Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Heerlijk ruime, sfeervolle en lichte bovenwoning gelegen in Schiedam-West.

Enkele highlights:
• Woonoppervlak 159 m2
• 7 kamers | drie verdiepingen
• twee ruime balkons en een dakterras op het zuiden
• prachtige jaren ‘30 details
• energielabel D

Omgeving
De woning ligt op een praktische locatie in een gezinsvriendelijke buurt in Schiedam West, met alle voorzieningen in de nabije omgeving. Een prachtig groot en groen park ligt om de hoek, het centrum is op loop/fietsafstand.

Bereikbaarheid
Ook openbaar vervoer vind je in de buurt. Een bushalte bevindt zich voor de deur en met 7 minuten lopen ben je bij de dichtbijzijnde metro-halte. Met de metro sta je met een kwartier in hartje Rotterdam. Daarnaast is er een goede verbinding met de snelweg richting Utrecht, Amsterdam en Zeeland. Gratis parkeerplaatsen zijn voor de deur te vinden.

Zie jij wonen aan de Burgemeester Knappertlaan 243b helemaal zitten? Neem dan snel contact op met Moerman & de Jong Makelaars voor het maken van een afspraak!


Begane grond:
Eigen entree, hal met trapopgang naar de 2e verdieping.

2e verdieping:
Overloop met toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. De ruime en lichte woonkamer heeft een ensuite die de kamer verdeeld in een zitkamer aan de voorzijde en een eetkamer aan de achterzijde. De kamer heeft hoge plafonds en jaren ‘30 details, waaronder de ensuite met schuifdeuren voorzien van glas in lood, originele deuren en marmeren schouwen.

Vanuit de eetkamer is er middels openslaande deuren toegang tot een zonnig balkon op het zuiden met genoeg ruimte voor een gezellig zitje. In de zomermaanden is dit balkon echt een verlengstuk van het huis.

Terug naar de overloop: vanuit hier heb je toegang tot de keuken met een moderne keukeninrichting voorzien van inbouwapparatuur, het toilet en een kamer die nu wordt gebruikt om de vriezer te stallen en als extra zithoek, maar die door nieuwe bewoners naar eigen wens te gebruiken is.

3e verdieping:
Overloop met toegang tot vier slaapkamers, een zeer ruime badkamer met ligbad en douche en een separaat toilet.

De grootste slaapkamer ligt aan de achterzijde en heeft middels openslaande deuren toegang tot een balkon op het zuiden. Door de grote ramen is deze kamer lekker licht. Grenzend aan deze slaapkamer - met een deur vanuit de slaapkamer en een deur vanaf de overloop - bevindt zich de ruime badkamer met ligbad, douche en wastafel. Aan de voorzijde ligt de tweede grote slaapkamer die nu gebruikt wordt als thuiskantoor. De twee overige slaapkamers worden nu gebruikt als logeerkamer en inloopkast.

Zolder:
Deze ruimte is echt een verrassing: een zolder van ca. 40 m2 met aansluitend een royaal terras waar je heerlijke zomeravonden kunt doorbrengen. Met deze ruimte kun je alle kanten op: een royale slaapkamer, een speelzolder of een werkruimte? De zolder heeft een hoge nok waardoor je ook hier echt ruimte ervaart. Door de op maat gemaakte inbouwkast en de knieschotten is er plek genoeg om spullen op te bergen, zonder verlies aan leefruimte.

De zolder beschikt over een wasmachine-aansluiting en een wastafel. Ook de cv-ketel bevindt zich hier. Dit is een energiezuinige HR-ketel die in 2019 is geïnstalleerd.

Het dakterras is ca. 12,5 m2 en biedt genoeg ruimte voor een lounge-set, een barbecue en een tafel. Aan beide kanten is het balkon afgescheiden van de buren, waardoor je hier veel privacy ervaart.


- Eigen berging op de begane grond;
- Dubbel glas;
- Dakisolatie;
- HR combiketel uit 2019;
- Energielabel D;
- Kleinschalige, actieve VVE, bijdrage € 100,- per maand;
- Eigen grond;
- In de koopovereenkomst zal een ouderdomsclausule (woning is ouder dan 30 jaar) en een asbestclausule (woning is gebouwd voor 1993) opgenomen worden;
- In opdracht van verkopers is een bouwkundige keuring uitgevoerd van de woning. Het rapport is ter inzage en zal worden overlegd bij het inplannen van een bezichtiging.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Moerman & De Jong Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 159
Inhoud woonhuis 525
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2019
Aantal slaapkamers 6
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 159
Inhoud woonhuis 525
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2019
Aantal slaapkamers 6
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Moerman & de Jong Makelaars

Wooninfluencers

Laden..