnen handbereik wil hebben maar toch graag rustig woont.

INDELING

Begane grond:

Riante entree met lift, trappenhuis, intercomsysteem en brievenbussen. Op de begane grond bevindt zich tevens de gezamenlijke fietsenberging.

2e verdieping:

Vanuit de lift komt u in het trappenhuis waar zich de meterkasten bevinden. Vanuit het trappenhuis komt u op een overdekte galerij.

Entree van de woning met een ruime hal/gang van waaruit alle vertrekken bereikbaar zijn. De woonkamer is een heerlijke lichte ruimte met een moderne, open keuken. De woonkamer heeft een fraaie pvc vloer, is voorzien van comfortabele vloerverwarming en er zijn openslaande deuren naar het balkon. Dit balkon is lekker ruim (ca. 6m2), heeft vrij uitzicht en is ideaal op het zonnige zuiden gesitueerd. De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur o.a. aanwezig: inductie kookplaat, koelkast met vriesvak, combi magnetron/oven en een vaatwasser.

De grote ouderslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en is ca. 13m² groot. In deze slaapkamer is een elektrisch bedienbaar verduisterend screen aanwezig. Slaapkamer 2 bevindt zich aan de galerijkant en is ca. 5m² groot. Beide slaapkamers beschikken over draaikiepramen.

De badkamer is volledig betegeld en heeft een heerlijke inloopdouche en een modern wastafelmeubel. Het toilet is vrij-hangend en apart van de badkamer. Daarnaast is er een inpandige berging met daarin de opstelling van de WTW-installatie en de aansluiting voor de wasmachine/droger.

Wellness Center:

Bewoners kunnen gebruik maken van het comfortabele Wellness Center ‘De Bloem’, dit is onder één van de van de woontorens van ‘De Bloem’ gelegen, o.a. aanwezig zijn daar een zwembad, uitgebreid fitnesscenter en een heerlijke sauna. De verplichte financiële bijdrage aan het Wellness Center bedraagt € 22,- per maand per huishouden.

Bijzonderheden:

Bouwjaar complex: ca. 2013. Woonoppervlakte: ca. 64 m². Inhoud: ca. 209 m³. NEN2580 Meetcertificaat aanwezig. Energielabel A. Aantal kamers: 3 (2 slaapkamers). Verwarming / koeling: Collectieve warmte / koeling WTW-systeem via Enera Services. Kosten per maand: € 85,-. Duurzaam zonder aardgas. Balkon: ca.6 m² op het Zuiden. Isolatie: Volledig en hoogwaardig geïsoleerd. Parkeren: Voldoende parkeervoorzieningen op het parkeer plein aan de voor- en achterzijde. Actieve VVE. VvE bijdrage: ca. € 210,- per maand. Comfortabel wonen, lage stookkosten. Liftinstallatie aanwezig. Gemeenschappelijke fietsenberging.

Oplevering: In overleg.
Vraagprijs: € 342.500,-KK

Interesse in dit appartement? Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het maken van een afspraak bezichtiging! Makelaar Ronald Kooitje geeft u graag een rondleiding in dit fraaie appartement!

Alles weten over het huis dat u gaat bezichtigen? Kooitje Makelaarsdiensten gebruikt het 'Woondossier'. Elke kijker ontvangt vooraf aan de geplande bezichtiging het digitale 'Woondossier' van deze woning.

Is dit uw droomhuis en wilt u een bieding uitbrengen? Dat kan via 'Eerlijk Bieden'. Dit onafhankelijke, digitale biedlogboek garandeert een eerlijk biedproces.

Deze verkoopinformatie is met zorg vastgesteld, er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Ten aanzien van eventuele foutieve vermeldingen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2013
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2013
Woon oppervlakte 64
Inhoud woonhuis 208.5
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Sauna Ja
Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Oppervlakte woonkamer 21.7
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2013
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2013
Woon oppervlakte 64
Inhoud woonhuis 208.5
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Sauna Ja
Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Oppervlakte woonkamer 21.7
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Kooitje Makelaarsdiensten