Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar 3 slaapkamers, 2 balkons in een goed gemoderniseerd appartement? Dan kun je niet om Angelenhorst 21A heen! Het appartement is logisch ingedeeld met de hal als verbindend element. Fijn is dat er naast de badkamer met inloopdouche een separaat toilet is. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur geheel uitgevoerd in neutrale kleurstelling met een klein balkon. Een lichte woonkamer is gelegen aan de voorzijde met vrij zicht door de straat en een balkon, welke ook bereikbaar is via 1 van de slaapkamers. Het appartement heeft veel grote raampartijen en dat maakt het een fijne plek om te wonen.

Het appartement is gelegen aan de rand van Sassenheim, maar binnen 5 minuten lopen of fietsen ben je in het centrum. Er zijn vele voorzieningen nabij zoals scholen, kinderopvang, medische voorzieningen, sport- en recreatiemogelijkheden, supermarkten, speciaalzaken en horecagelegenheden. De uitvalswegen naar Leiden, Den Haag, Schiphol en Amsterdam zijn goed en snel aan te rijden vanaf het appartement. Liever met het openbaar vervoer dan ben je binnen 10 minuten met de fiets ben je op het treinstation van Sassenheim en de bushalte is op loopafstand.

Indeling

Begane grond
Er is een centrale entree met de brievenbussen en bellentableau aan de buitenzijde en binnen het trappenhuis naar de bovenliggende etages. Inpandig is de privé berging aanwezig. De woning bevindt zich op de 1e etage.

1e etage
Je komt de woning binnen in de hal met toegang tot bijna alle ruimtes in het appartement, hier is ook de garderobe en een bergkast. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en het grote raam met vrij zicht zorgt dat het ook een aangenaam lichte ruimte is. Vanuit de woonkamer is via een loopdeur het balkon bereikbaar, welke ook via de slaapkamer aan de voorzijde bereikt kan worden. Een goede plek om samen te genieten of lekker iets te eten.
Het bereiden van het eten kan in de keuken die zich aan de achterzijde van de woning bevindt in een aparte ruimte. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur te weten een gaskookplaat, vlakschermafzuigkap (2023), vaatwasser (2024) en koel-/vrieskast. In de keuken is ook de opstelplaats voor de wasmachine. De keuken heeft een klein balkon en hier is in een kast de cv-installatie gerealiseerd.
Naast de keuken is de badkamer voorzien van een inloopdouche en wastafelmeubel met spiegelkast. Het geheel is uitgevoerd in neutrale kleurstelling. Het toilet is separaat naast de badkamer en via de hal bereikbaar.
Aan de achterzijde zijn 2 slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer via de woonkamer bereikbaar is. De hoofdslaapkamer heeft een inbouwkast. Alle slaapkamers zijn van een goed formaat en hebben een inbouwkast. Als bonus hebben de slaapkamers aan de achterzijde in het voorjaar een leuke doorkijk over de bollenvelden. De gehele woning is voorzien van een laminaat vloer, spachtelputz op de muren en horren voor de ramen en loopdeuren.

Bijzonderheden
• wonen op een rustige locatie nabij het centrum van Sassenheim
• keuken met inbouwapparatuur
• vernieuwde elektra met vernieuwde meterkast (2015
• centrale verwarming met radiatoren aangelegd (2015)
• 2x balkon voor en achter, dus altijd een plek om te genieten
• alle voorzieningen op loop- of fietsafstand inclusief het treinstation
• servicekosten € 120 per maand
• aanvaarding december 2024

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 75
Inhoud woonhuis 225
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2015
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 75
Inhoud woonhuis 225
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2015
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoogervorst Makelaardij