Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruime en moderne gezinswoning met veel mogelijkheden in een rustige buurt van Schiedam

Bent u op zoek naar een ruime en comfortabele woning in een rustige, maar centrale buurt? Dan is deze fraaie woning aan de Valeriusstraat 17A in Schiedam precies wat u zoekt! Gelegen in een rustige woonwijk, maar toch nabij alle dagelijkse voorzieningen, biedt deze woning het beste van twee werelden. Winkels, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen liggen op korte afstand.

Deze ruime woning heeft een royale woonkamer, moderne keuken, vier ruime slaapkamers, een werkkamer en een heerlijke tuin met veel privacy. Ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en comfort.

Indeling van de woning

Begane grond
- Ruime entreehal, met toegang tot de berging, het toilet en de werkkamer.
- Het toilet is modern afgewerkt met lichte tegels en beschikt over een wastafel.
- De werkkamer aan de achterzijde van de woning biedt een rustige plek voor thuiswerken of creatieve bezigheden. Dankzij de grote ramen komt er veel natuurlijk licht binnen, wat zorgt voor een fijne werkruimte.
- Ruime berging, met voldoende opbergruimte voor fietsen, gereedschap of andere spullen. De berging is zowel vanuit de hal als via de buitenkant toegankelijk, wat extra gemak biedt.

Eerste verdieping
- Overloop, met toegang tot de woonkamer en de keuken.
- De woonkamer, strekt zich uit over de gehele lengte van de woning, met aan de voorzijde een ruime zithoek en aan de achterzijde de eetkamer. De grote raampartijen zorgen voor een lichte en open sfeer.
- De open keuken, is modern ingericht en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, zoals een vijfpits kookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser. Het ruime werkblad biedt voldoende ruimte om uitgebreid te koken. De keuken staat in directe verbinding met de eetkamer, ideaal voor gezellige diners met familie en vrienden.

Tweede verdieping
- Overloop met toegang tot twee ruime slaapkamers, een wasruimte en de badkamer.
- Slaapkamer I, gelegen aan de voorzijde van de woning, is royaal en beschikt over brede ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht.
- Slaapkamer II gelegen aan de achterzijde, biedt een ruime en lichte plek, ideaal als kinderkamer of hobbyruimte.
- De badkamer is modern en compleet uitgerust met een ligbad met een douchekop, een wastafelmeubel en een tweede toilet.
- Wasruimte met aansluiting voor wasmachine en droger, en extra ruimte voor het opbergen van wasmiddelen en andere spullen.

Zolderverdieping
- Slaapkamer III, een grote ruimte op de zolderverdieping, biedt volop mogelijkheden voor gebruik als extra slaapkamer, logeerkamer of werkruimte. Deze kamer beschikt over een handige inloopkast, wat extra opbergruimte biedt.
- CV-ruimte, waar ook extra opslagruimte is.

Tuin
- De woning beschikt over een ruime achtertuin gelegen op de begane grond, die via de werkkamer toegankelijk is. Deze tuin biedt veel privacy en is ideaal voor het genieten van zonnige dagen, barbecues of een ontspannen middag met een goed boek. Bovendien is er een handige achterom aanwezig, wat extra gemak biedt voor het stallen van fietsen of het onderhouden van de tuin.


De omgeving
De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt in Schiedam, met een breed scala aan voorzieningen op loopafstand. In de directe omgeving vindt u diverse supermarkten, winkels en eetgelegenheden. Scholen en kinderopvangcentra zijn binnen enkele minuten bereikbaar, wat deze woning ideaal maakt voor gezinnen. Voor ontspanning en recreatie biedt het nabijgelegen Beatrixpark volop mogelijkheden voor sport en spel, of voor een ontspannen wandeling. De wijk is rustig, met veel groen en speelgelegenheden voor kinderen, maar biedt tegelijkertijd goede verbindingen naar grotere steden zoals Rotterdam en Den Haag.

Qua bereikbaarheid zit u uitstekend: er zijn meerdere bus- en tramhaltes op loopafstand en het treinstation van Schiedam ligt nabij. Ook de snelwegen A4 en A20 zijn snel bereikbaar, wat zorgt voor goede verbindingen met de rest van de regio.



Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 2006;
- Energielabel: A;
- Voorzien van dubbele beglazing;
- Dakisolatie;
- Verwarming en warm water via CV-ketel;
- Oplevering in overleg;
- Erfpacht afgekocht tot en met 01-05-2055;
- Gratis parkeergelegenheid in de buurt.

Deze woning is een buitenkans voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime, moderne woning in een rustige, maar centraal gelegen buurt. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Woonzicht Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 158
Inhoud woonhuis 592
Aantal verdiepingen 4

Overige

WC Ja
Tuin Ja
Ligbad Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 92
Tuin achter Ja
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Tussenwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 158
Inhoud woonhuis 592
Aantal verdiepingen 4

Overige

WC Ja
Tuin Ja
Ligbad Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 92
Tuin achter Ja
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Tussenwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Woonzicht makelaars