Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gelegen in Den Haag ligt deze prachtige en ruime woning aan de Geysterenweg. De woning heeft een woonoppervlakte van 132 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 140 m2. De woning is gebouwd in 2009.
Stijlvol wonen in Den Haag. Dat kan goed in deze buurt. Geysterenweg 134 is gelegen in de buurt Moerwijk-Zuid. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.
De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Den Haag, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 6 minuten rijden.
Deze ruime, goed verzorgde tussenwoning aan de Geysterenweg 134, 's-Gravenhage beschikt over maar liefst vijf slaapkamers, een lichte woonkamer, moderne keuken en badkamer, en een zonnige achtertuin met overkapping en berging. Dit maakt het een ideale woning voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en ruimte. Gebouwd in 2009 is het een moderne en energiezuinige woning.
Buurt:
Geysterenweg 134 bevindt zich in de levendige wijk Moerwijk. Op korte afstand vind je diverse scholen, sportclubs en OV-voorzieningen, wat het een ideale locatie maakt voor gezinnen. Supermarkten en andere winkels zijn nabijgelegen, waardoor je nooit ver hoeft te reizen voor je dagelijkse boodschappen. Moerwijk staat bekend om zijn goede bereikbaarheid; via de uitvalswegen ben je snel in andere dorpen en steden. Ook het openbaar vervoer is uitstekend geregeld, met diverse bus- en tramhaltes in de nabije omgeving.
Begane grond
Entree:
Je betreedt de woning aan de straatkant, via de voortuin. Bij binnenkomst arriveer je in een goed verzorgde entree, welke fungeert als welkomsthal en doorgang biedt naar de woonkamer. De hal is ruim genoeg voor het plaatsen van een kapstok of opbergmeubel. Ook bevindt zich hier de toiletruimte, de trap naar de 1e verdieping en meterkast.
Woonkamer:
Bij binnenkomst in de woonkamer sta je in het hart van begane grond. De woonkamer heeft een open indeling en wordt van veel natuurlijk daglicht voorzien. Dit creëert een ruimtelijk gevoel. De woonkamer heeft een open indeling en biedt voldoende mogelijkheden voor het inrichten van een royale zithoek. Houten wandpanelen geven de woonkamer een luxe uitstraling. Door de gehele woonkamer ligt een laminaten vloer.
Keuken:
De ruime keuken grenst aan de woonkamer en bevindt zich aan de voorzijde. Deze beschikt over een langwerpig aanrechtblad. De keuken is voorzien van een gasfornuis met afzuigkap, ingebouwde ovencombinatie, losstaande koelkast, vaatwasmachine en spoelkraan. Aanwezige lades en kastjes creëren slimme opbergmogelijkheden. Aan de voorzijde is plek voor het plaatsen van een eettafel.
1e verdieping:
De 1e verdieping is via de trap in de hal te betreden. Deze ruime verdieping heeft drie slaapkamers, de badkamer en een separate toiletruimte.
Slaapkamers:
Alle slaapkamers zijn goed onderhouden, beschikken over grote raampartijen en worden hierdoor van veel natuurlijk daglicht voorzien. Dit draagt bij aan het ruimtelijke gevoel in de ruimtes. Ze zijn multi-inzetbaar en ruim genoeg voor het plaatsen van een bed en bureau of opbergmeubel. Desgewenst te gebruiken als logeerkamer of werkruimte, maar ook als inloopkast of extra bergruimte.
Badkamer:
Grenzend aan de overloop bevindt zich de badkamer. De badkamer is goed onderhouden, voorzien van vloer- en wandtegels en beschikt over een ligbad met douchekop, wastafel met spiegel, en een witgoedaansluiting. De toiletruimte bevindt zich op de overloop. Deze ruimte is betegeld en voorzien van een zwevend toilet.
2e verdieping:
De vaste trap leidt je naar de 2e verdieping. Hier bevinden zich nog twee slaapkamers. Beide zijn goed onderhouden en bieden voldoende ruimte voor een bed, bureau en opbergmeubel. Desgewenst kan deze verdieping fungeren als opbergruimte, waar dankzij het aantal kamers voldoende plek voor is.
Buitenruimte:
De woning heeft een ruime, groene tuin met een overkapping en berging, perfect om optimaal van de zonuren te genieten. De overkapping grenst aan de woonkamer, waardoor je het hele jaar door buiten kunt vertoeven. Er is een tv en geluidsinstallatie aanwezig, wat de buitenruimte extra comfortabel maakt. De tuin is voorzien van een vlondervloer, ideaal voor het plaatsen van een buitentafel of loungeset. De berging biedt voldoende ruimte voor het opbergen van fietsen en tuinspullen. Via een poort heb je toegang tot de tuin.
Bijzonderheden:
- Ruime, goed verzorgde tussenwoning
- Vijf slaapkamers
- Lichte woonkamer met open indeling
- Moderne keuken met diverse inbouwapparatuur
- Goed onderhouden badkamer met ligbad
- Zonnige achtertuin met overkapping en berging
- Gelegen in de levendige wijk Moerwijk
- Nabij diverse voorzieningen zoals scholen, sportclubs en supermarkten
- Uitstekende bereikbaarheid via openbaar vervoer en uitvalswegen
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis, Tussenwoning
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 465

Overige

Perceel oppervlakte 140

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis, Tussenwoning
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 465

Overige

Perceel oppervlakte 140

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl