Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Pak je kans, want dit kan zomaar jouw droomhuis worden! Deze fantastische hoekwoning ligt op een unieke en prachtige plek in Katwijk, met strand en duinen praktisch om de hoek. De woning heeft een vrije ligging en biedt o.a. een charmante woonkamer en-suite met originele deuren, een keuken met een kleine aanbouw en een zeer ruime bijkeuken. Op de eerste verdieping van die bijkeuken bevindt zich een extra (slaap)kamer. Daarnaast beschikt de woning over maar liefst drie royale slaapkamers en een ruime zolder. De authentieke details zijn bewaard gebleven en kunnen prachtig worden gecombineerd met moderne woonwensen. Hoewel de binnenkant gedateerd is, kan een handige klusser deze ruwe diamant eenvoudig omtoveren tot een schitterende parel.

De woning ligt in de kindvriendelijke wijk ‘De Zuid’, op slechts een paar minuten lopen van het centrum van Katwijk. Voorzieningen zoals scholen, speeltuinen, restaurants, medische zorg en sportfaciliteiten zijn in de buurt. Bovendien zijn steden als Leiden, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam snel bereikbaar, met uitvalswegen en openbaar vervoer vlakbij. En natuurlijk liggen de duinen en het strand letterlijk om de hoek.

Indeling:
Bij binnenkomst vind je de hal met meterkast en toegang tot de bijkeuken. Hier zijn ook de aansluitingen voor de wasapparatuur en tevens is hier toegang tot de achtertuin. Op de verdieping van de bijkeuken is een grote bovenruimte (altijd gebruikt als slaapkamer). Deze bijkeuken en bovenruimte bieden volop mogelijkheden voor invulling als thuiswerkplek, hobbyruimte en/of slaapkamer.

Vanuit de hal kom je in de gang met trapopgang naar de slaapverdieping, een handige kelderkast en een apart toilet. De ruime woonkamer en-suite beslaat de volledige breedte van de woning en heeft een sfeervolle allesbrander en praktische vaste kasten. De originele en-suite deuren zijn in uitstekende staat. Vanuit de woonkamer heb je een prachtig vrij uitzicht op de speeltuin en de groene omgeving. De gesloten keuken aan de achterzijde is eenvoudig, maar de ruimte is perfect geschikt om een moderne keuken te realiseren. Aan de keuken is een kleine aangebouwde bijkeuken met toegang naar de tuin.

1e verdieping: Op de overloop vind je een slaapkamer aan de achterzijde met vaste kast en twee zeer ruime slaapkamers aan de voorzijde, eveneens met vaste kasten. De slaapkamer aan de zijgevel biedt toegang tot een balkon. De badkamer is netjes afgewerkt en voorzien van een inloopdouche en wastafelmeubel.

2e verdieping: Via een vaste, steile trap kom je op de grote open zolder. Hier bevindt zich de opstelling van de CV-ketel. Momenteel wordt deze ruimte als opslag gebruikt, maar er zijn volop mogelijkheden om deze verder in te richten.

Buiten: De beschutte achterplaats ligt op het noordwesten en biedt veel privacy, met een stenen berging. De tuin is volledig ommuurd, wat zorgt voor extra rust en privacy.

De locatie van deze woning is werkelijk de kers op de taart. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ben je nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom om zelf te komen kijken!



Bijzonderheden:
- Woonoppervlak ca. 112 m2, overig inpandige ruimte ca. 9 m2 en externe berging 5 m2 (NEN 2580 meetcertificaat aanwezig)
- Bouwjaar ca. 1951
- Originele en karakteristieke details
- Royale woonkamer ensuite
- Drie slaapkamers en zolder
- Multifunctionele bijkeuken met bovenruimte (thans 4e slaapkamer)
- Fantastische, centrale en geliefde ligging

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1951
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1951
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 479
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 105
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1951
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1951
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 479
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 105
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoevens Makelaardij